Results 1 to 15 of 17
Thread: ριαλιτι με παχυσαρκους..
-
04-08-2007, 01:23 #1
ριαλιτι με παχυσαρκους..
ναι ειναι γεγονος. Μολις ειδα σποτακι στο MEGA που ζηταει..εθελοντες.
Για πειτε τη γνωμη σας .Θα το βλεπετε? Θα δηλωνατε συμμετοχη?
- 04-08-2007, 04:52 #2
Δηλαδή τι υποτίθεται ότι θα γίνεται εκεί? Θα τους βάζουν να κάνουν δίαιτα και γυμναστική και θα κερδίζει αυτός που χάνει τα περισσότερα κιλά? Με τίποτα δε θα πήγαινα!!! ʼσε που σιχαίνομαι τα ριάλιτι...
Χωρίς να έχω τη σχετική ενημέρωση, μου φαίνεται ότι ο κόσμος θα το βλέπει απλά για να αισθάνεται καλά για τον εαυτό του, που δεν είναι στη θέση των παιχτών. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που βιώνω στην καθημερινότητα...''πωπω κρίμα''. Ε όχι, δεν θέλω να με βλέπουν και να με λυπούνται!!! Πόσο μάλλον στην τηλεόραση.
04-08-2007, 05:58 #3
και εγω με τιποτα..δεν μπορω να βλεπει ολοκληρη επικρατεια πως χανω εγω κιλα και απο τι ψυχολογικη δοκιμασια περναω για να τα χασω...δεν παιζει!..το θεωρω ακραιο..!
04-08-2007, 12:22 #4
Nαι εαν ειναι αληθεια σιγουρα θα το βλεπω.
Αλλωστε ειναι μια κατασταση που την ξερω απο πρωτο χερι και δεν θα μου φανει τιποτα πιο δυσκολο απο την πραγματικοτητα.
Ισα ισα που εκει μεσα θα τους εχουν σε σχεση με εξω στα πουπουλα.
Και καταλαβαινω απολυτα και αυτους που θα δηλωσουν συμμετοχη και πολυ καλα θα κανουν.
Μακαρι να μπορουσα να το κανω ,και μονο σαν εμπειρια ειναι ασυναναγωνιστη.
Οι μονες αντιρρησεις μου σε σχεση με τα ριαλιτη ειναι οτι πρεπει να συμμετεχουν ατομα που δεν αφηνουν κοσμο πισω τους που μπορει να τους επειρεασει ασχημα την καθημερινοτητα τους.
Κατα τ'αλλα ευχομαι οσοι καταφερουν να μπουν να καταφερουν τον σκοπο για τον οποιον θα μπουν.Δηλ. να αδυνατισουν.Και μακαρι να παει και πιο περα το παιχνιδι και να κανουν ολικη μεταμορφωση οπως το αμερικανικο ριαλιτη ,με πλαστικες σωματος ,διορθωση οδοντοστοιχιας,προσωπο-ακμη,μαλλια-μεικ-απ,διορθωση ορασης κτλ.
Και ποιος δεν θα ηθελε να του δινοταν η ευκαιρια μιας ΟΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
04-08-2007, 14:24 #5
Νομίζω ότι είναι άλλου είδους Reality. Από κάποια αποσπάσματα που είχα παρακολουθήσει σε ένα αφιέρωμα για αυτό το θέμα, έδειχναν τους ανθρώπους αυτούς να παλεύει ο καθένας να κάνει τη δίαιτα που είχε διαλέξει με σκοπό να χάσει τα περισσότερα κιλά ενώ ταυτόχρονα ζούσαν μέσα στους πειρασμούς.
Δηλαδή, το θέμα δεν είναι να παρακολουθήσεις τη μεταμόρφωση ενός ανθρώπου (όπως ήταν το Extreme Makeover που έδειχνε η ΝΕΤ) αλλά να γελάσεις και να αηδιάσεις (αν είσαι αδύνατος) με τους χοντρούς που μασαμπουκώνουν ό,τι βρουν σε στιγμές αδυναμίας. Να δεις ανθρώπους που θεωρείς σιχαμένους, αδύναμους χαρακτήρες και μακριά από μας τέτοια κατάντια, να βγάζουν το χειρότερο εαυτό τους.
04-08-2007, 14:37 #6
α λες οτι θα ειναι σαν το fighting fat που εδειχνε στη ΝΕΤ ?
χμ ειναι πολυ νωρις ακομα για να ξερουμε λεπτομεριες.
Παντως στο σποτακι εδειχνε οτι ηταν στις εξοχες και εκαναν πεζοπορια αρα θα εχουν φυσικη ασκηση ..
Κι εγω θα το βλεπω αλλα δεν θα δηλωνα συμμετοχη..
04-08-2007, 16:27 #7
Originally posted by noucca
Νομίζω ότι είναι άλλου είδους Reality. Από κάποια αποσπάσματα που είχα παρακολουθήσει σε ένα αφιέρωμα για αυτό το θέμα, έδειχναν τους ανθρώπους αυτούς να παλεύει ο καθένας να κάνει τη δίαιτα που είχε διαλέξει με σκοπό να χάσει τα περισσότερα κιλά ενώ ταυτόχρονα ζούσαν μέσα στους πειρασμούς.
Δηλαδή, το θέμα δεν είναι να παρακολουθήσεις τη μεταμόρφωση ενός ανθρώπου (όπως ήταν το Extreme Makeover που έδειχνε η ΝΕΤ) αλλά να γελάσεις και να αηδιάσεις (αν είσαι αδύνατος) με τους χοντρούς που μασαμπουκώνουν ό,τι βρουν σε στιγμές αδυναμίας. Να δεις ανθρώπους που θεωρείς σιχαμένους, αδύναμους χαρακτήρες και μακριά από μας τέτοια κατάντια, να βγάζουν το χειρότερο εαυτό τους.
04-08-2007, 17:25 #8
Να σας πω τι θα ήθελα να δω εγώ;
Να μαζέψουν όλους αυτούς που προσπάθησαν πραγματικά και δεν κατάφεραν να χάσουν τα κιλά που ήθελαν. Να σε ένα μεγάλο σπίτι στην εξοχή μακριά από όλους τους πειρασμούς, τις θείες και τους φίλους που τους έλεγαν "φάε βρε, εσύ δεν έχεις ανάγκη", αλλά όχι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους (αυτοί μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε). Να έχουν διαιτολόγους, διατροφολόγους, γυμναστές, παθολόγους, ψυχολόγους και ψυχιάτρους, να τους εξετάσουν, να τους βλέπουν συστηματικά και το κυριότερο να τους στηρίζουν ψυχικά.
Δε θα ήθελα όμως να τους βλέπω στις προσωπικές τους στιγμές. Δε θα ήθελα να δω κάποιους να τσακώνονται γιατί δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους ή κάποια κυρία να κλαίει σπαρακτικά στο σκοτάδι γιατί μόλις ανακάλυψε το τάδε ψυχολογικό υπόβαθρο που έχουν οι βουλιμικές κρίσεις της. Θα ήθελα να τους βλέπω μόνο στις χαρούμενες στιγμές. Να κάνουν πικνικ και να παίζουν επιτραπέζια, να μας δείχνουν τα ζυγίσματα από τους γιατρούς ΜΟΝΟ όταν έχουν χάσει, να τους δείχνουν να γυμνάζονται, να μας δείχνουν τις επισκέψεις των φίλων που θα τους βλέπουν και θα φωνάζουν από χαρά "Αδυνάτισες!" και έτσι, να παίρνουμε κουράγιο κι εμείς από το σπίτι και να λέμε "Να, η Μαρίκα στο Reality περπάτησε 3 χιλιόμετρα σήμερα, θα το κάνω κι εγώ!".
Βέβαια, προκύπτει ένα άλλο σοβαρό ερώτημα: Θα πουλήσει με αυτή τη μορφή;;;;
04-08-2007, 21:13 #9
KALHΣΠΕΡΑ !!!!!!!!!!! ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ........ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!!ΔΕΝ ΜΕ ΦΘΑΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ??????? ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗ ΦΥΣΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΩΝ ......ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ........ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΙΑΛΙΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΣ!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙΣΕ ΠΙΟ ΛΑΙΤ ΜΟΡΦΗ!!!!!! ΑΠΛΑ ΤΗΛΑΘΕΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ !!!!!!!!
07-08-2007, 20:12 #10
ΝΑ'ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!ΡΙΑΛΙΤΥ ΓΙΑ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ........ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ .ΘΑ ΔΗΛΩΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ,ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ!!!!!!!ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ 'ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΣΗ ΣΟΦΙΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΩ ΣΕ "ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΗΣ"!!!!!!
09-08-2007, 13:29 #11
Εγώ παιδιά, μόνο πεζοπορία είδα στο spotaki και δεν σας κρύβω πως δεν κατάλαβα στην άρχην... καν.. περί τίνος πρόκειτε!
Τέλος πάντων, εάν είναι αυτό που λέτε (σίγουρα ετσι είναι) είμαι ΚΑΤΑ, μακάρι να μην χάσω ποτέ τα κιλά μου, παρά να είμαι "θέαμα" για όλην την Ελλάδα (ή και όπου αλλού) για να γελάνε μερικοί μερικοί απ-άνθρωποι τύποι που ή δεν μπορούν να καταλάβουν το πρόβλημα ενός παχύσαρκου-υπέρβαρου.. ή ΞΕΧΑΣΑΝ πως κι οι ίδιοι κάποτε πέρασαν απο το ίδιο μονοπάτι!
Είμαι όμως κατά, και της "γενικής/ολικής μεταμόρφωσης".. μέσω πλαστικής χειρουργικής κτλ. Εάν μπορώ να αλλάξω προς το καλύτερο με μία δίαιτα π.χ... το προτιμώ. Τα κιλά μου θέλω να μειώσω, όχι να αλλάξω το σώμα μου (ως γραμμή μου).. ούτε το προσωπό μου, ούτε την μύτη μου, ούτε τίποτα όσο τέλεια και να ΜΗΝ είναι! Θέλω ΕΜΕΝΑ όπως είμαι, διότι ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ! Απλά θα την προτιμύσα σε μία καλύτερη "εκδοσή" της! Αλλά μία ολοκληρωτική αλλαγή (μεταμόρφωση) με φοβίζει μήπως τελικά.. έπαυα να ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
(Τρελλή εάν θέλετε πείτε με, όλα δεκτά)
09-08-2007, 16:38 #12
Καρολίνα μου θύμησες το σλόγκαν της Reebok --> I am what I am...
Μπορούμε ν'αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι. Εντάξει, το να κάνουμε κάποιες αλλαγές είναι καλό και θετικό (ακόμα και μια πλαστική) αλλά η ολική μεταμόρφωση θεωρώ ότι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ'αυτά που θεωρητικά λύνει. Κι εγώ θα ήθελα να ξυπνήσω ένα πρωί και να είμαι πιο όμορφη κι απ'τη Μόνικα Μπελούτσι αλλά θα δουλέψω μ'αυτά που έχω και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. ʼλλωστε, τόσες πλαστικές σίγουρα αφήνουν κατάλοιπα....μια γναθοχειρουργική επέμβαση έκανα πριν χρόνια κι ακόμα έχω ενοχλήσεις κάθε φθινόπωρο (ακούγεται γραφικό αλλά είναι η δική μου αλήθεια). Όσο για το ριάλιτι, όπως και σ'άλλα ριάλιτι, θα δείχνουν αυτά που ''πουλάνε'', ότι κι αν σημαίνει αυτό...
Παρεμπιπτόντως, πέτυχα ένα βιβλίο που έλεγε ότι στην Αμερική του 1960, μία εγχείριση για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας ήταν το να ράβουν τμήμα των γνάθων ώστε το στόμα να ανοίγει λιγότερο....ανατριχιαστικό!! !
09-08-2007, 19:28 #13
ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΠΕΡΙ ΤΕΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ;;;;; ;;;;;;;;;;Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;;;;;;;;;ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!ΤΡΕΛΗ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΟΥΜΑΙ;;ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΓΓΟΜΑΧΗΤΑ ΜΟΥ΄;;;;;;;;ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ....
10-08-2007, 12:24 #14
Hilda μου δεν είπα για κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να φτιάξει κανείς με μία πλαστική επέμβαση προς Θεού! Για την γενική... μεταμόρφωση είμαι κατά.
Αυτό με τη γνάθο πρώτη φορά το ακούω! Αηδία σε όλο της το μεγαλείο! (Λειτούργησε ποτέ; και τι θα πει.. να ανοίγει λιγότερο το στόμα; Δηλαδή δεν θα μπορούσα να φάω την ποσότητα και τις σαχλαμάρες μου... σε μικρότερα κομμάτια.. και πιο αργά;! χεχεχε) ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ !
10-08-2007, 13:47 #15
Καλημέρα σ'όλους! Καρολίνα, αυτό που είπα για το σλόγκαν, το είπα γιατί συμφωνώ μ'αυτά που είπες. Κάπου χάνουμε τον εαυτό μας μ'όλα αυτά που μας κατακλύζουν (βλ. ολική μεταμόρφωση). Εντάξει αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι πχ μια πλαστική μύτης κλπ αλλά μη γίνουμε και σαν την Ελεονώρα απ'τη Μαρία την ʼσχημη
Αυτό που είπες για το ότι ''θέλω εμένα όπως είμαι'', αυτός είναι ο στόχος για μένα, να θέλω κι εγώ τον εαυτό μου όπως είμαι (εντάξει με λίγα κιλά πιο κάτω χεχε).
Όταν διάβαζα αυτό το βιβλίο έπαθα σοκ....είχε κι άλλα τέτοια. Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμεεεεε
Φιλιάαα
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....