Results 46 to 49 of 49
-
15-03-2010, 21:11 #46
device σωθηκες τωρα...εκ πειρας πιστευω οτι απλα καποιοι ανθρωποι αν δε φανε τα μουτρα τους με τις χημικες διαιτες εστω μια φορα δεν μπορουν να το εμπεδωσουν οτι απλα χανουν υγρα...
τα οποια ειναι απαραιτητα για τη λειτουργια του οργανισμου κ μολις τις σταματησεις τα κατακρατει κ παλι ο οργανισμος!
δεν βγαζω την ουρα μου απεξω, κ γω αγυριστο κεφαλι ημουν, αλλα τουλαχιστο την πατησα 1-2 φορες, μετα παιδια χαλαει κ ο μεταβολισμος κ αντε να μαζεψετε τα ασσυμαζευτα!
Τα λεω μηπως κ θυμηθει καποιος το ρητο..."στερνη μου γνωση να σειχα πρωτα..."
Originally posted by device
αναρωτηθηκατε ποτέ γιατι ολες οι χημικές δίαιτες γινονται μονο για 10 μέρες?
αναρωτηθηκατε ποτε γιατι ολες οι χημικές διαιτες μιλουν για απώλεια κιλών 4-5 Kg??
- 16-03-2010, 06:56 #47
Δυστυχως το ξερω πως ό,τι και να πω θα υπαρξουν αρκετα άτομα που δεν θα μ ακούσουν....
Αλλά δεν μπορω και να μη μιλήσω, μετά θα το χω βάρος....
23-03-2010, 18:35 #48
Originally posted by mpempakibv
1i mera:giaourtia
2i mera:mosxari
3i mera:salata
4i mera:kotopoulo
5i meraatates brastes i psites
6i merasari
7i mera:mila
8i mera:kreas (opoio eidos 8eleis alla ena eidos mono)
9i mera:salata
10i mera:kotopoulo i psari (ena apo ta dyo)
23-03-2010, 19:41 #49
ιδου και η δικη μου ταπεινη γνωμη σχετικα με το θεμα μετα απο πολυχρονη ενασχοληση, κυριψς για επαγγελματικους λογοθς με το θεμα.. ο πρωτος και ισχυροτερος λογος οπου στην συγχρονη διαιτολογια αναιρειται η αποτελεσματικοτητα των χημικων διαιτων ειναι ο εξης.
μαγικη λεξη: σεροτονινη. αν δεν παραχθει σεροτονινη στον εγκεφαλο μας δεν αποστελεται ουτε το μηνυμα κορεσμου ουτε το μηνυμα λιποδιαλυσης. ευτυχως η μητερα φυση προνοησε ετσι ωστε για να παραχθει αυτη η ουσια να πρεπει να εφοδιαστουμε με τα εξης τρια δομικα συστατικα, γνωστα και ως ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ. 1. πρωτεινη 2. αμυλο 3. βιταμινη c.
μονο τοτε ο μεταβολισμος ενεργοποηται και αρχιζει η καυση. θελω να πω πως να στερειτε απο τον εαυτο σας τους υδατανθρακες ειναι κατι που θα πληρωσετε πολυ ακριβα στο μελλον. ενα σωστο γευμα πρπει να περιεχει σωστους υδατανθρακες, ρυζι μακαρονια πατατες, πρωτεινες και λαχανικα. ειναι λυπηρο το τι κανουμε στον εαυτο μας για να δουμε τη ζυγαρια λιγο παρακατω εστω και για μια μερα. και μιλαω εκ των εσω καθοτι υπηρξα βουλιμικη 5 χρονια σε πολυ μεγαλο βαθμο, χαλασα την υγεια μου μπηκα σε νοσοκομεια πηρα οτι χαπι αδυνατισματος εβλεπα μπροστα μ και τελικα τα καταφερα. ελπιζω να βοηθησα...
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία