Results 16 to 28 of 28
Thread: XHMIKES DIAITES
-
20-03-2008, 23:27 #16
64 κιλά... τι ύψος έχεις Μαράκι μου????
Φυσικά θα εξακολοθήσεις να σε λένε Μαρία γιατί θα φτάσεις.... έχω διαβάσει κάμποσα ποστς σου και βλέπω τι επίμονο ζουζούνι είσαι!!!! άντε και στα δικά μας... άντε να έρθει και η δική μου σειρά να σας πως πως έχασα 7 κιλάκια.....
- 21-03-2008, 07:17 #17gourounitsaGuest
καλημερα εχω υψος 1.70 περιπου νομιζα ειμαι 2 ποντους πιο κοντη αλλα χ8ες μετρι8ικα και ειμαι 1.69.8 και σημερα π ζηγηστικα διαπηστωσα με μεγαλη χαρα πως κατεβικα στα 76,4 κ ειμαι πολυ ευτηχησμενη και πιρα μια εμγαλη αποφαση να συνεχισω να χανω μονη μου τα υπολοιπα 9-10 κιλα.πυστευ ω οτι πηρα κουραγιο σημερα κ 8αρος να συνεχισω μονη μου τρογοντας υγιεινα και κανοντας πολυ γυμναστικη οπως και κανω,δεν 8ελω να παω στον γιατρο αυτο σε ενα μηνα π μου ειπε να μου ξαναγραψει παλι τα φαρμακα αυτα με την ειδηκη διατροφη.δεν 8ελω να τα ξαναπαρω εχω δυναμη μεσα μ και 8α συνεχισω μονη μου.
21-03-2008, 08:35 #18
Γουρουνίτσα στο ίδιο ύψος είμαστε... εγώ θέλω να φτάσω τα 67 κιλά... ξεκινάω σήμερα.. ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ...
Πολύ χάρηκα που η ζυγαριά σου σε δείχνει ακόμα λιγότερο... και η γυμναστική σίγουρα θα σε βοηθήσει σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα...
Εγώ απεχθάνομαι την γυμναστική... η αλήθεια όμως είναι πως δεν έχω και χρόνο... με 2 παιδιά είναι πολύ δύσκολα!!!!
Θέλω να πιστέψω πως θα με παρασύρετε και θα καταφέρω κι εγώ να επιτύχω τον στόχο μου...
Φιλάκια πολλά και ευχές για μια δημιουργική ημέρα χωρίς ατασταλίες!!!!
21-03-2008, 08:42 #19
Καλημέρα σε όλους - είμαι καινούργιο μέλος. Εκτός αυτού, πρώτη φορά λαμβάνω μέρος σε κάτι τέτοιο & αισθάνομαι κάπως αδέξια. Σας διαβάζω καιρό τώρα και σε καθέναν/καθεμία από σας βλέπω σκόρπια (ή και μαζεμένα καμιά φορά) κομμάτια δικά μου. Είναι σπουδαίο το κλίμα που έχετε δημιουργήσει, η στήριξη η ελπίδα που αναβλύζει από κάθε μύνημα, την οποία ο καθένας βέβαια παίρνει και μεταβολίζει με τον τρόπο που για εκείνον είναι απαραίτητο. Η ιστορία μου στις διατροφικές διαταραχές και στις διαταραχές διάθεσης είναι πλούσια, αλλά ας μην σας ζαλίσω με αυτά τώρα, ήθελα απλά κάτι να γράψω για να δώσω στίγμα. Όλα τα άλλα πιστεύω θα έρθουν όποτε πρέπει!
21-03-2008, 10:44 #20
lactitsa συγχαρητήρια για τα 20 κιλά που έχασες. Το καταλαβαίνω αυτό "το θέλω να χάσω πιο γρήγορα" αλλά σκέψου ότι θα μπορούσες να μην είχες χάσει ούτε αυτά.... και δεν είναι και λίγα και θα σου μείνουν....
Και εσύ γουρουνίτσα χαίρομαι που έπεσες κι άλλο και σίγουρα τώρα με 7+ κιλά λιγότερα έχεις πάρει μία σημαντική ώθηση για να προχωρήσεις μόνη σου χωρίς χάπια......Οταν βλέπουμε το σώμα μας να αδυνατίζει φτιάχνει λίγο η ψυχολογία μας και είναι καλύτερα. Καλή συνέχεια σε όλες !!!!!!!!!!!!
23-03-2008, 08:16 #21
Καλημέρα σας! Μήπως κάποιος ξέρει να πει καμία αστραπιαία, χημική, μονότονη (δε με πειράζει καθόλου) δίαιτα, υψηλή σε πρωτεϊνες???
23-03-2008, 08:20 #22gourounitsaGuestναι ξερω εγω μια ποy χανεις 7 κιλα την εβδομαδα αλλα δεν την σηνηστω σε οσες δουλευουν η odhgane aytokinhtoτην διαιτα της λιποδιαλιτικης σουπας αλλα η σουπα ειναι απαισια
ΔΙΑΙΤΑ
Προέρχεται από το Memorial Hospital και εφαρμόζεται στους υπερβαρους καρδιοπαθείς για να χάσουν ταχέως βάρος πριν το χειρουργείο.
Σούπα αποικοδόμησης (καύσης) βασικού λίπους
- 16 μεγάλα πράσινα κρεμμύδια
- 1 ή 2 κονσέρβες ντομάτας (1 ολόκληρη και 1 τεμαχισμένη
- 1 μεγάλο κεφάλι λάχανο
- 2 πράσινες πιπεριές
- 1 μάτσο σέλινο
- 1 πακέτο μείγμα κρεμμυδόσουπας (Knorr)
- 1 μεγάλο καρότο
- αλάτι, πιπέρι
Κόβονται τα λαχανικά σε μικρά ή μεσαία κομμάτια και καλύπτονται με νερο.
Ταχεία βράση για 10 λεπτά, μετά σιγοβράζονται μέχρι τα λαχανικά να κρατούν.
Αυτή η σούπα μπορεί να καταναλώνεται όποτε αισθάνεστε πείνα. Φάτε όποτε επιθυμείτε και όποτε θέλετε. Όσο περισσότερο τρώτε τόσο περισσότερο βάρος χάνετε.
Σε μια δεδομένη μέρα να τρώτε όλες τις τροφές όπως και τη σούπα. Διαφορετικά μπορεί να υποφέρετε από κακή διατροφή.
ΗΜΕΡΑ 1η: Μόνο φρούτα (εκτός μπανάνες) και σούπα. Τα πεπόνια είναι χαμηλά σε θερμίδες. Για ποτά μόνο άγλυκο χυμό βατόμουρο και νερό.
ΗΜΕΡΑ 2η: Μόνο λαχανικά και σούπα. Φάτε όσα φρέσκα ή κονσερβοποιημένα λαχανικά μπορείτε να χορτάσετε. Προσπαθήστε και φάτε πράσινα φυλλώδη χορταρικά (αλλά όχι ξερά φασόλια, μπιζέλια ή καλαμπόκι). Μη φάτε καθόλου φρούτα.
ΗΜΕΡΑ 3η: Φάτε όση σούπα, φρούτα και λαχανικά θέλετε. Μή φάτε βραστή πατάτα. Αν έχετε ακολουθήσει τρεις μέρες όπως καθορίζεται πιο πάνω και δεν έχετε ξεφύγει, θα έχετε χάσει 2,5 με 3,5 κιλά.
ΗΜΕΡΑ 4η: Μπανάνες, αποβουτυρωμένο γάλα, σούπα και όσα ποτήρια νερό μπορείτε να πιείτε. Φάτε μέχρι 3 μπανάνες και πιείτε μέχρι 3 ποτήρια αποβουτυρωμένο γάλα. Το γάλα και οι μπανάνες είναι πλούσια σε θερμίδες και υδρογονάνθρακες, αλλά απ? αυτή ιδιαίτερα τη μέρα το σώμα σας έχει ανάγκη από κάλιο, υδρογονάνθρακες, πρωτεΐνες και ασβέστιο για να μειωθεί η διακαής επιθυμία για γλυκά.
ΗΜΕΡΑ 5η: Μοσχάρι και ντομάτες. Θα πρέπει να έχετε 300-600 γρμ. μοσχάρι και 1 κονσέρβα ντομάτες ή ως και 6 φρέσκιες ντομάτες. Αυτή τη μέρα προσπαθήστε να πιείτε τουλάχιστον 5-6 ποτήρια νερό για να βοηθήσετε να εκπλυθεί το ουρικό οξύ από το σώμα σας. Φάτε όλη τη σούπα τουλάχιστον μια φορά τη μέρα.
ΗΜΕΡΑ 6η: Μοσχάρι και λαχανικά μέχρι να ευχαριστηθεί η καρδιά σας, αλλά όχι βραστή πατάτα. Φάτε 2 ή και 3 μπριζόλες με πράσινα φυλλώδη λαχανικά . Να σιγουρευτείτε ότι έχετε φάει τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.
ΗΜΕΡΑ 7η: Ακατέργαστο ρύζι, γλυκά φρούτα, χυμός και λαχανικά. Χορτάστε και φάτε τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.
Στο τέλος της εβδομης ημέρας, εαν δεν έχετε αποκλίνει από αυτή τη δίαιτα, θα έχετε χάση 6-7,5 κιλά. Εάν χάσετε πάνω από 7,5 κιλά αποφύγετε τη δίαιτα για 2 ημέρες πριν την ξαναρχίσετε. Από την πρώτη ημέρα αυτό το 7ήμερο πρόγραμμα διατροφής μπορείτε να το εφαρμόζετε όσο συχνά επιθυμείτε και στην πράξη.
Εάν το ακολουθήσετε σωστά θα καθαρίσει το σύστημά σας από ακαθαρσίες και θα σας χαρίσει ένα συναίσθημα ευεξίας όπως ποτέ άλλοτε. Μετά από 7 μόνο μέρες θα αρχίσετε να αισθάνεστε ελαφρύτερα και να έχετε περισσότερη ζωτικότητα. Συνεχίστε αυτό το πρόγραμμα για όσο διάστημα επιθυμείτε και θα αισθάνεστε τη διαφορά. Αυτή η δίαιτα καίει τα λίπη γρήγορα και ξεπλένει τις ακαθαρσίες από το σύστημά σας.
Αποφύγετε τη δίαιτα για τουλάχιστον 24 ώρες πριν καταναλώσετε αλκοόλ. Επειδή το σύστημα χώνευσης καθενός είναι διαφορετικό, θα επηρεάσει τον καθένα διαφορετικά. Μετά την 3η ημέρα θα έχετε περισσότερη ενεργητικότητα απ? αυτή που είχατε όταν αρχίσατε, αν βέβαια δεν αποκλίνετε.
Μετά τη εφαρμογή της δίαιτας για αρκετές ημέρες θα διαπιστώσετε ότι έχουν αλλάξει οι κινήσεις των εντέρων σας και μπορεί να θέλετε να φάτε μια κούπα με καυτερή τροφή. Αν και μπορείτε να πάρετε σκέτο καφέ θα αντιληφθείτε ότι δεν έχετε καμία επιθυμία για αυτόν μετά την 3η ημέρα.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ψωμί, κατεψυγμένες τροφές, αλκοόλ, αναψυκτικά (περιλαμβανομένων και των διαιτητικών).
Παραμείνετε στο νερό, το άγλυκο τσάι, σκέτο καφέ, άγλυκους φρουτοχυμούς βατομούρων και αποβουτυρωμένο γάλα.
Την 5η ή 6η μέρα μπορείτε να αντικαταστήσετε το μοσχάρι με κοτόπουλο χωρίς δέρμα (ψητό ή βραστό). Πρέπει να φάτε μοσχάρι για μια από τις δύο αυτές ημέρες γιατί έχετε ανάγκη του υψηλού περιεχομένου πρωτεϊνών που παρέχει το μοσχάρι.
Οποιαδήποτε φάρμακα παίρνετε δεν επηρεάζονται από αυτή τη δίαιτα.
23-03-2008, 08:23 #23
Πολλά ευχαριστώ!!! Αυτή την ξέρω, την έχω κάνει αλλά, τίίίίίίίίποτα. Βλέπεις έχω λίγα να χάσω και τυγχάνει να είμαι και ζόρικη στο ρυθμό που χάνω. θύμισε μου πόσα έχεις χάσει σύνολο
23-03-2008, 08:25 #24gourounitsaGuestτην ειχα κανει παλαιοτερα μια εβδομαδα και εχαα 5,5 κιλα δεν αντεξα να την κανω αλλη μια εβδομαδα.
23-03-2008, 08:25 #25
Ooops, sorry, το είδα μετά! Προχώρα! Είχα έναν καθηγητή που έλεγε πως κάποια υποτροπή, είναι ενδεικτική του ότι η θεραπεία δουλεύει. Οπότε, μην αφήνεις τίποτα να σου κλέβει το κουράγιο σου
23-03-2008, 08:27 #26
Πάντως αυτή που μου έδωσες, είναι η αγαπημένη μου, γιατί είμαι vegeterian και δεν έχω καλύτερο από το να τρώω αυτά καθημερινά!
23-03-2008, 08:30 #27gourounitsaGuestκαι γω τα ιδια αλλα εχει πολυ κρεμμυδι
23-03-2008, 08:52 #28
E, βάλε λιγότερο! Sorry που άργησα να σου απαντήσω! Είμαι μέσα έξω, γιατί ενώ μαγειρεύω, ετοιμάζομαι να φύγω για δουλειά. Αν θέλεις, μπορούμε να ξαναμιλίσουμε, κάπου... εδώ!!!
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία