ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΡΧΗ!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΡΧΗ!!

Λοιπον... να σας συστηθω...
    ειμαι 23, 1,63 και αυτη τη στιγμη 71 κιλα.. οχι και λιγα..
    εχω φτασει τα 84 στο παρελθον και εχω κατεβει απο κει στα 62 στα οποια εμεινα για πολυ καιρο. τωρα ομως ανεβηκα ξανα στη σκαλα γιατι αρχισα δουλεια, σχολαω στις 9 και αμεσως μετα παω για φαγητο.. πολυ κακη συνηθεια...
    αποφασισα ομως οτι πρεπει να σταματησω. και σκεφτηκα να αρχισω νηστεια πραγμα που εχω ξανακανει, και γυμναστηριο. πιστευετε οτι θα βοηθησει? η μηπως με τα λαδερα ανεβω αντι να κατεβω??
    και μια αλλη ερωτησουλα.. πως μπορω να βαλω και γω αυτο το ''μετρο'' με τα κιλα και το στοχο?? thanks!!

Μια κουταλιά λάδι , (του γλυκού) έχει 120 θερμίδες. Ξεκίνα τα λαδερά και το ψωμί και μέχρι το Πάσχα θα μας γράφεις ότι χαιρετάς τα 80...

Junior Member
    Καλως ηρθες sevi,
    Γεια σου toutou,

καταρχας θελω να σε ρωτησω sevi, τι νηστεια ειναι ακριβως που θελεις να κανεις!? δηλαδη τιποτα δεν θα τρως?

Γιατι δεν σκεφτεσαι απλα να κοψεις το βραδινο μετα την δουλεια και να βρεις αλλη λυση...ισως να παιρνεις φαγητο απο το σπιτι, θα μου πεις τωρα οτι το εχεις σκεφτει και οτι ειναι δυσκολο και δεν ξερω εγω τι αλλο, αλλα ισως αυτο με την νηστεια δεν ειναι και καλη ιδεα...εχω κανει αμετρητες σε 11 χρονια μεσα...η ιδεα της toutou μου αρεσει καλυτερα..προσπαθησε να τρως πιο light τα βραδια...

καλη συνεχεια...

Senior Member
    καλως ηρθες Σεβη
    σιγουρα μπορεις να κανεις νηστεια, αλλα γιατι θελεις να νηστεψεις, οχι γιατι θα σε βοηθησει στο χασιμο βαρους...
    συμφωνω με τις προλαλησασες
    τα λαδερα εχουν αρκετες θερμιδες, ειναι ομως ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΤΑΤΑ για τον οργανισμο, ειδικα αν βαζεις εξαιρετικα παρθενο ελαιολαδο προς το τελος του μαγειρεματος.
    ΝΑΙ ανεπιφυλακτα στα λαδερα λοιπον, αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ στην ποσοτητα.
    απο την αλλη, η νηστεια, μη εχοντας κρεας,ψαρι, αυγα, σε ωθει για να χορτασεις με μεγαλη καταναλωση ψωμιου που επισης παχαινει.....

αν κανεις μια νηστεια με 1-2 φετουλες ψωμι ολικης αλεσης τη μερα και 1-2 μεριδες μεγεθους εστιατοριου φαγητο,αφθονα λαχανικα και μερικα φρουτα, ΝΑΙ θα χασεις και βαρος...αν αφεθεις στις επιλογες της νηστειας κατα βουληση , ειναι πιο ευκολο να παχυνεις νηστευοντας παρα μη νηστευοντας..

Junior Member
    θελω να κανω τη νηστεια απο κρεας και ψαρι, γιατι πιστευω οτι ειναι και μια καλη ευκαιρια για αποτοξινωση απο τα διαφορα που τρωμε συνηθως... φυσικα και θα καταναλωνω γαλακτοκομικα και και λαδι...

[/url]

Junior Member
    Καλή σου αρχή! Εγώ πάντως κάθε φορά που έχω κάνει νηστεία αντί να χάσω έχω πάρει.

Senior Member
    Καλή προσπάθεια, αλλά πρόσεχε αν το κάνεις για αποτοξίνωση ΟΚ, αν το κάνεις για να αδυνατίσεις δεν είμαι σίγουρη ότι είναι ο καλύτερος τρόπος....... Οπως και να'χει good luck!!!!!!!!!!