Hello - ksana-
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: Hello - ksana-

Junior Member

Hello - ksana-

Pwpw de mporw na me katalabw. Kathe fora pou tha eimai sta oria tis apelpisias mou tha mpenw sto forum sas anazitwntas voitheia. Thelw na xasw kila edw k ekatomiria xronia.. Kapote eixa kateferei k eixa xasei polla -35- alla eixa epiptwseis ston organismo mou-anamia,lipothimies,ginekologika klp-. Twra aplws kanw kiklous k ksana kiklous kiklous. Episis twra teleutea me pianoun apisteutes kriseis. Pigenw sto souper market agorazw oti vrw, to trww k meta ponaw. Opote, prospathw na ta ksernaw. Den einai katastasi auti.. Nomizw oti xanw xronia k meres apo tin zwi mou. Eimai 1.70 - 95kg - 22 xronwn. Auti tin stigmi eimai me ena programma adinatismatos apo institouto pou exw episkeutei 3 fores se diastima 8-9 minwn, ena eleiptiko organo aksias 800 eurw k katholou oreksi gia tpt apo ola auta. Exei kollisei to mialo mou k de kserw ti na kanw.. K na pw oti eimai distixismeni. Me tin sxoli mou ola teleia.. pernw ptixiakes/praktikes klp.. me to boyfriend teleia... de kserw. as pou pei kapoios kati mpas k ksipnisw.

Καταρχήν γράψε στα ελληνικά, είναι μια καλη αρχή..να συζητήσουμε σαν άνθρωποι...

Junior Member
    Δηλαδή να στα ξαναγράψω στα ελληνικά? Δεν ήξερα οτί ήταν κανόνας του φόρουμ. Σορρυ.

Δεν είναι θέμα κανόνα, απλά αισθητικής...σορυ

Junior Member
    Πωπω δε μπορώ να με καταλάβω. Κάθε φορα που θα είμαι στα όρια τις απελπισίας μου θα μπαίνω στο forum σας αναζητώντας βοήθεια. Θέλω να χάσω κιλά εδώ k εκατομμύρια χρονια.. Κάποτε είχα κατεφέρει k είχα χάσει πολλά -35- αλλα είχα επιπτώσεις στον οργανισμό μου-αναιμία,λιποθυμίες,γυναικο λογικά κλπ-. Τώρα απλώς κάνω κύκλους k ξανά κύκλους κύκλους. Επίσης τώρα τελευταία με πιάνουν απίστευτες κρίσεις. Πηγαίνω στο super market αγοράζω ότι βρω, το τρώω k μετά πονάω. Οποτε, προσπαθώ να τα ξερνάω. Δεν είναι κατάσταση αυτή.. Νομίζω ότι χάνω χρονια k μέρες από την ζωή μου. Είμαι 1.70 - 95kg - 22 χρονων.Αυτή την στιγμή είμαι με ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος από ινστιτούτο που έχω επισκεφτεί 3 φορες σε διάστημα 8-9 μηνών, ένα ελλειπτικό όργανο αξιας 800 ευρώ k καθόλου όρεξη για τίποτα από όλα αυτά. Έχει κολλήσει το μυαλό μου k δε ξέρω τι να κάνω.. K να πω ότι είμαι δυστυχισμένη. Με την σχολη μου όλα τέλεια.. περνώ πτυχιακές/πρακτικές κλπ.. με το boyfriend τέλεια... δε ξέρω. ας που πει κάποιος κάτι μπας k ξυπνήσω.

Εγώ πιστεύω ότι σου χρειάζεται ένας...καθρέφτης. Κοίτα πόσα πράγματα χάνεις τρώγοντας όλα αυτά τα άχρηστα πράγματα. Βαλ' τα σε μια ζυγαριά και δες τι είναι πιο σημαντικό για σένα.
    Από κει και πέρα, εγώ τουλάχιστον-επειδή έχω πάει-πιστεύω ότι τα κέντρα αδυνατίσματος είναι μια μεγάλη απατεωνιά και τίποτε άλλο. Ένας ψυχολόγος και αργότερα ένας διαιτολόγος είναι αρκετά για να σου λύσουν το πρόβλημα.
    Είσαι πολύ μικρή και είναι κρίμα, άσε που είναι ακόμη πιο εύκολο να φτάσεις τον στόχο σου σε αυτή την ηλικία...

Junior Member
    Ψυχολόγος? Ναι, και τι ακριβώς θα πώ στους δικούς μου? Θα νομίζουν διάφορα... Δε γίνεται αυτο το πράγμα. Απλώς θέλω κάπως να ξεκολλήσει το μυαλό μου.. Σε διαιτολόγο έχω ξαναπάει αλλά όλο σταματάω να πηγαίνω.

Senior Member
    creep νομιζω το πρωτο που εχεις να κανεις ειναι να ηρεμησεις.σε καταλαβαινω απολυτα,τα εχω περασει....απο αυτα που λες φαινεται οτι εχεις τα κλασσικα επεισοδια της ψυχογενους βουλιμιας.αν το παραδεχεσαι αυτο νομιζω ειναι το πρωτο βημα,χωρις να ειμαι ειδικος.αρα,αν αυτο συμβαινει σημαινει πως το προβλημα ξεκιναει απο το μυαλο...ενας ανθρωπος με φαινομενικα οκ ζωη δε σημαινει πως δεν εχει δικαιωμα να εχει προβληματα αλλου ειδους,προβληματα απο παλια που δεν εχουν λυθει μεσα του και που του "δειχνουν" πως ακομα ειναι εκει παιρνοντας τη μορφη αυτων των επεισοδιων....ψαξε λιγο βαθια μεσα στην ψυχουλα σου κ ισως κατι βρεις....ως τοτε μην πιεζεις πολυ το σωμα σου,κανε μια νορμαλ διατροφη χωρις πολλους περιορισμους....ψαξε και βρες....αν δε θες να"χασεις" και αλλα χρονια και χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο,παρτο πολυ σοβαρα το ολο θεμα και μη μενεις στο πως να χασεις κιλα μονο...ο ειδικος,που σου ειπε η toutou ισως και να βοηθουσε πολυ...