Results 1 to 4 of 4
Thread: HELP!!!!
-
11-03-2008, 22:35 #1
HELP!!!!
Καλησπέρα σας! Είμαι 25 χρονών, 1,67 και 97,7 κιλά! Ντρέπομαι να πώ πόσο ζυγίσω ακόμα και στην μαμά μου. Διάβασα το "κατάθεση ψυχής" και είναι αυτό ακριβώς που νιώθω. Εχω χάσει κάθε ενδιαφέρον. Αισθάνομαι τόσο χοντρη που δεν θέλω να κάνω τίποτα! Εψαχνα ρούχο για τον αρραβώνα μου...τόσα μαγαζιά και δεν έβρισκα τίποτα να μου κάνει...Απογοητεύτηκα όταν κατάλαβα που έφτασα και τί έκανα;;;;Ετρωγα κι άλλο κι αλλο...Ασταμάτητα. Η μαμά μου η κακομοίρα προσπαθεί να μου βάλει φρένο χωρίς να με πληγώσει.Εχω κάνει διαιτες πολλές αλλά πάντα όταν τελειώνουν παχαίνω. Εχω αφαιρέσει τον θυροειδή μου και σε συνθυασμό με κάποιες θεραπείες που έκανα με την εγχείρηση, με ραδιενεργό ιώδιο, έβαλα πάρα πολλά κιλά τα οποία δεν έχασα ποτέ. Σιγα σιγά έβαζα και άλλα κιλά και έτσι σήμερα είμαι στα 97,7! Δεν θέλω να γίνω μοντέλο. Να χάσω όμως 25-30 κιλά! Να μπορώ να βρω ρούχα, να μπορώ να ανασάνω. Τι διατροφή να ακολουθήσω;
- 12-03-2008, 13:29 #2
HI!!! αν και ειμαι μικρη στην ηλικια ,θα προσπαθησω να σε βοηθησω.....1)προσπαθησε να βγαλεις απο το μυαλο σου το αγχος,διοτι ειναι οτι χειροτερο και σε μπλοκαρει
2)μειωνε σταδιακα τισ θερμιδες που προσλαμβανεις και οχι αποτομα διοτι θα κανεις κακο στο μεταβολισμο σου
3)να χεις υπομονη και μην περιμενεις σε 1-2 μηνεσ να χεις πετυχει το στοχο σου(ολο)αλλα μπορεις να βαζεις μικροτερους στοχους,πχ τα πρωτα 5 κιλα ,ωστε να νιωθεις καθε φορα οτι το καταφερες(ενω αν βαλεις στοχο 30 κιλα με τη μια ισως απογοητευτεις επιδι αργισισ και τα παρατησεις στο τελος)
4)σκεψου θετικα
5)ανμπορεις πηγαινε σε διαιτολογο
6)μην συγκρινεσαι με αλλες κοπελες που εχουν τελειο σωμα αλλα να αγαπας τον εαυτο σου και να βλεπεις τα θετικα του
7)αν κανεις μια μικρη παρασπονδιτσα δεν πειραζει,αλλα καλυτερα το πρωι!
8)να δεις τα θετικα σου σημεια και οχι μονο τα αρνητικα
9)περιορισε τα γλυκα,τα λαδια και τα βουτυρα,τα τηγανιτα,το junk,τα πολλα ψωμια το βραδινο κλπ..προσπαθησε να κινεισαι οσο πιο πολυ μπορεις!
15-03-2008, 02:07 #3
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΔΗ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ(ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ USERNAME ΣΟΥ)ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΖΩΗ... ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ(ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ) ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Θ'ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ...ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩ...Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Σ' Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!
17-03-2008, 07:57 #4
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Εχω ήδη χάσει 1 κιλό! Αυτό που θέλω δεν είναι να αποκτήσω το ιδανικό βάρος (πάντα είχα λίγα κιλά παραπάνω). Απλά να πάω περίπου στα 70 να μπορώ να είμαι λίγο πιο άνετα στις κινήσεις μου και να βρίσκω ρούχα που να μου αρέσουν!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία