ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ

Ομορφη η παρέα σας και είπα να μπω και εγώ!
    ξεκίνησα weight watchers
    υπάρχει εδώ κανείς που είναι μέλος?

Senior Member
    Μπε κι εσυ
    καλωσηρθες στην τρελοπαρεα γιαντσι, αν και οταν θες, μας λες και μερικα πραγματα για σενα...οτι εσυ νομιζεις...

στα weight watchers ειχα παει κι εγω για ενα φεγγαρι, με πολυ καλα αποτελεσματα, μονο που μεσολαβησε καλοκαιρι και διακοπες οπου δυστυχως τα εκανα ολα γιάχμα...εφυγα λοιπον πριν φτασω στον στοχο μου, δεν θυμαμαι καν γιατι δεν επεστρεψα, μιας και την διατροφη που προτεινουν την θεωρω απο τις πολυ ισορροπημενες και ανθρωπινες και αυτες που μπορει κανεις να ακολουθησει για μεγαλο διαστημα χωρις να βαρυγγομαει...τα κιλα που εχασα εκει παντως τα κρατησα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα λογω της ισορροπημενης διατροφης...
    το μονο που δεν μου αρεσε εκει , ηταν οι πανηγυρισμοι οταν καποιος εχανε μισο γραμμαριο...καταλαβαινω οτι ειναι μεθοδος συγκεκριμενη επιβραβευσης ωστε να σε κινητοποιουν , αλλα σε μενα δεν πιανει δυστυχως και μου φαινονται λιγο γελοια αυτα...
    απο την αλλη, το πολυ καλο που κανουν ειναι οτι σου μιλανε για διατροφη και ωραιες εναλλακτικες στο διατροφικο τους προγραμμα που σε κανουν να μη βαριεσαι και σου δινουν λυσεις για οταν βγεις, ξωκυλεις, βαρεθεις, κλπ...σε ζυγιζουν, οποτε σε βοηθουν να εχεις εναν ελεγχο στην κατασταση και γενικως το βρισκω πολυ καλη προσπαθεια..

καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου, να μας λες πως τα πας

έχει γέλιο όταν χειροκροτάνε!εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ η συζήτηση
    είμαι 20 χρονών και μένω στο Γαλάτσι
    σπουδάζω στο τ.ε.ι χάλκίδας δοιήκηση επιχειρήσεων (και καλά )
    και ελπίζω μέχρι τον Αυγουστο να έχω χάσει καμιά δεκαριά κιλακια

Junior Member
    μπράβο σου!! ελπίζω να σου έρθουν όλα όπως τα ελπίζεις. δύναμη και απόφαση. είχα κάνει κι εγώ κάποτε weight watchers αλλά τα παράτησα. (τώρα το γιατι, ...γιατί βαρέθηκα) άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που δεν αποφασίζω να κάνω δίαιτα. και εμένα καμιά 10αριά κιλά με βαραίνουν και διαβάζω συχνά τις απόψεις και τις επιτυχίες των παιδιών εδω πέρα αλλά που να ανοίξω τα μάτια μου εγώ... η να το πω πιο σωστα... που να κλείσω το στόμα μου...
    όσον αναφορά το πρόγραμμά σου, ισχύει αυτό που γνώριζα, με πόντους κλπ...

ναι με ποντους είναι όλα
    εγώ το βρίσκω δύσκολο να τρώω όλους τους ποντους!

Member
    καλησπερακαι καλοσορισες νεο μελος.διαβαζω που γραφετεκατι για weight watchers.προφανως κεντρο αδυνατισματος.
    καληεπιτυχια στους στοχους σου.

Junior Member
    εγώ όταν έκανα τους έτρωγα όλους και είχα και αποτέλεσμα...
    να σου πω την αλήθεια θα το ξαναεπιχειρούσα αλλά δεν ξέρω που έχω το βιβλιαράκι...

Junior Member
    Θα ήταν εύκολο σε κάποιον που έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Weight Watchers, να μας πει τι ακριβώς έκανε;

Senior Member
    Originally posted by Αλέξης
    Θα ήταν εύκολο σε κάποιον που έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Weight Watchers, να μας πει τι ακριβώς έκανε;
    σου δινουν το προγραμμα με την διατροφη που προτεινουν, που ειναι μια ισορροπξμενη διατροφη με ολες τις ομαδες τροφων αλλα περιορισμενες θερμιδες και αρκετα ελαστικη ως προς το ημερησιο σου προγραμμα..
    εκτος αυτου, πας στις συναντησεις καθε εβδομαδα, οπου σε βοηθουν να κρατηθεις στο προγραμμα, με ζυγισμα και κουβεντα πανω σε διατροφικα θεματα και τυχον προβληματα στην τηρηση του προγραμματος...οι συζητησεις περιοριζονται σε αυτο, οπως και σε καποιες υποθερμιδικες συνταγες και τι μπορεις να αντικαταστησεις με αυτες κλπ...
    νομιζω οτι τελευταιως λειτουργουν και δι αλληλογραφιας αντι να πας στισ συναντησεις.....σου στελνουν με αντικαταβολη τα προγραμματα τους δλδ και σε ενημερωνουν για οτι θες με αυτον τον τροπο..

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου 2sweet2b4go10.
    Αυτός ο τρόπος μου θυμίζει μια δίαιτα που έκανε μια φίλη μου με ισοδύναμα τροφίμων. Την είχε αντιμετωπίσει σαν παιχνίδι και την έκανε για 1,5 χρόνο. Υπήρχε ένας σκελετός τροφών (γάλα, δημητριακά, φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες) και κάθε ομάδα είχε κάποιους, ας πούμε, πόντους. Σε κάθε διατροφική ομάδα υπήρχαν τρόφιμα που μπορούσε να τα αντικαταστήσει μεταξύ τους, το καθένα σε διαφορετική ποσότητα. Για παράδειγμα 1 μονάδα πρωτεΐνης ισοδυναμούσε με 30γρ κόκκινο κρέας (ωμό, χωρίς ορατό λίπος) και μπορούσε να αντικατασταθεί με 60γρ ψάρι (ωμό).
    Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας πει τις αντιστοιχίες των WW;

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
    ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ WEIGH WATCHERS ΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ. Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΩΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΑΛΛΟΝ 1 ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩ ΠΡΟΚΟΠΗ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΛΕΥΩ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΙΣΤΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ Τ Η Λ Ε Ο Ρ Α Σ Η .
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!

Senior Member
    Αλεξη, ακριβως οπως τα περιγραφει η φιλη σου ειναι στην διατροφη που συζηταμε...πιθανοτατα κανει αυτην ακριβως.

Κλεονικη, ΠΟΛΥ ενδιαφεροντα ολα αυτα που μας λες.
    Τοσο το ενα βημα τη φορα, οσο και το συγκεκριμενο...οντως τρωγοντας μπροστα στην τηλεοραση (οπως κι εγω και υποθετω πολλοι ακομα) η με ενα βιβλιο, εφημεριδα, περιοδικο κλπ, ξεχνιεσαι και τρως για ωρα...
    πες μου αν θες, ειναι η αρχη της προσπαθειας σου αυτη? αν οχι, ποσο καιρο κανεις αυτη τη "συνειδητη" διατροφη ας την πω...ηδη μας ειπες για το περπατημα και για το φαγητο στο τραπεζι....εχεις κανει κι αλλες αλλαγες στις συνηθειες σου και ποιες? ειχες καποιο αποτελεσμα μεχρι τωρα?
    εγω η μονη αντιστοιχη αλλαγη που εχω κανει ειναι να μην τσιμπολογω ποτε...τρωω μονο το κανονικο μου γευμα. 1 η 2 φορες τη μερα...μενει να μειωσω τις παχυντικες τροφες και να μειωσω τις ποσοτητες...

σου υποσχομαι οτι απο αυριο θα κοψω το φαι στην τηλεοραση, πραμα που δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου. επειδη παντα τρωω μονη, τρωω στην τηλεοραση η στο πισι...

Senior Member
    sweet!
    Κάνω μια συνειδητη προσπαθεια απο τον Οκτώβρη.Εχω χάσει 15 κιλα, και χρειάζομαι να χασω αλλα 10 τουλαχιστον. Αρχισα ομως εδω και 2 χρόνια να κανω pilates δυο φορες την εβδομαδα να περπαταω οσο περισσοτερο μπορω και γενικα να ειμαι οσο το δυνατον περισσοτερο δραστηρια.Πραγμα που αρχισε να μου δινει μεγαλη ευχαριστηση.
    Λόγω του παρελθοντος μου (πολλες προηγουμενες αποπειρες απωλειας του περιττου βαρους) εχω μαζεψει αρκετες γνωσεις σχετικα με τη διατροφη.Ξέρω.Ομως για μενα το θεμα ειναι ΜΠΟΡΩ?
    Συνειδητοποιησα οτι δεν ειναι παντα μια τυφλη κριση η κριση υπερφαγιας μου αλλα ειναι ενας ευκολος δρομος που ΣΥΝΗΘΙΣΑ. Σαν να προτιμα να τρεχει το νερο πιο ευκολα σενα ρυακι που ηδη εχει σκαφτει απο τα χρονια παρα στο ανεγγιχτο εδαφος.
    Τώρα λοιπον προσπαθω με ολα μου τα δυνατα να ΧΤΙΣΩ ΝΕΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.Κάθε μερα που περναει βαθαινει το χαντακι και κερδιζω εδαφος εναντι των παλιων συνηθειων.
    π.χ.
    -Πάντα 1 τουλαχ. σαλατα την ημερα
    - παντα 1 τουλαχ. φρουτο την ημερα
    - οχι γλυκο καθε μερα.Μόνο μερα παρα μερα (κατα προτιμηση 2 μικρα σοκολατακια υγειας).
    -τουλαχιστον 3 γευματα ισορροπημενα ως προς τις πρωτεινες, υδατανθρακες, λιπη.
    - παντα φαγητο στο τραπεζι σε πιατο (παλια ετρωγα ορθια απο την κατσαρολα, η σε δισκο στην τηλεοραση) χωρις να κανω κατι αλλο(τηλεοραση, κομπιουτερ, διαβασμα)
    -1,5 λιτρο νερο την ημερα.
    Κάθε βδομαδα φτιαχνω ενα ημερολογιο με κουτακια και το κολλαω απεναντι απο το κρεββατι μου και τσεκαρω, γυμναστικη, διατροφή , ζυγισμα, βηματα, αλλα και τις τυχον ΚΡΙΣΕΙΣ μου.
    Επίσης μου εχω χαρισει μιση ωρα καθε μερα που ειναι ωρα ευχαριστησης!!!
    Δεν ξερω αν θα καταφερω να τον νικησω το δρακο μου.Ξέρω μονο οτι τον κυτταω στα ματια ,δεν φοβαμαι και ελπιζω.

KLEONIKI εγώ όπως βλέπω αυτά που μας λες ο δράκος έχει φύγει απλά έχεις ακόμα τον φόβο μήπως και ξαναγυρίσει.... Μπράβο κορίτσι μου!

Senior Member
    Originally posted by KLEONIKI
    ........Λόγω του παρελθοντος μου (πολλες προηγουμενες αποπειρες απωλειας του περιττου βαρους) εχω μαζεψει αρκετες γνωσεις σχετικα με τη διατροφη.Ξέρω.Ομως για μενα το θεμα ειναι ΜΠΟΡΩ?
    Συνειδητοποιησα οτι δεν ειναι παντα μια τυφλη κριση η κριση υπερφαγιας μου αλλα ειναι ενας ευκολος δρομος που ΣΥΝΗΘΙΣΑ. Σαν να προτιμα να τρεχει το νερο πιο ευκολα σενα ρυακι που ηδη εχει σκαφτει απο τα χρονια παρα στο ανεγγιχτο εδαφος.
    Τώρα λοιπον προσπαθω με ολα μου τα δυνατα να ΧΤΙΣΩ ΝΕΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.Κάθε μερα που περναει βαθαινει το χαντακι και κερδιζω εδαφος εναντι των παλιων συνηθειων.
    ..........
    ετσι ακριβως ειναι και για μενα αυτη τη στιγμη...ΑΚΡΙΒΩΣ!
    (εκτος απο το "κερδιζω εδαφος")ποτε δεν εχω τυφλες κρισεις υπερφαγιας, ειναι παντα μια βολικη πεπατημενη..

μου δινεις πολυ κουραγιο και σ ευχαριστω...
    και πολλες ωραιες ιδεες..

για σενα ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ!
    μενει να το μαθω για μενα..

Page 1 of 2 12 LastLast