Είμαι νέο μέλος. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Member
    μπραβο Effie μου συνεχισε και στην ζωη σιγουρα θα βρεις αλλους ανθρωπους που πραγματικα αξιζουν.Ειμαι σιγουρη οτ θα τα καταφερεις γιατι καταλαβα οτι το πηρες πραγματικα αποφαση.μπραβοοοοοοοοοοοο� �οο!

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ!!

Junior Member
    Είναι πολύ καλό να νιώθεις πώς δεν είσαι μόνος σε μια τέτοια προσπάθεια, που ουσιαστικά πολεμάς με τον εαυτό σου..Καινούρια και εγώ, μα μόνο στο forum, έχωγ ξανακάνει δίαιτα...Συνοπτικά, αν και δεν είναι το δυνατό μου σημείο να μιλάω συνοπτικά, όταν ξεκίνησα τις σπουδές μου ήμουν 51 κιλά και όταν τελείωσα 69...Φυσικά προσπάθησα να τα χάσω, μα στην "πορεία" έφτασα μέχρι και τα 75, με ύψος 1 και 56! Τώρα είμαι στα 68 και ξεκινάω ξανά, ελπίζω να τα καταφέρω

Senior Member
    Effie, είσαι πολύ νέα και θα τα καταφέρεις, μην σε πάρει από κάτω η ζωή είναι μπροστά σου...

Member
    Εφη καλοσόρισες!
    είμαι και γω μια απ τις πολλές περιπτώσεις που με δίαιτα έχασα κοντα στα 30 κιλά. τώρα είμαι 68 ύψος 1.65 30 ετών και συνεχίζω για άλλα 8. Σκωλικοειδίτη έκανα και εγω όταν ήμουν περίοπου 74 κιλά. στο τελευταίο στάδιο μάλιστα μιας και το έιχα 2 χρόνια χωρίς να καταλάβω κάτι και είχε γίνει 18 cm! φαντάσου πως οι φίλοι μου έχαν έρθει στο νοσοκομείο με ένα μπαλόνι πως είναι αυτά που γράφουν its a boy ή its a girl μόνο που σε μένα τα σκατόπαιδα είχαν γραψει its a warm! (σκουλήκι δηλαδή) τελοσπάντων έμεινα 6 μέρες μέσα χωρίς καθόλου φαγητό και αυτό γιατί δεν έίχε λειτουργήσει ακόμη το έντερο μου που είναι απαραίτητο για να αρχίσουν να σου δίνουν φαγητό. μόνο τσαι μου έδιναν το οποίο δεν έπινα, νερό και ορό. φυσικά δεν είχα χάσει καθόλου πραγματικό βάρος μιας και οτι έχασα ήταν υγρά.όλες αυτές τις μέρες σκεφτόμουν να βάλω κάτι στο στόμα μου και τι στο κόσμο! τρελή πείνα!!! την 1η μέρα που βγήκα είπα μην πέσεις στην παγίδα της στέρησης και πλακωθείς στο φαί! το λοιπόν πλακώθηκα στο φαί μόνο για 1 μέρα. τωρα για τα φάρμακα που λές, δίνουν μόνο αντιβίωση. στην δική μου περίπτωση δίναν κάτι για τον αιματοκρίτη που είχε κατέβει και 2πλή αντιβίωση γιατί είχε πειραχτεί η σάλπιγκα μου. ευτυχώς το προσέξανε πολύ και εγω η ίδια αφού βγήκα φρόντισα με την γυναικολόγο μου να μην χειροτερέψει. για πολύ καιρό, δεν ξέρω γιατί, ενω πρόσεχα πολύ δεν έχανα γραμμάριο. είχα μπλοκάρει απίστευτα. δεν πρέπει να σε απογοητεύει αυτό. συνεχίζεις την προσπάθεια σου και κάποια στιγμή θα αποδώσει. βέβαια κάνε και καμιά ορμονική εξαίταση. είναι καλό να το κάνεις πριν μπείς στην διαδικασία της δίαιτας. αυτα απο μένα και καλή δύναμη σου εύχομαι!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12