provlima!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: provlima!

Junior Member

provlima!

η διαιτολογος μου μου λεει να πινω καθε μερα απο 6-8 ποτηρια νερο...το προβλημα ειναι οτι δεν τα καταφερνω...πινω το πολι 1 λιτρο κ αυτο μια φορα στο τοσο....σε γενικες γραμμες πινω 1-2 ποτηρια την μερα κι αυτα με το ζορι....με φουσκωνει και δεν μ αρεσει...τι να κανω???

Senior Member
    να προσπαθησεις περισσοτερο.....
    πραγματικα ειναι σημαντικο και πραγματικα αναντικαταστατο....
    οκ με το 1 λιτρο, αλλα τα 1-2 ποτηρια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ....
    πολλους τους βοηθαει το να εχουν ενα μπουκαλακι διπλα τους παντου και να πινουν συχνα γουλιες...
    ετσι δεν εισαι αναγκασμενη να ξεχαστεις και να πρεπει να πιεις μερικα ποτηρια μαζεμενα..κι εκτος αυτου, ετσι σου γινεται συνηθεια καποια στιγμη....καπως..

Senior Member
    σε λιγο που θα πιασουν και οι ζεστες μια χαρα θα το πινεις το νερακι

Senior Member
    κανε το μηχανικα .βαλε προγραμμα και πες την ταδε ωρα θα πιω 2 ποτηρια.αν το κανεις 5 φορες τελειωσες!
    ειναι δυσκολο και για μενα σε καταλαβαινω αλλα πραγματικα ειναι οτι καλυτερο και βοηθαει στην απωλεια κιλων
    κανονικα οταν κανω διαιτα χανω ενα κιλο τη βδομαδα χωρις νερο και 1 μιση με το νερο

Junior Member
    to xero oti einai kalo...alla me fouskoni apistefta....kai den mporo na pino..simera ipia olo k olo 1 potiri.......kai to kalokairi pali den pino...

¨Εχω ακούσει από κάποιους διαιτολόγους οτι είναι μύθος πως πρέπει να πίνουμε 8 ποτήρια νερό την ημέρα γιατί ούτως ή άλλως παίρνουμε τα υγρά και από καφέδες και χυμούς κτλ.
    Αρκεί τον καφε να τον συνοδεύει ενα ποτήρι νερό.

Senior Member
    Οι ειδικοί λένε 1 - 1.5 λίτρο υγρά.

Αυτά μπορεί να προέρχονται και απο τροφές ( γάλα,λαχανικά,σταφύλι,κτλ )

Senior Member
    σωστα
    αλλα αφαιρωντας ολα αυτα τα υγρα, με τπτ δεν μενουν 1-2 ποτηρια μερο...θελει σιγουρα ενα λιτρο

Junior Member
    νερο πινεις αθελα σου οταν καταναλωνεις φρουτα, λαχανικα, καφε,τσαι, χυμο,μπυρα...κουλ.

Junior Member
    και εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα ήμουν κάποτε... έπινα με το ζόρι 2 ποτήρια νερό την ημέρα... (όταν πήγα για λιπομέτρηση κτλ... χάλια τα πράγματα σκέτη απογοήτευση και ειδικά για τον μεταβολισμό μου δε το συζητώ, δεν έκαιγα τιποτα...)ξεκίνησα όμως σιγά σιγά και αν και με το ζόρι έφτανα στο 1,5 λίτρο... τώρα υπάρχουν και φορές που φτάνω τα 2,5 - 3 λίτρα την ημέρα.. το 1,5 το έχω σίγουρο πλέον... άλλωστε έχω κόψει όλα τα υπόλοιπα αναψυκτικά και πίνω μόνο νερό, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και παντού...

προσπάθησε να κουβαλάς πάντα και παντού ένα μπουκαλάκι μαζί σου... πίνε σιγά σιγά και δεν θα καταλάβεις πότε θα αδειάσει... χεχε

Junior Member
    ΤΗΝΧ ΠΟΛΙ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ.....

καλο το νερο αλλα υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα:τρεχεις στην τουαλετα καθε λιγο και λιγακι!!!!!!!!!και καλα αμα εισαι σπιτι σου,αλλα αν εισαι εκτος σπιτιου ολη μερα δεν ειναι και ευκολη υποθεση!!!!παντως ολες οι διαιτες τονιζουν τη σημασια της καταναλωσης νερου,οποτε ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Member
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΟΣΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ,ΑΛΛΑ, ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ..ΧΑΧΑ..
    ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΓΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ! Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!