Μπορειτε να μου προτεινετε γιατρους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Μπορειτε να μου προτεινετε γιατρους

Γεια σας. Ειμαι η απιβδισμενη Αριαννα. Εχω βγαλει εισιτηριο στον Ευαγγελισμο, για να κανω Γαστρικη παρακαμψη, απο τον Νοεμβριο του 2005 και ακομα περιμενω. Τα νευρα μου τσαταλια. Μια φιλη μου εβαλε γαστρικο δακτυλιο και τωρα πια αποφασισα και εγω να βαλω δακτυλιο γιατι η γαστρικη παρακαμψη εχει αρκετες μετεγχειρητικες επιπλοκες. Εχω στραφει προς το νοσοκομειο του Ριου πλεον γιατι, να μη σας λεω ψεματα, εχω μεσον, για να κανω την εγχειρηση. Υπαρχει καποιος που να εχει κανει εγχειρηση στο Ριο και να μπορει να μου προτεινει καποιον γιατρο?
    [email protected]
    Ευχαριστω πολυ

Senior Member
    Μόνο στο Ρίο μπορείς να βρεις ασφαλή και οριστική λύση στο πρόβλημα σου.Στο obesity.forumup.gr θα βρεις την εμπειρία μου(γαστρική παράκαμψη Στέλιος).Καλή επιτυχία

Junior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ !

Senior Member
    Δεν ξέρω τι αρνητικά έχεις ακούσει,για ποιον και από που,αλλά το Πανεπιστημιακό του Ρίο είναι το 1ο που έφερε δια του Καθηγητή Χειρουργικής του,τις βαριατρκές επεμβάσεις παχυσαρκίας στην Ελλάδα.Έχουν γνώση όλων των μεθόδων και όχι αυτών που αφήνουν χρήμα στην τσέπη(αφού όλα γίνονται με το ταμείο σου)κι έτσι σου προτείνουν την καλύτερη που σου ταιριάζει αφού σου κάνουν ενδελεχή προεγχειρητικό έλεγχο.Έχει το πολύ εντυπωσιακό ποσοστό -και μακάρι να πάει και καλύτερα -του 4/1000 θνησιμότητα,όταν το παγκοσμίως αποδεκτό είναι 1-5%,στο by pass που είναι μόνιμη λύση μαζί με τη sleeve και όχι σε πρόσκαιρες και απείρως ευκολότερες επεμβάσεις όπως ο δακτύλιος.Όσο για το Λαϊκό κια το χειρουργό που κάνει τα by pass έχω σχεδόν ιδία άποψη (από 2 διαφορετικά άτομα,εκ των οποίων η 1 πέθανε) και έχω ακούσει τα χειρότερα.Εκτός του ότι η εμπειρία στο Λαϊκό είναι σαφώς μικρότερη από το Ρίο που πραγματοποιούν 4-5 βαριές επεμβάσεις εβδομαδιαία,με λίστα αναμονής (το μόνο αρνητικό)10 μήνες.Όσοι περιμένουν τόσο,κάτι ξέρουν.