Results 61 to 75 of 96
-
18-06-2009, 16:54 #61
ʼντε πάλι η λογοκρισία! Τι κόλλημα πια! Εδώ δεν είναι forum μόνο για παχύσαρκους αλλά για άτομα με διατροφικές διαταραχες!
- 18-06-2009, 20:07 #62
Originally posted by lbp
Πάντως αν εγώ ήμουν 66 κιλά, δεν θα έγραφα σε αυτό το site, άντε να έγραφα στο e-psychology
18-06-2009, 20:45 #63
Εγώ δεν εχω αδυνατίσει μέχρι τώρα γιατί ο οργανισμός μου αρνούνταν να συνεργαστεί μαζί μου. Τώρα που τα έχουμε βρει κάπως.. κάτι γίνεται! Βρε lbp.. θα σε μαλώσω γιατί θέλεις να με διώξεις!! Εγώ δηλαδή στα 105 που ξεκίνησα.. μέχρι τα 66 έχω δικαίωμα να γράφω εδώ; Ο στόχος μου είναι τα 65. Μετά δηλαδή να μαζεύω τα μπογαλάκια μου και να την κάνω για το e-psychology; Το πόσα κιλά είναι κάποιος δεν κρίνει εξ ορισμού και τη σχέση του με το φαγητό. Ούτε και σημαίνει πως αν εγώ χάσω τα υπόλοιπα κιλά που θέλω και θεωρούμαι "φυσιολογική" θα φτιάξει αυτόματα και το βραχυκύκλωμα στον εγκέφαλό μου. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν δυστυχισμένοι αδύνατοι άνθρωποι που προσπαθούν να μάθουν από την αρχή να αγαπούν το φαγητό, ούτε δυστυχισμένοι χοντροί άνθρωποι που προσπαθούν να βάλουν τη σχέση τους με το φαγητό σε υγιή βάση. Και μπορεί να είναι όλα αυτά θέμα ψυχολογίας, αλλά εγώ που πάντα θα σκέφτομαι σαν υπέρβαρη.. θέλω να γράφω εδώ! Θα με φορτωθείτε για πολύ καιρό ακόμα!!
19-06-2009, 10:32 #64
19-06-2009, 11:36 #65
Μα είναι δυνατόν? Ζυγαριά θα βάλουμε εδώ μέσα και όποιος είναι κάτω από 70 θα τον διώχνουμε?
21-06-2009, 13:01 #66
Originally posted by lbp
Originally posted by vivianoula
αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ήμουν τη Δευτέρα 66,4 και σήμερα Πέμπτη 67,4 ακολουθώντας τη δίαιτα...
21-06-2009, 13:04 #67
η δίαιτα συνεχίζεται και αντί να αδυνατίζω έχω πάρει και μισο κιλάκι..
συνεχίζω το κολυμβητήριο και βλέπω οτι το σώμα μου έχει σφύξει και μου κάνουν άνετα ρούχα που πριν με στένευαν...
Ξέρω τι θα πείτε, οτι οι μύες ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος..
Αλλά αν είναι έτσι τότε δεν θα χάσω ποτέ βάρος και θα φτιάχνω σώμα;;;;
μούμπλε μο'υμπλε...
πάντως είναι άσχημο να ξεσκίζεσαι στο κολύμπι και το περπάτημα, να πεινάς και η ζυγαριά να σου βγάζει τη γλώσσα....
21-06-2009, 17:29 #68
Αν δοκίμαζες να γυμνάζεσαι πιο ήπια? Το είχα πάθει κι εγώ αυτό που περιγράφεις, πριν από 2 μήνες, διότι ξεσκιζόμουνα στο γυμναστήριο. Τον τελεύταιο 1,5 μήνα που το σταμάτησα και παίζω μόνο τέννις 2 φορές την εβδομάδα έχω δει την ένδειξη ης ζυγαριάς να συμβαδίζει με τις διατροφικές μου ''θυσίες''.
10-07-2009, 11:57 #69
Γεια σου βιβιανουλα
ειμαι στην ιδια φαση που λενε ολοι οι συμμετεχοντες, εχω χασει 4 κιλα και δεν λεω να συνεχισω να χασω και τα υπολοιπα ....γαμωτο
τουλαχιστον δεν παιρνω ...τωρα ειμαι αδιαθετη και δεν θα ανεβω στην ζυγαρια θα περιμενω να περασουν οι 5 μερουλες και μετα θα το δω το θεμα του ζυγισματος.
αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ενω καθομαι και βγαζω προγραμματα τι θα κανω πως θα τα χασω τι δρστηριοτητες θα κανω για να αποσπω το μυαλο μου. πιστεψε με ειμαι πολυ καλη στην οργανωση σου λεω καθομαι και φτιαχνω ολες τις λεπτομεριεσ..παντα στην αρχη δεν το τηρω το προγραμμα ουτε καν στην διατροφη...παντα περνανε οι πρωτες εβδομαδες ετσι κανω του κεφαλιου μου περιπου....θελει την καταλληλη ωρα να καταλαβει ο οργανισμος σου και το μυαλο σου οτι ναι τωρα ειμαι οκ ειμαι καλα και μπορω να το κανω....οντως εμενα δηλαδη παντα στην αρχη δεν δουλευει και μετα απο λιγο χωρις να το καταλαβω ετσι με μαγικο τροπο ειμαι στο προγραμμα μου και νιωθω και ειμαι καλα....ε περιμενω δεν πιεζομαι τοσο...οσο τοχεις στο μυαλο σου σε ολα τα επιπεδα συμβαινει αυτο τοσο δεν γινεται καλα εως καθολου
υπομονη παιδια θα τα χασουμε ομως προσοχη αν δεν εχεις σπυρει δεν μπορεις να θερισεις ; )
καλη επιτυχια σε ολους
10-07-2009, 12:21 #70
vivianoula σε καταλαβαινω απολυτα,πιο γερο κολλημα τηs ζυγαριαs τηs δικη μου,δεν εχειs ξαναδει,και δεν θελειs!Ο μεταβολισμοs μου,σε θερινη και χειμερινη ναρκη,αρνητε πεισματικα να χασει βαροs,τι τον καλοπιασα,τι του εταξα μπανια στιs ωραιοτερεs παραλιεs,σε καταγαλανα νερα,τιποτα,αυτοs!Bρε λεs να φοβαται,μην παρουν τα μυαλα μου αεραα?μην το βαζει κατω vivianoula,στα λεω να τα ακουω και εγω,σε 2-3-4-7-10 μηνεs ακομα και αργα,αλλα θα φτασουμε τον στοχο μαs!Αντε και μετα ποιοs μαs πιανει,εχω κανει μια λιστα κοριτσια με ολα αυτα που θελω να πραγματοποιησω μετα την απωλεια κιλων μου,και την επιτευξη του στοχου μου!Αχ ονειραα,ονειρα φλογεs μακρινεs μου,του φευγιου μου ονειρα και αγνωστεs φωνεs μου!
http://www.youtube.com/watch?v=C9Tt9wL7hDk
15-07-2009, 21:31 #71
κατεβήκαμε μισό κιλό σε 15 μέρες... αντε να δούμε.. όπως και να έχει δεν τα παρατάω.. είναι πιο πιθανό να αδυνατίσω με γιαούρτια και σαλάτες και ψητά παρά με μουσακά και πίτσες...
Πάντως ειναι γεγονός οτι παρολο που έχω χάσει 5 κιλά όλα κι όλα όλοι μου λένε οτι έχω χάσει γύρω στα 8.
Είναι προφανώς θέμα άσκησης και το κολυμβητήριο έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Παστώνομαι και με κρεμούλες (ένα σερουμ της Done αν και θα ήθελα αυτό της biotherm αλλά είναι ακριβό) αλλά θεωρώ οτι λειτουργούν υποβοηθητικά.
Να ασκείστε! Ξέρω καλά οτι είναι δύσκολο να σηκωθείς από τον καναπέ (είμαι πρώτη διδάξασα της τεμπελιας) αλλά αν βρείτε την άσκηση που σας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία τότε δεν θα τα παρατήσετε. Απλά θέλει δοκιμές μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.
¨οσο για το μεταβολισμό δεν θα τα παρατήσω...
09-12-2009, 19:36 #72
ο λογος που δεν εχω αδυνατισει μεχρι τωρα...γιατι ολο...παχαινα!
09-12-2009, 20:03 #73
Ο λόγος που δεν έχω αδυνατίσει ως τώρα είναι... αδύνατο να συμβαίνει και όμως... ότι με λυπόμουν. Έχανα 3-4 κιλά και μετά έλεγα ότι κρίμα είμαι, είμαι καλό παιδί, αξίζω μία πίτσα ή τις αγαπημένες μου σοκολάτες ή και τα δύο μαζί. Αποτέλεσμα ήταν να γονατίζω τα ντουλάπια, να με γνωρίζουν όλοι οι ντελιβεράδες και να νιώθω όλο και πιο άθλια.
Μέχρι που συνήλθα και είπα στον εαυτό μου ότι δεν αξίζω τη λύπησή μου γιατί δεν τρώω, την αξίζω γιατί στερούμαι χαρές της ζωής (νορμάλ οικογενειακή ζωή, όμορφα ρούχα, ταξίδια, έρωτα, παιδιά, κτλ) που οι άλλοι που δεν λυπούνται τον εαυτό τους τα θεωρούν δεδομένα και τα απολαμβάνουν πλουσιοπάροχα.
09-12-2009, 20:24 #74
ο εαυτος σου δεν αξιζει λυπηση απο κανενα, ποσο μαλλον απο εσενα...να εισαι περηφανη για οσα εκανες κ να μαθεις απο αυτα...εισαι εσυ κ θελεις να γινεις καλυτερη...κ αυτο ειναι το καλυτερο!!!θες να ζυγιζομαστε μια φορα τη βδομαδα μια στανταρ μερα κ το συζηταμε το θεμαα?
edit αρχισα απο 103 κιλα αρα σε εχω
09-12-2009, 20:39 #75
Ο λόγος που δεν έχω αδυνατίσει μέχρι τώρα
είναι γιατί μάλλον δεν μπορώ να κρατήσω μία δίαιτα για πολύ καιρό!
Η γιατί μου αρέχουν πολύ τα γλυκά!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή