ο λόγος που δεν εχω αδυνατίσει μέχρι τώρα.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Senior Member
    Η kat είναι απλά έξοχη!Και για τον τρόπο σκέψης της αλλά και-κυρίως-που με τα γραφόμενά της δείχνει σε όλες μας πώς να διαχειριζόμαστε σωστά τα θεματάκια μας.

Member
    Και εγω πιστευω πως πολυ σωστα θετει τα πραγματα στη σωστη τους διασταση η kat.Η εμπειρια λενε ειναι αναντικαταστατη...

Senior Member
    μπραβο kat μου τα'χεις ολα κ τα εκτιμας!!!

ισως εγω γι'αυτο δεν μπορω ν'αδυνατισω γιατι δεν εχω ουτε οικογενεια(αντρα κ παιδια εννοω),ουτε οικονομικη ανεση,δεν μ'αρεσει η δουλεια μου,ξερω απο τωρα οτι δεν θα παρω συνταξη κλπ...λεω λοιπον ν'ασχοληθω με τα κιλα μου που ειναι κατι που νοιωθω οτι μπορω να το ελεγξω....οχι παντα επιτυχως

Member
    Δεν ξέρω πραγματικά για ποιό λόγο δεν έχω καταφέρει να αδυνατίσω.Ξέρω ότι αν δεν τα καταφέρω και τώρα να φτάσω μέχρι το τέλος θα σταματήσω την προσπάθεια και θα βουλιάξω δεν ξέρω που.Δεν μπορώ να ζήσω άλλο σαν χοντρή.Θέλω να λυτροθώ απ'αυτό το μαρτύριο.Θέλω να βρώ τον εαυτό μου.Με έχω χάςει.Δεν με βλέπω στον καθρέφτη ,δεν με βρίσκω πουθενά και έχωαρχίσει να σκέφτομαι μήπως τελικά δεν υπήρξα ποτέ!!

Senior Member
    πολλες φορες αναρωτιεμαι ποια ειναι η διαφορα μου απο τοσους αδυνατους ανθρωπους τι εχουν αυτοι παραπανω και μπορουν να εχουν τον ελεγχο?
    μηπως δεν ειχαν επικριτικους γονεις? μηπως δεν ειχαν συντροφους που τις παρατησαν ή τις κοροιδεψαν? μηπως μηπως μηπως....Εγω δεν ξερω γιατι εγινα ετσι τελικα... ή μαλλον.........

Senior Member
    Samantha μου,
    κάπου είχα διαβάσει πως, εμείς οι γυναίκες, έχουμε εμμονή με δύο πράγματα-το βάρος και τα μαλλιά μας! ΄Ισως γιατί είναι τα μόνα πάνω στα οποία νομίζουμε πως έχουμε έλεγχο (εδώ γελάμε!!!)
    Κι εγώ που "τα έχω όλα" μικρή μου, αδύνατη δεν είμαι. Και δεν θα ξαναγίνω ποτέ! Και για μένα, λόγω ηλικίας, το αδυνάτισμα θα είχε περισσότερα ωφέλη απ΄ότι για τους νεότερους. Τρεις μεσοσπονδύλιοι δίσκοι με πρόβλημα,λόγω βάρους, που σημαίνει πόνο στη μέση, πρόβλημα κυκλοφορίας του αίματος και στα δύο πόδια,λόγω βάρους και καθιστικής δουλειάς. Κυτταρίτιδα, δυσανεξίες, αλλεργιούλες και τόσα άλλα.....
    Porki μου,
    πόσους αδύνατους ξέρεις που είναι ανυπόφοροι σαν άνθρωποι?Που έχουν άλλες εξαρτήσεις, από τις πιό αθώες,όπως το τσιγάρο, έως τις πιό σοβαρές. Πόσοι ηθοποιοί, που νομίζουμε πως είναι ο ορισμός της επιτυχίας, πανέμορφοι, λαμπεροί, ζάπλουτοι (και μοντέλες παρεπιπτόντως) μαθαίνουμε στην πορεία πως είναι ναρκομανείς, θεόμουρλοι, παιδεραστές και τόσα άλλα???Και τις παρατάνε και οι σύντροφοί τους κάθε λίγο και λιγάκι!
    Θέλω να πω παιδιά...
    Αυτό να είναι το μοναδικό 'πρόβλημα' στη ζωή μας, τα κιλάκια μας!' Οχι πως είναι ασήμαντο, κάθε άλλο. Φυσικά και το παλεύουμε, είναι πρωτίστως θέμα υγείας και well being. Αλλά όχι και να μας παίρνει από κάτω επειδή η ζυγαριά έδειξε ΄συν δύο ή να πετάμε στους ουρανούς για το πλην δύο ,κιλά ή γραμμάρια!!!
    Χαρείτε τη ζωή βρε, βγείτε έξω, φλερτάρετε, κάντε φίλους...δώστε κέφι, χαρά, αγάπη, θα γυρίσουν σε σας πολλαπλάσια.
    Χάνουμε και κερδίζουμε , έτσι είναι το παιχνίδι.
    Και η ευτυχία ΕΙΝΑΙ το παιχνίδι!
    Φιλιά.-

αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ήμουν τη Δευτέρα 66,4 και σήμερα Πέμπτη 67,4 ακολουθώντας τη δίαιτα...

Member
    πολυ σπαστικο vivianoula εγω τωρα εχω κολλησει εδω και 10 μερες ακολουθωντασ τη διαιτα και καθε πρωι με πιανουν τα κλαματα! εχω και αλλα αγχη και σκοτουρες αλλα και αυτο και βγαζω εξανθηματα απο το αγχος!! δεν αντεχω αλλο με λιγη επιβεβαιωση απο τη ζυγαρια θα κυλουσε πολυ πιο ευκολα η διαιτα! αλλα φυσικα δεν εκανα την παραμικρη παρασπονδια! θα τη νικησουμε την ατιμη! αφου να φανταστειτε ενα πρωι που με εδειξε 700 γρ παραπανω τη χτυπουσα και την εβριζα! αλλα δεν τρελαθηκα μην ανυσηχειτε! απλα φρικαρα! ξερετε τι ειναι το βραδυ οι φιλεσ σου να τρωνε κρεπα και εσυ να λιγουρευεσαι και να ζηλευεις αλλα να κρατιεσαι, το πρωι να αδειαζουν ενα φουρνο, κουλουρακια, σαντουιτσακια, τσουρεκακια και τυρο[πιτεσ κ εσυ να εισαι με το μηλο και παλι σε δυο μερες να εχεις βαλει 700 γρ και αυτες σταθερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και οχι μονο αυτο επι 15 μερες να μη χανεις γραμμαριο! ε αι σιχτιρ δηλαδη δεν μπορω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοο

Senior Member
    Γιατί υπερβάλλεται με αυτές τις σκέψεις;Τα 700 γρ. που λες,δεν είναι πραγματικό βάρος.Μπορεί να είναι υγρα,μπορεί να είναι που δεν έχεις πάει στην τουαλέτα,μπορεί...μπορεί...μ� �ορεί.Δε μιλάμε για τέτοιου είδους προσθαφαιρέσεις κιλών.Την κανονική απώλεια θα την υπολογίζεις από 1+ κιλό και πάνω.Μην τρελαίνεσαι χωρίς λόγο.

Καλή συνέχεια και υπομονή.

Τη στιγμή αυτή όλοι είναι μαζεμένοι στο μπαλκόνι και τρώνε πεινιρλι και λουκανικοπιτάκια και εγώ bar δημητριακών και γάλα 1%....
    πικρα....

Senior Member
    Κι εσύ όταν φτάσεις στα επιθυμητά σου κιλά θα μπορείς να τρως ό,τι θες...σε μικρές ποσότητες βέβαια κι όχι κάθε μέρα. Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο. Να σκέφτεσαι ότι έχεις ένα στόχο κι ότι θα τον φτάσεις μέχρι το τέλος ό,τι κι αν κάνουν οι γύρω σου. Θέλει μεγάλη δύναμη και εγκράτεια, όχι όμως και υπερβολές. Φάε κι εσύ κανένα λουκανικοπιτάκι αν τα δεις μπροστά σου.
    Να προσθέσω σε αυτό που έγραψε ο Κλεάνθης ότι αν κάποια μέρα φας κάτι πολύ αλμυρό, ο οργανισμός κάνει κατακράτηση υγρών και σίγουρα η ένδειξη της ζυγαριάς ανεβαίνει την επόμενη μέρα. Επίσης, είναι λογικό να κολλά΄ς στα ίδια κιλά για κάποιες μέρες. Κι εγώ έχω κολλήσει αυτές τις μέρες αλλά προσπαθώ να μην απογοητεύομαι.

ξεκινησα πάλι κολυμβητήριο.. και αντί να πέφτει η ζυγαριά ανεέβηκε 600γρ. τι να πω...

Junior Member
    Ενώ εδώ και 4 χρόνια πέρνω συνέχεια κιλα αυτό που μου έκανε εντυπωση ήταν η περίοδος της εγκυμοσύνης.....
    Πήρα μόνο 3 κιλά σε όλη μου την εγκυμοσύνη και με το που σαράντησα είχα χάσει οχτώ. Η μπουμπού μου γεννήθηκε
    3,750.
    Τώρα γιατι δεν χάνω είναι μια μεγάλη ιστορία. Τρώο αργα το βράδυ οτι βρω και πάω για υπνο. δεν προσέχω τη διατροφή
    μου ιδιαίτερα. Αλλα τώρα το πήρα απόφαση! Παιδιά μου δίνετε δύναμη να ξεκινήσω μια σωστη προσπαθεια..... το χρονικό περιθόριο που έχω βάλει στον εαυτο μου για να χάσω τα 20 κιλά που με βαραίνουν είναι 10 μήνες. Μόνο το βραδυνό να κόψω..... νομίζω οτι θα τα καταφέρω, 2 κιλα το μήνα είναι!!!

Originally posted by Dimitra08
    Ενώ εδώ και 4 χρόνια πέρνω συνέχεια κιλα αυτό που μου έκανε εντυπωση ήταν η περίοδος της εγκυμοσύνης.....
    Πήρα μόνο 3 κιλά σε όλη μου την εγκυμοσύνη και με το που σαράντησα είχα χάσει οχτώ. Η μπουμπού μου γεννήθηκε
    3,750.
    Τώρα γιατι δεν χάνω είναι μια μεγάλη ιστορία. Τρώο αργα το βράδυ οτι βρω και πάω για υπνο. δεν προσέχω τη διατροφή
    μου ιδιαίτερα. Αλλα τώρα το πήρα απόφαση! Παιδιά μου δίνετε δύναμη να ξεκινήσω μια σωστη προσπαθεια..... το χρονικό περιθόριο που έχω βάλει στον εαυτο μου για να χάσω τα 20 κιλά που με βαραίνουν είναι 10 μήνες. Μόνο το βραδυνό να κόψω..... νομίζω οτι θα τα καταφέρω, 2 κιλα το μήνα είναι!!!
    όντως ειναι 2 κιλά το μήνα μόνο, απλά να μην ξεχνιέσαι από το στόχο σου.
    Καλή επιτυχία!

Senior Member
    Originally posted by vivianoula
    αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ήμουν τη Δευτέρα 66,4 και σήμερα Πέμπτη 67,4 ακολουθώντας τη δίαιτα...
    Γειά σου. Κι εγώ είχα ακριβώς αυτή την απορία, γιατί πήρα ένα κιλό σε δίαιτα.. Τελικά μετά από δύο μέρες το ξαναέχασα, και μου είπαν ότι ήταν κατακράτηση υγρών. Εσύ όμως μετά ξαναπήρες 600 γρ? Περίεργο μου φαίνεται. Πάντως αν εγώ ήμουν 66 κιλά, δεν θα έγραφα σε αυτό το site, άντε να έγραφα στο e-psychology

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast