Η γυμναστική βαραίνει; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Member
    :-))))))) εχουμε και το ίδιο στόχο , πόσο ύψος έχεις καλέ;;

1.71! esy?

Καλα περιττο να σου πω πως μολις χτυπησουμε την 60 αρα εχουμε βγει να το "καψουμε" παρεουλα!!

Member
    1.69 ... μεσα!!! Στο ποτό , στην έξοδο και στο κάψιμο δεν λέω ποτέ όχι!!!

Member
    Η γυμναστική δεν ξέρω αν βαραίνει, ο θυροειδής όμως ναι! Πήγα σήμερα για το συνηθισμένο μου καρδιογράφημα (λόγω κολυμβητηρίου) και μου είπε ο καρδιολόγος επειγόντος εξετάσεις αίματος, έχεις θυροειδή ! (είδε κάτι ανωμαλίες στο καρδιογράφημα εν σχέση με το παλιότερο)... Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα θυροειδής; Κάνω ʼτκινς (10 μέρες τώρα με πολύ πολύ κόπο και καθημερινή άσκηση έχω χάσει μόλις 3 κιλά) , ακολουθείται συγκεκριμένη δίαιτα αν έχεις θυροειδή;

Junior Member
    Originally posted by Queen
    Η γυμναστική δεν ξέρω αν βαραίνει, ο θυροειδής όμως ναι! Πήγα σήμερα για το συνηθισμένο μου καρδιογράφημα (λόγω κολυμβητηρίου) και μου είπε ο καρδιολόγος επειγόντος εξετάσεις αίματος, έχεις θυροειδή ! (είδε κάτι ανωμαλίες στο καρδιογράφημα εν σχέση με το παλιότερο)... Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα θυροειδής; Κάνω ʼτκινς (10 μέρες τώρα με πολύ πολύ κόπο και καθημερινή άσκηση έχω χάσει μόλις 3 κιλά) , ακολουθείται συγκεκριμένη δίαιτα αν έχεις θυροειδή;
    Δεν είναι λίγα 3 κιλά μέσα σε 10μέρες....ότι δίαιτα και αν κάνεις. Βέβαια καλό θα ήταν να κοιτάξεις τον θυροειδή σου για να δεις αποτελέσματα στις προσπάθειές σου χωρίς αντιπερισπασμούς του θυροειδή....

Member
    συμφωνώ ότι δεν είναι λίγα, αλλά κατ' αρχάς γυμνάζομαι 1,5 ώρα καθημερινά, κατά δεύτερον τηρώ την δίαιτα απαράγκλιτα και το πιο σημαντικό, συνήθως το πρώτο δεκαήμερο, όταν ξεκινάμε δίαιτα, χάνουμε αρκετά κιλά, γιατί τα περισσότερα είναι από το σόκ του οργανισμού (χάνουμε υγρά, και το πρήξιμο που έχουμε) .

Αχ πάντως χαίρομαι που μου λετε ότι είναι πολλά, ήλπιζα με το κόψιμο των υδατανθράκων να χάσω σε 10 μέρες 5-6 κιλά και ψιλοαπογοητεύτηκα .. (καλά όχι τόσο που να σταματήσω την δίαιτα, εγώ στα 30μου (αύγουστο) θα μαι 60 κιλά. ΤΕΛΟΣ!)

Καλή προσπάθεια σε όολους μας!!! καλή συνέχεια!!

gourounitsa
    Guest
    kai go to idio to exw parei apofash.gymnazomai 9 mhnes tora kai exo kati podia san petra sklira kai dynata kai ksekinaw kai power yoga p einai poli pio dyskolo apo thn aplh gymnastikh.sin swsth diatrofh enoite

Junior Member
    καλο θα ηταν να θετουμε ρεαλιστικους στοχους για συγκεκριμενες χρονικες περιοδους... μειον 5 κιλα σε 10 μερες αφενος ειναι ακρως ανθυγιεινο και αφετερου θα επιστρεψουν...δριμυτερα οταν σταματησεις τη διαιτα..

Senior Member
    συμφονω με vag555 κανονικα πρεπει να χανουμε 4 κιλα τον μηνα .αν χασουμε παραπανο κιλα σε ενα μηνα απο 4 λενε οτι τα ξανα[ερνουμε.εγω προσορινα εχω βαλει στοχο να φτασω 75 μετα 70 μετα 65 και τελος 60.

Page 2 of 2 FirstFirst 12