Results 31 to 34 of 34
-
06-12-2009, 12:47 #31
Originally posted by tarantula
καλα και εμενα συνεχως με πρηζουν φαε και φαε....χρονια τωρα(ειμαι 30)
και ανησυχω γιατι στα επομενα 3-4 χρονια θελω να γινω μανα!!!!!!!!!
πως θα ειμαι τοτε?αν βεβαια με το καλο γινει(ελπιζω)
ολο λεω να αυξησω να αυξησω τις θερμιδες αλλα παλι με πιανει οτι θα παχυνω και πισω στο 700. Αι σιχτιρ λεω!
παρεπιπτοντως χτες εφτασα στο αμην και καταβροχθισα μια μεγαααααλη μερεντα με περισση ανεση!!το ευχαριστηθηκα! χτες....
γιατι σημερα......αποφευγω να σηκωθω απο το γραφειο γιατι νιωθω κτηνος!
μαλλον ψυχολογο χρειαζομαι και χωρις πλακα αν ειχα να μου περισευουν θα πηγαινα ευχαριστως...
anyway ευχαριστω για τις συμβουλες και θα το παλεψω..
α, και κατι που ειχα ξεχασει. Παλια ειχα παει σε διαιτολογο για να αυξησω το μεταβολισμο. Μου εδωσε ενα διαιτολογιο υποτιθεται στα μετρα μου. Μες τη χαρα εγω, λεω το λυσα το θεμα...
αποτελεσμα: σε 1 βδομαδα εβαλα 1,5 κιλο!!!
και μετα μου μειωσε τις θερμιδες πιο πολυ απ οσο τρωω εγω συνηθως!!
και λεω θα σε πληρωνω εγω μλκα να με υποσιτιζεις???την τεχνη μου δεν ξερω??
και τον παρατησα...και ηταν ο καλυτερος στην πολη μου
αυτο που λεω εγω ειναι οτι οι διαιτολογοι κανουν δουλεια μονο οταν προκειται για απωλεια βαρους...στα αλλα ζοριζονται....(οχι πως ολοι στο ιδιο τσουβαλι αλλα....)
αυτα!!!
λες θερμιδες και δεν αναφερεις απο που προερχονται αυτες.
τρως πρωτεινες υδατανθρακες φρουτα λαχανικα
η τις παιρνεις π.χ. απο μια μερεντα που προανέφερες?
κανεις βαρη σε γυμναστηριο? αεροβια?
- 10-12-2009, 19:23 #32
για νααυξηθει ο μεταβολισμος και να καιτε ακομα κ οταν δε γυμναζεστε βοηθα το να κανετε "διακοπτομενη ενδυναμωση" δηλ. μικρα διαστηματα εντονης ασκησης που ακολουθουνται απο μεγαλυτερα διαστηματα ηπιας ασκησης.
Καλο ειναι να γινεται μερα παρα μερα. ρωτηστε το γυμναστη σας! μπορει να εφαρμοστει στον διαδρομο, το στεπ, το σαμιτ, το ποδηλατο...παντου...προσοχη στους καρδιακους παλμους. ο γυμναστης οφειλει ναναι σε θεση να σας καθοδηγησει ποσους καρδιακους παλμους πρεπει να εχετε σε καθε σταδιο της αεροβικης ασκησης...
10-12-2009, 19:33 #33
μου βγάζει 2000 θερμίδες..... ΔΕν είναι υπερβολικά πολλες....???
επισης λαβε υποψη σου πως υπαρχουν παρα πολλοι κινδυνοι οταν παιρνεις πολυ λιγες θερμιδες...μεταξυ των οποιων το να κολλησεις το μεταβολισμο σου, που ειναι σχεδον σιγουρο!
20-12-2009, 13:27 #34
πραγματικα λυπηθηκα πολυ με αυτα που διαβασα στην πρωτη σελιδα του θεματος.Περασα κι εγω αυτη τη φαση του υποσιτισμου, και ακομα μμολισ φαω κατι παραπανω, την επομενη μερα τρεχω στη ζυγαραια, αλλα τουλαχιστον εμαθα πως ό,τι παραπανω και να δειξει, το 1,5 κιλο (που ποτε δεν ειναι τοσο) σε μια μερα θα έχει φυγει χωρις να αλλαξω τις καθημερινες μου συνηθειες.Αν πχ, την Κυριακη φαω το υπεροχο παστιτσιο της μαμας μου και ενα κομματι γλυκο, μπορει την επομενη μερα να δω 1 κιλο παραπανω, αλλα θα φαω και το πρωινο μου και το μεσημεριανο και το βραδυνο και ολα τα ενδιαμεσα γευματα.Και ειμαι στη θεραπεια της ψυχογενους ανορεξιας, ακομα φοβαμαι το φαι.Ομως εχω καταλαβει πολλα.Δεν ειναι εχθρος.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ λοιπον.Καμια απο εσας δεν ειναι ενα ξερο νουμερο στη ζυγαρια!Ειστε ανθρωποι!!!!Το 1,5 κιλο σας αλλαζει δηλαδη.Προσεξτε την υγεια σας!Μην υποσιτιζεστε.Εγω μετανιωνω γιατι εχω κανει ζημια στα οστα μου.Ευτχως μπορω να την διορθωσω αλλα δεν ειναι κριμα?Ειδικα η φιλη που θελει να κανει παιδακι!Φαε παραπανω κουκλα μου, φαε καλα, κανε το παιδακι σου και γινε ευτυχισμενη.Μη ζητας την ευτυχια στη ζυγαρια..:)
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια