Agapimenoi mou paliofiloi!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Agapimenoi mou paliofiloi!!!!

Καλησπέρα αγαπημένοι μου φίλοι!!
    Ξέρω ξέρω πως είμαι απαράδεκτη για την τόσο μεγάλη απουσία μου αλλά η ζωή μου το τελευταίο 6μηνο μου επιφυλάσει μόνο εκπλήξεις! Ευτυχώς για μένα καλές! Βρίσκομαι πλέων στην πρωτεύουσα μόνιμα! Τα κιλα μου είναι 109. Μέσα σε 10 μήνες έχω χάσει μόνο 24 και αυτό οφείλεται μόνο σε μένα και όχι στον δακτύλιο. Είναι που είμαι γλυκατζού ρε γαμώτο! Προσπαθώ όμως και σιγά σιγά χάνω και απο λίγο.
    Dexoula μου σε έχω παραμελήσει είναι αλήθεια αλλά είναι που δεν έχω βρεί ακόμα τον ρυθμό μου και οι ώρες στη δουλειά είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!Με αποτέλεσμα να μην βρίσκω χρόνο για κανέναν. Προσπαθώ να χτίσω μία καριέρα πανάθεμα με. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορώ να αντέξω εδώ γιατί κατά βάθος την κρύβω μέσα μου καλά την επαρχία!
    Δε θα πώ τα κλισέ πώς ζούνε αυτοί εδώ και είναι ζούγκλα η Αθήνα! Μπορεί και να είναι αλλά όλο και κάποιος καλός λόγος τους τραβάει όλους αυτούς και μένουν και άλλοι τόσοι που έρχονται(βλ Ανετούλα). Ξεφύγαμε απο το θέμα μας και επιστρέφουμε. Τον γιατρό μου έχω να τον δώ απο τον Νοέμβριο.Τώρα που είμαι εδώ είναι δύσκολο να πάω Θεσ/νίκη. Ξέρει κανείς κάποιον γιατρό ονόματι Βίλια? είναι εδώ στην Αθήνα. Θα παρακαλούσα να μου έστελνε το τηλέφωνο του με u2u γιατί θα ήθελα να τον δώ.

Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχεται ακόμα...σας σκεφτόμουνα πάντα...
    Φιλιά πολλά
    Ανετούλα

Senior Member
    Aetoula φιλη μουουου!!!!!
    Εαν σε πιασω στα χερια μου θα σε ξεμαλλιασω!!!!
    Θα σου βγαλω το δακτυλιδακι και θα στο κανω κολλιε!!!
    Που εχεις εξαφανιστει τοσους μηνες!!!
    Αυτη δεν ηταν πετρα που εριξες πισω σου ,ενα ολοκληρο βουνο ηταν μανα μου!!!!
    Ελπιζω να περνας καλα ,να την χτισεις την καριερα ,και να εχεις πανω απ'ολα την υγεια σου.
    Γραψε κανενα νεο παραπανω ομως.Λιγο στο σκοταδι με εχεις.
    Οσο για τον γιατρο που ρωτας πρωτη φορα τον ακουω εδω μεσα.
    Παρ'ολα αυτα παρε τα γνωστα νουμερα πληροφοριων καταλογιου και θα το βρεις το τηλεφωνο του.
    Απλα θα υποθεσω οτι η προσαρμογη ειναι δυσκολη ,η Αθηνα σου επεσε λιγο βαρια οπως σε ολους εμας τους επαρχιωτες που εχουμε συνηθησει σε αλλους ρυθμους .
    Περιμενω νεα σου.
    ΦΙΛΙΑ!!!

Μαρινάκι μου χάρηκα που τα είπαμε στο chat. θα προσπαθήσω να μπαίνω πιό συχνά

Φιλιά σε όλους και καληνύχτα

Σε έχω χάσει φιλενάδα πάλι..πώς πάς? Εγώ καλά. Πήγα τώρα πρίν απο μια εβδομάδα και τα είπαμε με τον γιατρό μας. Όλα καλά . Θα πάω πάλι πρίν το πάσχα.
    Εσύ τον επισκέπτεσαι καθόλου ή έχεις ξεχάσει και την φάτσα του?