XHMIKES DIAITES
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: XHMIKES DIAITES

Junior Member

XHMIKES DIAITES

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!

Τι κάνετε; Είμαι καινούρια εδώ! Είμαι 28 χρονών. Από πέρυσι το καλόκαιρι ξεκίνησα μόνη μου με υγιεινή διατροφή και κατάφερα να χάσω χωρίς στερήσεις 20 κιλά.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, οι χημικές δίαιτες κάνουν κακό; Έχουν αποτελέσματα;

Ευχαριστώ πολύ

gourounitsa
    Guest
    kalispera lactitsa sinxaritiria gia thn megalh prospa8ia .apo ti akouo den einai kales autes oi diaites.k go eimai 28 eton kai exasa 7 kila me kapoia farmaka p den einai oti kalitero.kalitera mones kai ygieina.....me lene maria esena??
    eksalou exeis eidh xasei 20 kila se ti sou xriazete mia xhmhkh diaita??

Member
    20 κιλά! αυτό είναι εκπληκτικό!! μπράβο σου!!
    για τις χημικές δεν ξέρω πολλά, έχω ξεκινήσει άτκινς (απουσία υδατανθράκων) εδώ και τρεις ημέρες, έχω ακούσει πολλά όμως, κυρίως ότι μακροπρόθεσμα δεν κάνουν καλό (και είναι απόλυτα φυσικό αυτό, αφού στερείς τον οργανισμό σου συνέχεια από ένα είδος τροφής). Εγώ θα την κάνω για ένα μήνα, θα σου πω λοιπόν γύρω στο Πάσχα από ιδία πείρα! .. Πάντως ένα άλλο μέλος του σάιτ, νομίζω η Λίνα,διάβασα ότι με Ατκινς έχασε πάρα πολλά κιλά (πάνω από 30) .

Junior Member
    Καλησπερούδια κι από μένα...
    Καταρχήν συγχαρητήρια για τα 20 κιλά που έχεις χάσει... Θεωρώ πως τα έχεις χάσει με τον καλύτερο τρόπο...
    Οι χημικές δίαιτες δεν κάνουν καλό στον οργανισμό... άσε που δεν χάνεις λίπος... εγώ θα σε συμβούλευα να συνεχίζεις την υγιεινή σου διατροφή...
    Αλήθεια όταν λες υγιεινή διατροφή τι εννοείς??? Θες να μας πεις περισσότερα???

Junior Member
    Λοιπόν, γάλα με κορν φλέικς το πρωί για δεκατιανό έτρωγα ένα φρούτο ή χυμό. Το μεσημέρι σαλάτα πρώτα και μετά είτε κοτόπουλο είτε ψάρι είτε όσπρια είτε λαδερό. Αλλά πρώτα τη σαλάτα. Το απόγευμα έτρωγα συνήθως τσάι με 2-3 μπισκότα digestive και το βράδυ κανένα τοστάκι ή μια χωριάτικη ή αν δεν είχα πολύ όρεξη ένα γιαουρτάκι.

Σας ευχαριστώ όλες για τα συγχαρητήρια.

Με λένε Αγγελική!

Junior Member
    Τελεια.... και έτρωγες και υγιεινά και έχασες κιλά.. περιττό να σου πω πως αυτά τα κιλά θα αργήσεις (αν προσέχεις να τα πάρεις πάλι)... Ταπεινή μου άποψη είναι να μην ξεκινήσεις καμία χημική δίαιτα... Να συνεχίσεις την προσπάθεια σου... με επιμονή θα καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου....
    Λοιπόν νιώθω υπέροχα που μπορώ να κουβεντιάζω χωρίς ταμπού το θέμα των κιλών... το συζητάς βρε παιδί μου με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν!!!

Παιδιά με έχετε κάνει να θέλω να ξεκινήσω αμέσως τώρα την δίαιτα μου... Είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας!

gourounitsa
    Guest
    και εγω που δεν μπορω να φαω προινο?ποτε δεν ετρωγα πρωιονο κ σε ολες τις διαιτες ειναι απαρετητο

Junior Member
    Α είναι όντως πάρα πολύ σημαντικό Μαρία μου. Και δόξα τω Θεώ, έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, τον σύντροφο μου, που με στηρίζει και δε με αγχώνει καθόλου και ας είναι πάρα πολύ αδύνατος ο ίδιος. Στήριξη χρειάζεται!

Όσο για τις χημικές... λίγο κουράστηκα που τα έχασα τόσο αργά. Θα ήθελα να χάσω λίγο πιο γρήγορα. Γι'αυτό άρχισα να ψάχνομαι. Έστω να την κάνω για ένα μήνα μόνο και μετά να συνεχίσω όπως έκανα ως τώρα.

Junior Member
    Don't worry γουρουνίτσα.. δεν είσαι η μόνη... ούτε κι εγώ έχω μάθει να τρώω πρωινό... αλλά πρέπει να το συνηθίσω!!!!!
    By the way... έχουμε σαν στόχο τα ίδια κιλά... θέλεις 13 κιλά όσο θέλω κι εγώ....
    Μια χαρά μου ακούγεται... θα προσέχω την πρόοδο σου μπας και με παρασύρεις (θετικά ελπίζω)...
    Αλήθεια γουρουνίτσα (καλά νιώθω πολύ άσχημα που σε αποκαλώ έτσι) τι είδους διατροφή ακολουθείς εσύ???

Junior Member
    Αγγελική μου δεν ξέρω όμως αν μετά θα μπορείς να χάσεις... φοβάμαι μήπως κάνεις κακό στον μεταβολισμό σου!
    Ιωάννα...

gourounitsa
    Guest
    μαριλου εκανα 8εραπεια με φαρμακα αλλα ειναι επικινδινα εκανα καπια βλακια απο μονη μ αθξησα την δοση τα μιλιγκραμ κ κοντεψα να εσο κατω λιπο8ιμη σημερα.αλλα το 8εμα το τακτοποιησα 8α κανω με την βοη8εια καποιου καλου κ ειδηκου γιατορυ σε αυατα τα φαρμακα μια διατροφη και βλεπουμε.

Junior Member
    Αλήθεια κορίτσια, αν χαλάσει ο μεταβολισμός πως ξαναφτιάχνει; Υπάρχει τρόπος;

Junior Member
    Αχ να προσέχεις βρε Μαράκι!! Είπαμε να χάσουμε κιλά όχι να πάθουμε και τίποτα.

Junior Member
    Ναι.... διάβασα τι έπαθες σήμερα.... δεν πειράζει όμως... είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις.... κουράγιο και υπομονή θέλει (το λέω μπας και το ακούσω κι εγώ....).... Πάντως βρε παιδιά εγώ στο παρελθόν έπαιρνά κάψουλες μυλόξυδου και μου έκοβαν την όρεξη....

gourounitsa
    Guest
    εμ τα 8ελα και τα επα8α.παντοσ εχασα 7 κιλακια.σασ συνβουλευω αν παρετε φαρμακα μονο με ειδικο γιατρο και κατο απο συχνη παρακολου8ηση.παντος εχω βαλει στοχο αν δεν φτασω τα 64 κιλα να μην με λενε Μαρια χιιχιχιχιχι

Page 1 of 2 12 LastLast