Results 1 to 15 of 28
Thread: Ερώτηση προς mama...
-
17-03-2008, 17:14 #1
Ερώτηση προς mama...
Συγχαρητήρια mama που τα κατάφερες να χάσεις τα κιλά που ήθελες. Θα ήθελα να ξέρω για πόσο καιρό τα πήρες και πόσο καιρό τώρα τα έχεις κόψει και αν έχεις ξαναβάλει βάρος μετά τη διακοπή. Επίσης ξεκίνησες με το 15mg ή με 10mg και μετά τα αύξησες....... Εγώ τα παίρνω 5 μέρες και έχω χάσει 2 κιλά.
- 17-03-2008, 17:44 #2gourounitsaGuest
alalumaki και γω τα περνω,αρχησα με τα 10 και εχασα 6 κιλα και μετα ειδα οτι εναν μηνα δεν εχασα σχεδον τπτ μονο μισο κιλο και ξεκινισα τα 15 αλλα δεν βλεπω αποτελεσματα αλλα πια.8α περιμενω ομως .εστς δεν πιρα κιλα.....σημερα εκλεισα τον 2 μηνα αλλα δεν εχασα τπτ περιμενα και περιοδο δεν ξερψ τι γινετε παδος φενομαι 10 κιλ λιγοτερα ισως επειδη γυμναζομαι σξληρα να βαρυναν οι μυες μου κατι γινετε παντος.
18-03-2008, 09:29 #3
Γειά σου gourounitsa, έκανες δίαιτα αυτό το μήνα που δεν έχασες? Πάντως μην το βάζεις κάτω, προσεξε λίγο περισσότερο τι τρως, και θα δεις αποτέλεσμα. Και αυτό που λες με τη γυμναστική μπορεί να ισχύει το είχα πάθει παλαιότερα. Εγώ τα παίρνω 1 εβδομάδα και έχω χάσει 3 κιλά αλλά δεν έχω ξεφύγει καθόλου από το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθώ. Πάντως εγώ εκτός από τις 2 πρώτες μέρες που δεν πεινούσα καθόλου, τώρα πεινάω όχι όπως πριν βέβαια αλλά χωρταίνω εύκολα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν έχω λιγούρες και κρίσεις να καταβροχθίσω τα πάντα. Είχες περισσότερες παρενέργειες με των 15 από ότι με των 10. Εγώ πια δεν έχω σχεδόν καμία. Και στην αρχή είχα μόνο τρομερό πονοκέφαλο. Καλή συνέχεια......
18-03-2008, 14:43 #4gourounitsaGuestναι εχω παρενεργειες αλλα ελαχιστες.ξερεις μου ερχετε ορεξη ωρες ωρες αλλα μου φευγει.στην αρχη και γω δεν πειναγα κα8ολου μετα ανοιγει η ορεξη σιγα σιγα.τον μηνα που δεν εχασα κιλα με ειχε πιασει οπως παλια λαιμαργια οπως λες αλλα οχι οπως πρωτα αλλα για 2 μερες.δεν ξερω τι σιμβενει αλλα δεν τα παραταω.ισως πρεπει να προσεχω οερισσοτερο και αυτο κανω τωρα.εγω τον 1 μηνα εχασα 6 κιλα απο 84 πια 78 αλλα μαλλον απο δω κ περα τα σινι8ιζει καπως ο οργανισμος και 8α χανουμε μισο η ενα κιλο τον μηνα.καλυτερα απο το τιποτα διοτι αν δεν τα περναμε οχι μονο δεν 8α χαναμε αυτο το μισο/1 κιλο αλλα 8α περναμε.καλη τυχη σου ευχομαι παντο....
18-03-2008, 17:09 #5
δεν μπορώ να πιστέψω ότι αν προσέχεις αρκετά σε συνδυασμό με τα reductil ότι θα χάνεις μόνο μισό κιλό το μήνα, μήπως εννοείς αν δεν προσπαθείς καθόλου και περιμένεις να δεις τι θα κάνει μόνο του το χάπι. και τα 6 που έχασες πάντως καλά είναι και μπράβο σου. πες μου σε παρακαλώ για τις παρενέργειες που είχες με τα 15 mg.
18-03-2008, 19:08 #6gourounitsaGuestοχι τον 2ο μηνα δεν προσεχα γιαυτο δεν εχασα.αλλα μπορει να ειχα κατακρατηση υγρων η απο την γυμναστικη να βαρθναν οι μυες μου.παρενεργεις ειχα και εχω καμια φορα και τωρα οπως ψιλοζαλαδες,δυσκιλιοτητα,κ αι νευρα.αυτα μονο.εσυ ποσο χρονων εισαι και ποσα κιλα?δεν πρεπει να εισαι κατω των 20 η πολυ μεγαλη......
19-03-2008, 09:23 #7
Είμαι 40 ετών με δύο μικρά παιδιά. Εχω ύψος 1.65 ξεκίνησα 95 κιλά και τώρα με μία 8 μέρες δίαιατα και reductil 10 mg είμαι 91.5. Τα κιλά τα πήρα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Πριν απ' αυτή ήμουν 63-65. Και σε όλη τη ζωή μου ήμουν πάντα 63-69. Είχα πάντα την τάση αλλά πρόσεχα. Εγώ πάντως πεινάω με τα χάπια απλώς δεν έχω λαιμαργία και με βοηθάει να κάνω πρόγραμμα διατροφής. Αφού μία εβδομάδα τώρα δεν έχω φάει σοκολάτα....... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... Πάντως είναι κρίμα να παίρνεις τα χάπια χωρίς προσπάθεια και να επιβαρρύνεις τον οργανισμό σου άδικα..... Νομίζω ότι θα πας καλύτερα τον άλλο μήνα, παίρνε κουράγιο από τα 6 που έχεις χάσει.
19-03-2008, 10:23 #8gourounitsaGuestειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.εισαι νεα μια χαρα και τα πας πολυ καλα.και γω ειχα 4 μερες να ζηγηστο και ζηγηστικα και ειμαι 1 κιλο κατω πριν καλα αρχησει ο τριτος μηνας 8εραπειας.κατεβικα 77 κιλα και οταν τα ξεκινησα ειμουν 84.και γω σαν εσενα ειμουν το πολυ 67 κιλα αλλα ειμαι 1.68 και ειμουν πολυ αδυνατη μετα που χωρισα απο γαμο κλπ πιρα 15 κιλα.παντος τα φαρμακα αυτα αξιζουν τελικα τον κοπο.αλλα τον 2-3 μηνα χανεις λιγοτερα.εστω 1,5 η 2 κιλα που εχασα εγω ειναι πολυ καλα ειδικα αν κανεις και γυμναστικη 1 ωρα οπως εγω.μην φοβασε και μην τα σταμτησεις ακομα κιαν χασεις μονο μισο κιλο τον αλλο μηνα.στην αρχη χανουμε τα πολλα μετα σιγα σιγα.εγω 8ελω αρχικα να φτασω τα 70 και αν τα καταφερω 8α κατεβω στα 63.
κοιτα προσεχα τον 2ο μηνα απλα ειχα παρα πολες δουλειες και υποχρωσεις και γω σαν μανα και ετρωγα ετημα φαγητα αν και πολι λιγια ποσοτητα απο πρωτα.ειμαι 28 χρονων κ εχω γιο 5 χρονων κ. εχω βαλει στοχο να προσεχω περισσοτερο τον 3ο μηνα.μονο που εχασα 7 κιλα σε 2 μηνες αυτο ειναι α8λος για μενα.απο 84 κιλα κατεβικα 77 και δεν προσεχα ιδιαιτερα .αυτο σημενει οτι τα φαρμακα αυτα ειναι πολυ καλα.να τα συνεχισεις.εγω δεν υπιρχε περιπτωση να χασω απο μονη μου ουτε ενα κιλο.με βοη8ησαν παρα πολυ.μη ανισιχεις κανεις το σωστο αφου δεν εχεις παρενεργειες κλπ και αν 8ες κατι ειμαι εδω.
επισης μπορουμε να τα περνουμε μεχρι και εναν χρονο οχι ομως παραπανω αλλα 8α εχουμε χασει τα περισσοτερα κ δεν 8α χριαζετε να τααπρουμε για πολυ καιρο.
το σιμαντικοτερο ειναι ομως να αλλαξουμε εντελος τροπο διατροφης γιατι οταν σταματησουμε τα φαρμακα 8α μας ξαναανοιξη η ορεξη κ 8α τα παρουμε πισο τα κιλα.8α πρεπει να μα8ουμε να τρωμε υγειινα και αυτο προσπα8ω και γω.αλιος αδικα τα περνουμε.φιλακια και καλη συνεχια
19-03-2008, 13:04 #9
Πάντως απ' ότι έχω ψάξει στο internet και μου είπε και ο παθολόγος καλό είναι να μην τα πάρεις πάνω από 6 μήνες.
Ηθελα να σε ρωτήσω αν με τα 15mg έχεις πολύ περισσότερες παρενέργειες από ότι με τα 10mg. Δηλαδή είναι εμφανής η διαφορά.... Δεν το σκέφτομαι για τώρα αλλά για τον άλλο μήνα.... Επίσης εγώ από το κεφάλι μου και μετά από λίγο ψάξιμο παίρνω και 2 xenical με τα κύρια γεύματα.... Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά θέλω να απαλλαγώ από τα 15 πρώτα κιλά, δεν αντέχω άλλο...νομίζω ότι θα σκάσω από το βάρος....
19-03-2008, 13:37 #10gourounitsaGuestκαι η μαμα περνει ξενικαλ και εχουν πιο καλα αποτελεσματα.αλλα φοβαμε δεν ειναι αρκετα ριψοκινδινο ειδη π περνουμε τα ρεντουκτιλ?ειναι πολυ υσχιρα.και γω σκευτομαι να τα παρω.αυτα γραφοντε?και γω δεν αντεχα αλλο ενιο8α αθλια και ασχημη.αρχισα μαλιστα να ντρεπομαι να βγω και εξω.ειναι πολυ ασχημο το παχος τελος.καλη επιτιχια .με τα 15 μιλγκραμ εχω λιγες ζαλαδες περισσοτερες αλλα τπτ σπουδαιο.αν χανεις με τα 10 μην παρεις τα 15 ειναι η συνβουλη μου.
19-03-2008, 14:44 #11
Ναι μπορεί να στα γράψουν στο ταμείο σου, ο παθολόγος μου είπε καλύτερα να μην το κάνω, στο internet που έψαξα οι απόψεις διίστανται.... Το ένα δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα και το άλλο μόνο στο έντερο και δεν μεταφέρεται στο αίμα. Οπότε λογικά δεν πρέπει να επηρεάζει το ένα το άλλο. Αλλά πάλι δεν ξέρω μπορεί να κάνω και μεγάλες βλακείες.....
Για αυτό ήθελα να ρωτήσω την mama αν είχε παρενέργειες γιατί ξέρω ότι τα έπαιρνε μαζί, αλλά που είναι??????
19-03-2008, 15:02 #12gourounitsaGuestοχι δεν ειχε παρενεργεις την ρωτησα ειναι πιο ακινδινα απο τα ρεντουκτιλ κατα πολυ.δεν μ λες ποσες μερες τα περνεις τα σκενικαλ και πως δρουν αυτα?
19-03-2008, 15:31 #13
Tα xenical τα έπαιρνα και παλαιότερα, αλλά θέλει και σωστή διατροφή μαζί. Δηλαδή αν φας πίτσα και σοκολάτα π.χ. δεν θα προλαβαίνεις να τρέχεις στην τουαλέτα, πράγμα πολύ ασχημο γιατί μπορεί να μην είσαι και σπίτι. Αν όμως κάνεις δίαιτα βοηθάνε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Το θέμα είναι να κάνεις δίαιτα χωρίς να αρχίζεις το πρωι και να τη χαλάς το βράδυ, πράγμα που έκανα εγώ. Για αυτό και πήρα τα reductil και τώρα κάνω 8 μέρες δίαιτα χωρίς να ούτε μία φορά να κάνω γουρουνιές.... Δηλαδή από μόνο του δεν βοηθάει μάλλον σου δημιουργούν προβλήματα με την τουαλέτα. Παρενέργεις εκτός από αυτή που σου είπα δεν έχουν καμία και τα συνιστούν όλοι σχεδόν οι γιατροί γιατί είναι ασφαλή.
Εγώ τα παίρνω εδώ και 8 μέρες μαζί με τα reductil....
19-03-2008, 15:49 #14gourounitsaGuestta xenical δλδ μολις τα παρεις επειδη εφαγες κατ βαρι πας αμεσως τουαλετα?σκευτομαι κ γω να τααρω αλλα δεν τα γραφουν σε μενα ονο σε ικα και τιδκι νομιζω.
βαλε και συ ενα τικετ να φενοντε τακιλα σου και να μετραει αυτοματα.
19-03-2008, 16:02 #15
δεν πας αμέσως συνήθως την επόμενη μέρα, αλλά δεν είναι και πολύ ευχάριστο.... εχω προσπαθήσει πολλές φορές να βάλω tiicker και δεν τα έχω καταφέρει, έχεις οδηγίες......
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή