ΔΙΑΙΤΕΣ SOS!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

ΔΙΑΙΤΕΣ SOS!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να καταθέσω την άποψή μου.

Παρακαλουθώ μέσω νοσοκομείου κάποια δίαιτα και προσέχω όσο μπορώ τη διατροφή μου. Σε συζήτηση που είχα με τη διαιτολόγο μου ανάφερα τις επισκέψεις μου στο site kai sto forum. Της μίλησα για τη δίαιτα atkins και ήταν κάθετη στο ότι μόνο κακό μπορεί να κάνει αυτή η δίαιτα διότι ο οργανισμός στερείται κάποια συστατικά που χρειάζεται. ΝΑΙ
    αδυνατίζεις αλλά χάνεις μυικό ιστό και εν συνεχεία παίρνεις τα διπλά κιλά....
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και θέλει τη δική του ειδική μεταχείριση!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ!!!

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.....
    Απλά αυτό ήθελα να πω και εγώ γιατί πιστεύω ότι η βοήθεια ειδικών αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!

Senior Member
    παναγιωτα
    ακριβως οπως τα λες ειναι.
    ο σωστοτερος τροπος να χασει καποιος βαρος και να μη το ξαναπαρει ειναι μια ισορροπημενη διατροφη που να περιλαμβανει ολες τις ομαδες τροφων...
    ουτε διαιτες- εξπρες, ουτε μονο φαγιες...
    οστοσο υπαρχουν ατομα που δεν μεταβολιζουν ολα τα τροφιμα και χανουν απο ελαχιστα ως καθολου αν δεν κοψουν εντελως καποιες τροφες...μια τετοια περιπτωση ειδα εδω στο φορουμ και εχω αναθεωρησει...μια κοπελα μου εχασε ΠΑΜΠΟΛΛΑ κιλα με αυτη τη διαιτα, και δεν εχει βαλει ακομα, και ελπιζω να φτασει μεχρι τελους, και η οποια ειναι υγειεστερη τωρα απο οτι πριν...
    γι αυτο νομιζω οτι εχουν καποιες απο αυτες τις διαιτες θεση για μερικους, ΠΟΤΕ διαιτες πεινας ομως....και παντα με παρακολουθηση ιατρικη στις μονοφαγιες..

Junior Member

Γιατρός σε νοσοκομείο

Να σε ρωτήσω, το νοσοκομείο που πας είναι στην Αθήνα; Πόσα κιλά έχεις παραπάνω; Κι εγώ θέλω να απευθυνθώ σε διαιτολόγο όμως η τσέπη μου δεν αντέχει, γι' αυτό θα ήθελα να βρω σε νοσοκομείο. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Senior Member
    Γεια σου παναγιωτα!!!!1
    Δεν ξερω εαν πρεπει να σε καλωσορισω εγω η εσυ ,γιατι απο οτι εχω δει εσυ εχεις επισκεφτει την σελιδα απο το 2006!!!
    Απλα χαθηκες λιγους μηνες?????
    Να υποθεσω οτι χαθηκαν και καποια απο εκεινα τα κιλα του 2006 ????
    Να μας πεις νεα!!!
    Οσο για τις διαιτες οπως αυτην που ανεφερες εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω μαζι σου απολυτα.
    Μονο ενα μικρο αλλα καθαρα για συναισθηματικους λογους!!!!!!!
    Οταν καποιος ειναι ειδικα στα δικα μας κιλα (εγω τωρα ειμαι 144) αλλα και λιγοτερα και περναει ολο αυτον τον γολγοθα και την τυρανια.γιατι για τυρανια μιλαμε και νομιζει οτι θα βρει την λυση σ'αυτη την διαιτα ε τοτε μπορει να την κανει.Δικαιουτε να την κανει για ολα αυτα που εχει ακουσει να λεγονται πισω απο την πλατη του αλλα και μπροστα του,για ολα αυτους τους μορφασμους που εχεις δει να γινονται γιάυτον ,για ολες τις αποριψεις ,τις κοροιδειες και παει λεγοντας...........
    Μονο και μονο για αυτο το λογο και για τιποτα αλλο.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!1

Junior Member
    καλημερα σε ολουσ
    θα μπορουσε καποιοσ να μου στηλει με mail την διαιτα atkins?

Junior Member
    καλημερα σε ολουσ
    θα μπορουσε καποιοσ να μου στηλει με mail την διαιτα atkins?
    [email protected]

Junior Member
    Καλημέρα σε όλους...

Έχω ξεκινήσει και με παρακολουθεί διαιτόλογος και ψυχολόγος στον Ερυθρό Σταυρό στο ιατρείο Παχυσαρκίας.

Παίρνεις τηλέφωνο στο 1535 και κλεινεις πρωινό ραντεβού. Έχει αρκετό κόσμο και θα σου κλείσουν ραντεβού αργά. Μην απογοητευθείς όμως. Αν πας θα καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με επαγγελματίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη εγώ.

Τώρα αν ρωτήσεις θεωρώ ότι σε αρκετά νοσοκομεία της Αττικής λειτουργούν ιατρεία παχυσαρκίας. (ΛΑΙΚΟ, ΤΖΑΝΝΕΙΟ, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ) και άλλα που αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις.

Επισης σημαντικό είναι πως για κάθε επίσκεψη πληρώνεις μόνο 3 ευρώ..........

Κάλεσε 1535 η στο τηλεφωνικό κέντρο του Ερυθρού να σε συνδέσουν με το ιατρείο παχυσαρκίας ζήτα τη διατολόγο κα Καλωνάρχη, εξήγησέ της τηλεφωνικά αν μπορείς να την επισκεφθείς νωρίτερα από το ραντεβού και όλα θα πάνε καλά............Πίστεψε με...........
    Καλή επιτυχία.

Junior Member
    Πήρα χτες στο 1535 και το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού στο Αττικό είναι στις 8/8!!

Senior Member
    Eχει και το ΜΕΤΑΞΑ πολύ καλό τμήμα και διαιτολόγο....