Results 1 to 11 of 11
Thread: Fagito to vradi
-
02-04-2008, 10:08 #1
Fagito to vradi
Geia sas kai apo emena!!!
Pedia na sas rotiso kati pou me apasxolei edo kai ligo kero? peste mou sas exei tixei pote oli tin imera na trafeste kanonika fisioligika kai na sikoneste to vradi kata tis 2-3 kai na trote arketes posotites fagitou? An sas exei tixei kati tetio ti kanate gia na to stamatisete? pistevete oti einai psixoligiko?
- 02-04-2008, 10:53 #2
Καλωσήρθες SUN!!!! νομίζω πως ναι έχει να κάνει με την ψυχολογία μας και την πίεση που νοιώθουμε όλη μέρα να φάμε σαν άνθρωποι!!!!! Εγώ αυτό που παθαίνω είναι να κάνω όλη μέρα σωστή δίαιτα και στις 10.30 το βράδυ να αρχίζω το σαβούρεμα..... Αυτό που περιγράφεις το είχα πάθει μόνο όταν γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο μόλις είχα γεννήσει και ξύπναγα το βράδυ για να ταίσω το μικρό και τσάκιζα και τα μπακλαβαδάκια που είχαμε πάρει για τους επισκεύπτες.....
02-04-2008, 11:06 #3
pragmatika niotho oti me trellenei afti i katastasi den ginete kai ego ena vradi na kimitho san anthropos? mexri pou na klidonome sto domatio exo skeftei eleos diladi...den 3ero skeftome na pao se kapio psixologo pragmatika...niotho xalia kathe mera e3etias aftou...
02-04-2008, 19:00 #4
sun μου εχει συμβει απειρες φορες αυτο που περιγραφεις και καταφερα να το περιορισω πολυ αφηνοντας αρκετες θερμιδες για το βραδυ,δηλ. τρωω βραδινο οσο πιο αργα μπορω,αν ειναι δυνατον κ μολις πριν κοιμηθω κατι που να εχει και υδατανθρακες,οπως π.χ.2 τοστ με μαυρο ψωμι και αρκετα αποξηραμενα δαμασκηνα.ετσι κοιμαμαι αρκετα χορτατη και δεν ξυπναω μεσα στα μαυρα μεσανυχτα......(τις περισσοτερες φορες πιανει!)
02-04-2008, 19:14 #5
Ψάξε για το σύνδρομο της νυχτερινής υπερφαγίας.Μάλλον αυτό εννοείς.
02-04-2008, 19:20 #6
sun,ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΘΟΤΙ ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ.
Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ - ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ/Η -ΜΗΠΩΣ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ(ΞΕΡΕΙΣ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ,ΚΙ ΕΝΑ ΒΛΕΜΑ ΑΡΚΕΙ...)ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ,ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ,ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!
ΠΙΘΑΝΟΝ Ν'ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ...
03-04-2008, 09:13 #7
Nadine afto pou les einai alithia nai niotho oti ifistame krtitiki pote me ta logia alla panta me to vlema kai afto einai pou me pligonei perissotero...giati perimena perissoteri katanohsh apo tous dikous mou anthropous kai afto pou les oti perimeno tous allous na figoun gia na fao einai alithia. Isos giati vazo mesa mou oti parapono exo kai den to e3oterikevo kai oute kathome na to sizitiso kai afto me fortizei psixologika...Oso gia tin psixologo exo akousei gia mia poli kali psixologo kai exo idi klisei rantevou mazi tis gia ti deftera...
03-04-2008, 09:22 #8
θερμή παράκληση, όχι greeklish σε αυτό το φόρουμ.
Ευχαριστώ.
03-04-2008, 09:39 #9
Φίλε Κλεανθη έψαξα αυτό που μου έγραψες για την νυχτερινή υπερφαγια σε sites που έχουν σχέση με την ψυχολογία και έχεις δίκιο αυτό πιστεύω πως είναι το πρόβλημα μου...
03-04-2008, 10:31 #10
Είναι ένα σύνδρομο που το έχει αρκετός κόσμος.Υπάρχουν αρκετές πηγές στο διαδίκτυο για να ενημερωθείς σχετικώς.
03-04-2008, 10:59 #11
Ναι ενα απλο search έκανα και βρίκα αρκετα πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα η κύρια πηγή της νυκτερινής υπερφαγίας είναι το άγχος και η χαμηλή αυτοπεπήθηση έχω ήδη κλήσει ραντεβού με ψυχολόλο και ελπίζω μέσα από την αντιμετόπιση αυτών των δύο θα καταφέρω να αντιμετοπήσω και την νυκτερινή υπερφαγία
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση