Results 1 to 4 of 4
Thread: Λιποαναρρόφηση
-
19-02-2008, 19:31 #1
Λιποαναρρόφηση
βασικά γειά σας... είμαι νέα στο forum και σας χαιρετώ....
έχω αποφασίσει να κάνω λιποαναρρόφηση και θα ήθελα να μου πεί κάποια που έχει κάνει τις εντυπώσεις τις και άν είναι σωστό να κάνω κι εγώ.....
είμαι 28 ετών και έχω ύψος 1,60 με 52 - 53 κιλά, τα οποία δεν είναι μεν πολλά αλλά είναι τοπικά στα λεγόμενα καταραμένα ψωμάκια και δέν έχω καταφέρει να τα εξαφανήσω με τίποτα..... είμαι σε απόγνωση και ζητάω τη βοήθεια σας αν ξέρει κάποια την παρακαλώ να με βοηθήσει....
ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλό κουράγιο σε όλεσας στη προσπάθεια που κάνετε....
- 20-02-2008, 20:51 #2
Καλησπέρα Desire,
Χωρίς να έχω κάνει η ίδια λιποαναρρόφηση έχω μια μικρή εμπειρία από μία φίλη.
Λοιπόν, άκου καλά. Αν είσαι αποφασισμένη σίγουρα ότι και αν σου πούμε εμείς δεν έχει καμία μα καμία σημασία και επίδραση πάνω σου. Οπότε, βρές ένα καλό γιατρό (όχι έναν "φθηνό", κάποιον με "όνομα", ή τουλάχιστον κάποιον που να σου έχει προτείνει κάποιος γνωστός σου!!!!! (όχι μέσω chat)
Μάθε ότι η λιποαναρρόφηση δεν έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα, δηλαδή η διαφορά θα φανεί μετά από 1 περίπου μήνα!!!!
Ότι έχει μια σχετικά επώδυνη επούλωση, η οποία διαρκεί περίπου 1 εβδομάδα (στο σπίτι), με μελανίες και πόνο (τουλάχιστον αυτά τα είχε η γνωστή μου).
Οπότε είναι πολύ σημαντικό ο γιατρός που θα αποφασίσεις να την κάνεις να μην σου μιλήσει "μόνο για αποτελέσματα" αλλά και για το "πριν"!!!!!!
Πάντως η γνώμη μου είναι ότι, (αν μπορώ να υπολογίσω με αυτά τα στοιχεία που δίνεις!!!), με λίγη γυμναστική και κάποια κρέμα ή κάποιο προϊόν ή μασάζ τοπικό θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, και σίγουρα λιγότερο επώδυνα και για εσένα και για την τσέπή σου.
Αυτά.!!!!
Επαναλαμβάνω____ ΔΕΝ έχω κάνει εγώ (μόνο μία γνωστή μου!) και όλα τα παραπάνω πρέπεις να τα διασταυρώσεις με άλλους!!!!!!!!!!
Ελπίζω ότι θα πάρεις μια "Καλή" και "σωστή" απόφαση!!!!!!
Καλό Κουράγιο!!!!!
20-02-2008, 21:31 #3gourounitsaGuestΕγω εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλη η λιποαναροφυση παντος
20-02-2008, 22:02 #4
Βασικά σας ευχαριστώ πολυ που μπήκατε στο κόπο να μου απαντήσετε.....
εχω δοκιμάσει και γυμναστήριο για σχεδόν 6 μήνες με συνδιασμένη διατροφή και κρέμες..... και τίποτα......
είμαι σε πλήρης απόγνωση και νομίζω οτι είναι η καλύτερη λύση.... γιαυτό ρωτάω εδώ μήπως έχει κάποια προσωπική εμπειρία να με βοηθήσει .... να ξέρω τουλάχιστον τή αποτέλεσμα να περιμένω.....
ότι άλλο και αν δοκίμασα δέν ειδα αποτέλεσμα κι έτσι αποφασισα να κάνω την επέμβαση....
δέν με πειράζει αν φανεί το αποτέλεσμα μετά απο 1 μήνα...... μου αρκεί το να φανεί.... δεν εχω τρελές βλέψεις... δεν φαντάζομαι τίποτα τέλειο..... αρκεί να φύγει το εξόγκωμα που κουβαλάω στα πλάγια...... το πόνο πιστέυω να τον παλέψω....
εξάλου.... μπρός στα κάλη .... τί είναι ο πόνος.......
άν έχετε κάποια άλλη πληροφορία θα σας ήμουν ευγνώμων να με ενημερώνατε....
σκοπέυω να την κάνω μετά τις απόκριες.... προς το παρών ψάχνω τον κατάλληλο γιατρό..... και γιαυτό αν ξέρετε κάτι πέστε μου.... υπάρχουν αρκετοί καλοί γιατροί αν ξέρετε κάποιον απο προσωπική εμπειρία πείτε μου δεν θα το πάρω σαν διαφήμηση......
και πάλι σας ευχαριστω.....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση