Να πω και εγώ τον καημό μου... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    λετε να δοκιμασω την διαιτα ατκινς; θα με βοηθησει;

θα υπαρξει προβλημα δυσκοιλιοτητας; ειμαι σε απογνωση ουφ......θελω να τα χασω τα ρημαδοκιλα μουυυυυ και αμεσαααααα

Baby καλη μου εμενα η Ατκινς δεν με βοηθησε καθολου εχασα τρια κιλα σε 2 εβδομαδες (δεν μιλαμε για χοληστερινη κ ουρικο οξυ..) κ μολις αρχισα να τρωω παλι σαν ανθρωπος λιγους υδατανθρακες (λιγο ψωμακι ωρε αδελφε) τα πηρα ολα κ με τοκο!..Μονο η υγιεινη διατροφη ισορροπημενη κ γυμναστικουλα !!Δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες γλυκεια μου!Θελει πολυ υπομονη κ επιμονη..

Junior Member
    ούτε και αν το συνδυάσω με την γυμναστική που κάνω; 2 ώρες γυμναστήριο 5 φορές την εβδομάδα...δεν θα δω κανένα αποτέλεσμα; απογοητεύτηκα τώρα...διότι είχα διαβάσει καλά σχόλια για την συγκεκριμένη δίαιτα

Αχ αγαπη μου τι να σου πω τωρα..δεν ηθελα να σε απογοητευσω..
    Εγω ειχα παρει κ το βιβλιο που κυκλοφορει με ολες τις λεπτομερειες συμβουλες κλπ...Χανεις λιγα κιλα τα οποια ομως στο μεγαλυτερο τους ποσοστο εναι υγρα κ μυικη μαζα..Επειδη βασιζεται στις πρωτεινες δημιουργει "κετωση" ..Ο οργανισμος στην προσπαθεια να αποβαλλει τα κετονικα σωματα προκαλει διουρηση κ' ευκοιλια στην αρχη ..Ασε που ανεβαινει το ουρικο οξυ κ η χοληστερινη..!
    Το βασικοτερο ομως ειναι (εκτος οτι βλαπτει τον οργανισμο) οτι δεν αντεχεται γλυκεια μου..Ως ποτε μπορεις να ζεις μονο με πρωτεινες κ λιπαρα αποκλειστικα?γιατι χωρις λιπαρα δεν λειτουργει αυτη η διαιτα..Ακριβως επειδη ειναι χημικη με την παραμικρη παρασπονδια παει χαμενος ολος ο κοπος...Πρεπει να ξαναξεκινησεις μετα απο την αρχη στο πρωτο 15μερο που ειναι η περιοδος της ενεργοποιησης(ετσι την λεει ο Ατκινς)
    Τα κιλακια που εχεις να χασεις ειναι ελαχιστα καρδουλα μου..!Με αυτες τις ωρες γυμναστηριο αν προσεξεις λιγο την διατροφουλα σου θα λιωσεις μεχρι το καλοκαιρι!
    Φιλια
    PS: Το ξερεις οτι ο Ατκινς δεν ζει πια?"Πηγε" νεοτατος απο καρδια...Δεν σε βαζει σε σκεψεις?

Junior Member
    ok Mariella μ , να σαι καλα!!!!Χιλια ευχαριστω!!! Μολις γυρισα απο το γυμναστηριο...θα συνεχισω δυναμικα...θα προσεχω καλυτερα την διατροφη μου κ θα κοψω το βραδινο... ενα φρουτο το απογευμα και πολυ ειναι... φιλακιααααα! Ευχομαι ολα να πανε καλα...εδω θα ειμαι να λεω τα νεα μου, αν υπαρξουν φυσικαααα

Ειμαι σιγουρη οτι θα υπαρξουν!..

Page 2 of 2 FirstFirst 12