Results 1 to 4 of 4
Thread: Νεο μελος-γνωριμια-ερωτηση?
-
07-04-2008, 01:21 #1
Νεο μελος-γνωριμια-ερωτηση?
Καταρχην γεια σε ολους σας....Ειμαι κ γω νεο μελος κ λιγο πολυ την ιστορια μου την ξερετε...απειρεσ οι προσπαθειες κ κατα καιρουσ πολυ καλα κ τα αποτελεσματα...Αλλα πλεον εχω κουραστει,βαρεθηκα να προσπαθω..η μαλλον δεν βαρεθηκα αλλα δεν εχω κουραγιο πλεον..οσο η ψυχολογια πεφτει η ζυγαρια ανεβαινει,εχω πλεον φτασει τα 95 κ καθε μερα ξεκιναω διαιτα..απο τοτε που γινεται αυτο εχω βαλει 10 κιλα μεσα σε 3 περιπου μηνε..Εδω κ μια βδομαδα ειπα να ξεκινισω παλι κ εχω χασει 700γρμ αλλα ημερα με επιασε παλι η μανια κ εφαγα τον κοσμο ολο...ΑΧ μακαρι να μπορεσω να το συνεχισω..θελω να παω κ γυμναστηριο αλλα εχω φτασει στο σημειο να ντρεπομαι εκει ολοι εχουν κορμαρεσ κ μασ κοιτανε με μισο ματι..λες κ εχουμε κανει κανενα εγκλημα..κ οχι μονο εκει παντου...λες κ εγω θελω να μαι ετσι οπως ειμαι..Ημουν απ τα πιο κοινωνικα ατομα που γνωριζω κ εχω καταντησει να κλεινομαι στο σπιτι κ να μην εχω ορεξη για τιποτα...Μονο δουλεια κ αυτο με το ζορι...ουτε μπανιο δεν μπορω να κανω καλα...φανταζομαι οι πιο πολλοι με νιωθετε..τις σπανιες φορες που βγαινω ντρεπομαι να σηκωθω μεσα στον κοσμο κ να παω ας πουμε τουαλετα..ντρεπομαι να μπω πρωτη σε ενα μαγαζι ...ντρεπομαι να παω για ψωνια με τις αγενεστατεσ πωλητριες ...δεν νομιζω να χουμε κατι συτο νουμερο σας...Αλλα που 8α παει θα την παρω την αποφαση...λιγο πολυ αυτα για να με γνωρισετε...Κ να κανω μια ερωτηση σκεφτομαι να ξεκινησω τα reductil ξερει καποιοσ να μου πει σε τι γιατρο πρεπει να παω για να μου κανει τισ πρεπουσες εξετασεις σε ενδοκρινολογο η σε παθολογο?
- 07-04-2008, 18:07 #2
καλησπέρα παιδιά
με λένε σταυρο και χρειαζομαι την βοήθεια σας.ειμαι φοιτητης και εχω αναλάβει μια διπλωματική εργασία η οποία εχει να κανει με το πρόβλημα της παχυσαρκίας.στα πλαίσια της εργασίας μ λοιπόν θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση:με ποια κριτήρια επιλέγεται να κάνετε γαστρικό μπαλόνι????
εχω διαβάσει πολλές δημοσιεύσεις για το γαστρικό μπαλόνι και προσπάθησα να μπω στην θέση ενός ανθρώπου που εχει πρόβλμα με τα κιλα του.κατέληξα στα εξής κριτήρια:
κόστος(πόσα λεφτα θα δωσω?)
επιπονη διαδικασία
ανάρρωση(ποσο καιρο θα αναρωνω μετα την επεμβαση)?
αισθημα πεινας(θα πειναω μετα την επεμβαση?)
αποτελεσματικοτητα(πόσο γρήγορα θα χασω κιλά/υπάρχεικίνδυνος να τα ξαναπάρω?)
μετεγχειρητικός πόνοσ(θα πονάω μετα?)
διαττροφική ελευθερια(θα μπορω να τρωω ολες τις τροφες?)
μετεγχειρητικές επιπλοκές
μετεγχειρητκή φαρμακευτικη αγωγή(θα πρέπει να παιρνω φάρμακα?)
ρε παιδια ειναι σωστα αυτα που σκεφτηκα?δλδ τα σκεφτεται ενας ανθρωπος,που εχει προβλημα με τα κιλα τ,αυτα που εχω γράψει παραπάνω?
εσεισ θα μπορουσατε να μου πείτε καποια αλλα κριτηρια?
θα ηθελα την βοήθεια σας..
θα χαρω πολυ αν μου απαντούσε καποιος
με σεβασμο σταυρος
13-04-2008, 15:01 #3
Originally posted by elefantoula
Καταρχην γεια σε ολους σας....Ειμαι κ γω νεο μελος κ λιγο πολυ την ιστορια μου την ξερετε...απειρεσ οι προσπαθειες κ κατα καιρουσ πολυ καλα κ τα αποτελεσματα...Αλλα πλεον εχω κουραστει,βαρεθηκα να προσπαθω..η μαλλον δεν βαρεθηκα αλλα δεν εχω κουραγιο πλεον..οσο η ψυχολογια πεφτει η ζυγαρια ανεβαινει,εχω πλεον φτασει τα 95 κ καθε μερα ξεκιναω διαιτα..απο τοτε που γινεται αυτο εχω βαλει 10 κιλα μεσα σε 3 περιπου μηνε..Εδω κ μια βδομαδα ειπα να ξεκινισω παλι κ εχω χασει 700γρμ αλλα ημερα με επιασε παλι η μανια κ εφαγα τον κοσμο ολο...ΑΧ μακαρι να μπορεσω να το συνεχισω..θελω να παω κ γυμναστηριο αλλα εχω φτασει στο σημειο να ντρεπομαι εκει ολοι εχουν κορμαρεσ κ μασ κοιτανε με μισο ματι..λες κ εχουμε κανει κανενα εγκλημα..κ οχι μονο εκει παντου...λες κ εγω θελω να μαι ετσι οπως ειμαι..Ημουν απ τα πιο κοινωνικα ατομα που γνωριζω κ εχω καταντησει να κλεινομαι στο σπιτι κ να μην εχω ορεξη για τιποτα...Μονο δουλεια κ αυτο με το ζορι...ουτε μπανιο δεν μπορω να κανω καλα...φανταζομαι οι πιο πολλοι με νιωθετε..τις σπανιες φορες που βγαινω ντρεπομαι να σηκωθω μεσα στον κοσμο κ να παω ας πουμε τουαλετα..ντρεπομαι να μπω πρωτη σε ενα μαγαζι ...ντρεπομαι να παω για ψωνια με τις αγενεστατεσ πωλητριες ...δεν νομιζω να χουμε κατι συτο νουμερο σας...Αλλα που 8α παει θα την παρω την αποφαση...λιγο πολυ αυτα για να με γνωρισετε...Κ να κανω μια ερωτηση σκεφτομαι να ξεκινησω τα reductil ξερει καποιοσ να μου πει σε τι γιατρο πρεπει να παω για να μου κανει τισ πρεπουσες εξετασεις σε ενδοκρινολογο η σε παθολογο?
13-04-2008, 15:09 #4
Φίλε μου Σταύρο,επέμβαση δεν διαλέγει ο ασθενής,αλλά ο γιατρός κατόπιν ενδελεχούς προεγχειρητικού ελέγχου(που από όσα διαβάζω γενικώς,μόνο στο Πανεπιστημιακό Πατρών γίνεται)και φυσικά πρέπει να είναι γνώστης όλων των μεθόδων κι όχι αυτέ ςπου θα του αποφέρουν χρήματα μόνο.Η επέμβαση που περιγράφεις είναι πολύ προσωρινή λύση και δεν συνίσταται για παχύσαρκους.Χωρίς να ξέρω αν μπορούν να σε βοηθήσουν,θα σου σύστηνα να απευθυνθείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου υπάρχει Κλινική σοβαρής παχυσαρκίας και τεχνητής διατροφής,πραγματοποιούντ� �ι επεμβάσεις παχυσαρκίας και είναι οι πλέον εξειδικευμένοι στην Ελλάδα(και όχι μόνο)στις βαριατρικές επεμβάσεις παχυσαρκίας.Με τη διαφορά ότι στο συγκεκριμένο κέντρο το μπαλόνι δεν το θεωρούν μόνιμη λύση και το τοποθετούν μόνο για λίγο διάστημα μέχρι να χάσει βάρος ο ασθενής και να υποβληθεί σε επέμβαση με μονιμότερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....