Results 1 to 4 of 4
Thread: βοηθειουλα :(
-
29-03-2008, 12:03 #1
βοηθειουλα :(
αν μπορειτε να βοηθησετε.....
λοιπον το προβλημα μου ειναι οτι ειχα ξεκινησει διαιτα.....σε διατροφολογο και εχασα σε 1,5 μινα 7 κιλα(που ηταν και ο στοχος μου) ετσι απο τα 59-60 πηγα στα 53 με υψος 1,63,5
αλλα το προβλημα ειναι οτι ενω παντα ειχα περιοδο στισ 13-14 τορα δεν μου ηρθε παρολο που εχοθμε 29 μαρτιου
η διατροφολογος μου ειπε οτι ειναι της ηλικιας μου(15) αλλα εγω ειχα παντα σταθερο κυκλο...μια φιλη μου μου ειπε οτι ειναι ε-πειδη εχασα πολα κιλα γρηγορα.....εχω περιοδο απο τα 13 μου....δεν εκανα πολθ αφστηρη διαιτα απλα εκοψα τα πολλα παχυντικα
τι υσχιει τελικα????
και 2ον: πρηζομαστε οταν εχουμε καθυστερηση???οπωε κ οταν εχουμε περιοδο????
ευχαριστω!
- 29-03-2008, 15:29 #2
Καλύτερα θα ήταν να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο, αλλά μια ταπεινή άποψη θα την πω με τις λιγοστές γνώσεις μου.
7 κιλά σε ένα μήνα είναι πολλά!Οπότε δεν αποκλείεται από εκεί να δημιουργήθηκε αυτή η αναστάτωση στον κύκλο σου.Μην ξεχνάς ότι το λίπος στη γυναίκα ρυθμίζει και τον κύκλο της.
29-03-2008, 16:46 #3
ευχαριστω πολυ!!!! οσο για το 2ο???
29-03-2008, 22:03 #4
αν εχεις ηδη σεξουαλικες σχεσεις να πας το συντομοτερο στον γυναικολογο σου για να σιγουρευτεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης......
αν αποκλειεις αυτην την περιπτωση, μπορει οντως να ειναι μια απλη ανωμαλια γιατι παρολο που εχεις 2 χρονια περιοδο, το συστημα της αναπαραγωγης σου δεν εχει ωριμασει ακομα και μπορει να συμβαινουν τετοια....
αν θυμηθω απο τον εαυτο μου, σε μικρες ηλικιες και ειδικα εκει, κοντα στο σχολειο ειχα πολλες και μεγαλες καθυστερησεις ενω εδω και πολλα χρονια εχω πολυ σταθεροποιημενο κυκλο 28 ημερων χωρις να εχω παρει ποτε ορμονες η κατι σχετικο..
προσωπικα δεν θεωρω τα 7 κιλα παρα πολλα για 1,5 μηνα και δεν νομιζω να οφειλεται σε αυτο.
το πρηξιμο υπαρχει τοσες μερες πριν την περιοδο ο\σες το ειχες και πριν...δλδ ξεκιναει μετα τη ωορρηξια (το θεμα ειναι οταν εχεις καθυστερηση ποτε ειναι η ωορηξια..)
πχ. αν ειχες 28 μερες κυκλο και αρχιζε το πρηξιμο καπου την 16 μερα, αν εχεις καποια φορα 36 μερες κυκλο, το πρηξιμο θ αρχισει καπου την 23η μερα...
και βεβαια , ακομα και σε κοπελες που εχουν εντονο πρηξιμο, αυτο μπορει να μετριαστει αναλογα με την διατροφη...αν τις μερες που ξεκιναει το πρηξιμο ελαττωσεις οσο μπορεις το αλατι, και πινεις αρκετο νερο, μετριαζεται το πρηξιμο και οι ενοχλησεις που προκαλει
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή