Results 1 to 15 of 36
Thread: ΕΦΙΑΛΤΕΣ
-
06-06-2008, 02:17 #1
ΕΦΙΑΛΤΕΣ
ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ Η ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΥΧΝΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ?
- 06-06-2008, 02:23 #2
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.....(Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ!!!!!)
06-06-2008, 02:45 #3
Βρήκες την ώρα βρε Δήμητρα να βάλεις τέτοιο topic!!!
Η αλήθεια είναι πως βλέπω συχνά εφιάλτες εξαιτίας διαφόρων βιωμάτων ...αλλά ο εφιάλτης που δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ ..ξεκίνησε από μια τραυματική εμπειρία που είχα ως έφηβη και που συνεχίστηκε για πολλά χρόνια! Κάθε βράδυ το ίδιο...και κάθε φορά που πεταγόμουν, όταν ξανακοιμόμουν ξανά τα ίδια ! Στο τέλος έφτασα να κάνω απίστευτες προσπάθειες να μένω ξύπνια !! Με αποτέλεσμα ...να κοιμάμαι στην τάξη! lol
Προτιμώ να μην μπω σε περισσότερες λεπτομέριες ...μην έχω πάλι τα ίδια ...είναι και αργά ...!
Πάντως ..δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ\'τον εφιάλτη
και ειδικά όταν επαναλαμβάνεται κάθε φορά που κλείνεις τα μάτια.
06-06-2008, 02:49 #4
ΣΥΜΦΩΝΩ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ:ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ:ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ!!!!!!
06-06-2008, 02:53 #5
ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΙΩΣΕΙ Ή ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
06-06-2008, 02:53 #6
λοιπον ο δικος μου χειροτερος εφιαλτης ειναι αυτος που περναω οταν ειμαι ξυπνια...πλακα κανω..εν μερει...εγω ειχα ενα πολυ ασχημο ατυχημα με την μηχανη και το εβλεπα συνεχως για χρονια...σχεδον καθε βραδυ...
06-06-2008, 02:55 #7
Originally posted by MANTHES
ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΙΩΣΕΙ Ή ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ;
06-06-2008, 02:57 #8
Η ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
06-06-2008, 03:06 #9
εγω προχθες εβλεπα οτι με μαχαιρωνε καποιος πισωπλατα. Ε.. ξυπναω ανοιγω την τηλεοραση κ μενω κοκκαλο ακουγοντας την ειδηση των ημερων.. R.I.P. Νικόλα με την ευκαιρια ....
06-06-2008, 03:07 #10
Η ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
06-06-2008, 03:11 #11
ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Ή ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ; ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
06-06-2008, 03:24 #12
ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Ή ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ; ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
Εντάξει ..λίγο χιούμορ δεν βλάπτει!
Σοβαρά τώρα... προσωπικά ..ανοίκω στην 2η περίπτωση...(κλαψ) ...
Και οχι, δεν πήγα σε γιατρό για το πρόβλημα αυτό , γιατί δεν πίστευα πως υπάρχει λύση.
06-06-2008, 03:31 #13
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Υ.Γ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
06-06-2008, 03:41 #14
ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!ΚΙ ΑΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ U2U ΣΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΑΠΟΨΕ!!!!!!!!!!
06-06-2008, 03:43 #15
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Υ.Γ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ
χε! χε! πλάκα έχει η τελευταία φράση σου!! Πάντως δεν είναι κακό να συμβουλεύεις κάτι τέτοιο ..όταν η \"κοινή λογική\" το επιβάλλει !!
Και τώρα στο θέμα...
Αυτό το διάστημα έχω αϋπνίες ..οπότε δεν έχει να κάνει με το θέμα \"εφιάλτες\" ..γιατί με τα χάπια που παίρνω το τελευταίο διάστημα....όχι εφιάλτη ...ούτε όνειρο δεν βλέπω!!
Είναι πράγματι το πιο δύσκολο ...να κλείνουν τα μάτια σου και να είσαι διατεθειμένος ακόμα και ...οδοντογλυφίδες να βάλεις για να μην κοιμηθείς...! (Δεν υπερβάλω ΚΑΘΟΛΟΥ σ\'αυτό που λέω ...) Και όταν \"αθελά\" σου σε παίρνει ο ύπνος να έρχεται πάλι ο ίδιος εφιάλτης για να σου επιβεβαιώσει και πάλι πως \"δεν σε ξεχνά τόσο εύκολα\" !! ΑΠΑΙΣΙΟ !
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....