ΕΦΙΑΛΤΕΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    όχι βρε Μαράκι, δεν έρχεται να σε μαλώσει για τις αποτυχημένες απόπειρες... απλά υποτίθεται πως υπάρχει το συνειδητό (η πραγματικότητα, αυτό που ζούμε) και το υποσυνείδητο. Πολλά πράγματα αποθούνται από το συνειδητό και περνάνε στο ασυνείδητο, κι εκεί μετά έρχονται στα όνειρα μας, επειδή ακριβώς έχουμε κοιμηθεί κι εμείς και το συνειδητό μας! Κατά κάποιον τρόπο τα όνειρά μας \'\'πιάνουν στα πράσα\'\' την πραγμάτικότητά μας.

Εγώ κατά καιρούς έβλεπα όνειρα και όλα ήταν στα γερμανικά! Και να μιλάω ακατάπαυστα και κάπου εκεί μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας να προσπαθώ να τα μεταφράσω. Ήταν λες και ο μισός μου εγκέφαλος κοιμόταν και μιλούσε γερμανικά και ο άλλος μισός ήταν ξύπνιος και μετέφραζε! Σαν αυτό που είπες Μαράκι \'\'πρέπει να ξυπνήσω πρώτα στο υπνο μου κ μετά να συνειδητοποιήσω ότι ακόμα κοιμάμαι\'\' (καλά, πολύ γέλασα με αυτό, πετυχημένο)

Senior Member
    χα, χα, καλά ειπα εγω κ μέχρι στο υπνο μου παραπονα μου κανει το υποσυνείδητο..

ναι αλήθεια προσπαθω να ξυπνησω γιατί δεν το αντεχω αλλα συνεχίζω να κοιμαμαι κ ενω κάνω κινήσεις που νομίζω πως τις κανω πραγματικά στην ουσια δεν κουνιεμαι γιατι θα είχα αλλαξει μερια 1, 2 τεστ που λενε..
    φοβερή αγωνία μέχρι να ξυπνήσω στον ύπνο μου κ όταν τελικά καταφέρνω να ξυπνήσω κανονικά τοτε συνειδητοποιώ ότι κοιμόμουν κ στον ύπνο μου. να το διατυπώσω καλύτερα
    διαπιστωνω το τι συμβαινει κ δεν θελω να με παρει ξανα ο ύπνος μην κοιμηθω στον υπνο μου πως να στο εξηγησω, το καταλαβαίνεις τώρα;

Senior Member
    δεν θελω να με παρει ξανα ο ύπνος μην κοιμηθω στον υπνο μου ...

νομίζω πως είσαι τόσο μα τόσο σαφής... μα και φυσικά το καταλαβαίνω, τί είναι αυτά που λες τώρα...

Μαράκι, πάνω που άρχισα να γίνομαι καλά, μη με σαλτάρεις πάλι...:P:P:P:P:P

Senior Member
    όχι, όχι ρε συ, έχεις καιρό μπροστά σου...

ωραία τωρα ελπίζω να μην κοιμηθώ στο ύπνο μου γιατί πως θα ξυπνήσω πάλι
    ειναι απαίσιο συναίσθημα

κ συνήθως αν παίζεις κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι πριν πέσεις να ξαπλώσεις ή ένα απο αυτα στο κινητό όπως κάνω εγώ, το μυαλό απορροφάει αυτές τις τελευταίες εικόνες κ πάπαλα κακές σκέψεις
    είναι μια πολύ καλή λύση κ σε μένα πιάνει..

αρκεί να έχω διαθεση να παίξω γιατί κ αυτό είναι δύσκολο, να αφοσιωθείς σε ενα παιχνίδι μέχρι να τελειώσεις την πίστα.

Senior Member
    Εγώ πάντως από 10 χρονών μπορώ ανά διαστήματα να ελέγξω μερικά από τα όνειρα μου. Κάποια στιγμή συνήθως σε στιγμές αγωνίας, δεν ξέρω τι γίνεται απλά συνειδητοποιώ ότι βλέπω όνειρο, νιώθω ξαφνικά μια ευφορία και μπορώ είτε να ξυπνήσω όποτε εγώ θελήσω ή να κάνω σκανταλιές Π.χ. όταν βλέπω ότι πέφτω από κάπου απολαμβάνω την πτώση και ανοίγω τα μάτια μου λίγο πριν σκάσω στο έδαφος ή απλά αρχίζω να πετάω που είναι πολύ ωραίο αίσθημα. Επίσης μερικές φορές μπορώ να ξυπνήσω π.χ. να πάω τουαλέτα ή να πιω νερό και μετά κατευθείαν να ξαναπέσω και να συνεχίσω το ίδιο όνειρο...

Μέχρι προσφάτως νόμιζα ότι δεν πάω καλά αλλά τελικά διάβασα ότι είναι σχετκά κοινή εμπειρία στους ανθρώπους... εγώ εν τω μεταξύ σε όποιον το είπα μου έλεγε ότι λέω μπούρδες.
    Επίσης έχω διαβάσει ότι μερικά άτομα \"μαθαίνουν\" να το κάνουν αυτό για να αντιμετωπίσουν εφιάλτες. Τώρα πως γίνεται να το \"μάθεις\" δεν ξέρω...

Senior Member
    αυτό με την πτώση το βλέπουν όλοι... και όλοι ξυπνάνε πριν σκάσουν κάτω... Κάποτε άκουσα πως όταν σκάσεις πεθαίνεις. Αλήθεια έχει δει κανείς σε αυτό το όνειρο να σκάει? Πως να είναι άραγε?

Γενικώς εγώ δεν τα πιστεύω (ως προφητείες) και ούτε επηρεάζομαι από τα όνειρα ή τους εφιάλτες μου... μου αρέσει να ονειρευομαι, δραπετεύεις από την πραγματικότητα, είναι ωραίο... πιστέυω όμως πως έχουν μεγάλη σχέση με επιθυμίες μας και φοβίες μας, με πράγματα που έχουμε μέσα μας...

Page 3 of 3 FirstFirst 123