Χημικές δίαιτες - Καύση λίπους- Όλα για τις δίαιτες αυτές - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    σχετικα με την ημερισια τροφη, καταναλωνεις οση θες απλα ειναι μονο απο 1 ειδος? επιτρεπεται ενδιαμεσα καφες-χυμος κλπ? λαδι, αλατι, μπαχαρικα? γιαουρτι σκετο ή με γευση? κανονικο ή 2%, 0%?

σε ευχαριστω για τις πληροφορίες.....

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    σχετικα με την ημερισια τροφη, καταναλωνεις οση θες απλα ειναι μονο απο 1 ειδος? επιτρεπεται ενδιαμεσα καφες-χυμος κλπ? λαδι, αλατι, μπαχαρικα? γιαουρτι σκετο ή με γευση? κανονικο ή 2%, 0%?

Mtsekακι μου πες μου οτι δεν σκεφτεσαι να ακολουθησεις αυτο το πραγμα που δεν ξερω καν πως να το ονοματησω και να μην διαγραφει και το ποστ μου!!!
    Θα πηδηχτω απο το παραθυρο μου φαινεται!
    Ειπαμε! Εχουμε παθει κι εχουμε μαθει, ναι???

Senior Member
    ενημερωτικα παντα τετακι μου.....
    αλλα αν βρω αυτη που γραφω πιο πριν, θελω να την κανω....

Originally posted by TETH
    Originally posted by mtsek85

Mtsekακι μου πες μου οτι δεν σκεφτεσαι να ακολουθησεις αυτο το πραγμα που δεν ξερω καν πως να το ονοματησω και να μην διαγραφει και το ποστ μου!!!
    Θα πηδηχτω απο το παραθυρο μου φαινεται!
    Ειπαμε! Εχουμε παθει κι εχουμε μαθει, ναι???

Senior Member
    Γι αυτην που λες εσυ δεν μπορω να πω αν δεν την δω εννοειται..
    αλλα αυτη που αναφερεται παραπανω ειναι μονο για χασιμο χρονου
    και οχι κιλων..και αντε πες οτι θα τα χασεις, μετα ομως?
    τα ξαναπαιρνεις σιγουρα!

Junior Member
    γιαουρτι 2%, επιτρεπεται καφες,τσαι.νερο και perrier.. αλατι,λεμονι,πιπερι... οσον αφορα για το χασιμο χρονου, εγω απλα ειπα πως η μητερα μου κ οι φιλεσ μου που την εκαναν μετα δεν πηραν τα κιλα που εχασαν για οσο καιρο τρεφονταν σωστα... οταν αρχισαν να "γουρουνιαζουν", ναι, παχυναν αλλα αυτο θα γινοταν κ μετα απο μια οποιαδηποτε φυσιολογικη διαιτα..

Senior Member
    perrier ε?
    δεν εχω πιει ποτε, αλλα βλεπω κοσμο που ειναι με ενα στο χερι.. ειναι σα σοδα αυτο?

Senior Member
    αναρωτηθηκατε ποτέ γιατι ολες οι χημικές δίαιτες γινονται μονο για 10 μέρες?

αναρωτηθηκατε ποτε γιατι ολες οι χημικές διαιτες μιλουν για απώλεια κιλών 4-5 Kg??

Junior Member
    ναι, σαν σοδα ειναι... ανθρακουχο νερο ειναι βασικα...

Junior Member
    mtsek αν τελικα την κανεις,πες μου κι εμενα τα αποτελεσματα σου... ευχαριστω..

Senior Member
    για την ωρα δε θα την κανω, μου ειπε ο γυμναστης μου να κανω τη διατροφη που μου εχει γραψει για κανα μηνα... οποτε μαλλον αυτη θα ακολουθησω (*οτι κανω δλδ 2 βδ τωρα..) αν την κανω θα σου πω ομως!!!

Junior Member
    ok!!!καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by TETH
    Γι αυτην που λες εσυ δεν μπορω να πω αν δεν την δω εννοειται..
    αλλα αυτη που αναφερεται παραπανω ειναι μονο για χασιμο χρονου
    και οχι κιλων..και αντε πες οτι θα τα χασεις, μετα ομως?
    τα ξαναπαιρνεις σιγουρα!
    Τι μου θυμισες τωρα! Κωστα δες το κι συ θα σαρεσει πιστευωω...
    -Τι διαιτα κανεις?
    -Την διαιτα των 14 ημερων!
    -Και τι εχασες?
    -14 ημερες...

μτσεκακι συμφωνω με Τετη αν κ δε διαβασα ολο το τοπικ...δε μπορω τα greeklish γερασα lol

AN KANEIΣ ΧΗΜΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ , ΑΥΤΗ ΧΑΛΑΕΙ?

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ...
    εγω κανω διαιτα χημικη, με σκοπο οταν την τελειωσω να προσπαθησω να διατηρησω καποιο φυσιολογικο μεγεθος στο σωμα μου.
    εχω 13 κιλα περιττα.η διαιτα αυτη σου λεει οτι σε 24 μερες χανεις καμια 10αρια.
    εγω και 6 να χασω ευχαριστημενη θα μαι.
    ειναι απο αυτες που τρως 1 ειδος φαγητου τη μερα οσο θες.εχει συγκεκριμενα φαγητα βεβαια για την καθε μερα.
    ειμαι στην 7η μερα και επειδη δε ζυγιστηκα πριν ξεκινησω (αρνουμαι να ζυγιστω!!) δε ξερω αν εχασα κιλα και ποσα.
    παντως επεσε το μαγουλακι μου και ξεπρηστηκε η κοιλια μου.εχω ομοιομορφο παχος (οεο?) και δε φαινομαι παχια.Αλλα ειμαι γυρω στα 80 με 1.70 υψος (δε ξερω ποσα κιλα ακριβως ειμαι...ελπιζω απο την τελευταια φορα που μετρηθηκα να μην ξεπερασα τα 80)χααχαχαχα

το ερωτημα ειναι...
    οταν κανεις χημικη διαιτα, αν κανεις ατασταλια...αν ας πουμε φας 1 κουταλακι μερεντα γιατι η διαιτα δε δινει γλυκο κι εσυ επαθες υπογλυκαιμια... η αν πιεις ενα ποτηρι κρασι λευκο γιατι δεν ηξερες οτι κι αυτο δεν επιτρεπεται..
    σημαινει οτι η διαιτα χαλασε?γιατι αν ειναι ετσι να μην πεδευομαι αλλο!!να την κοψω!
    το ξερω οτι θα πειτε..οτι το καλο ειναι να μην κανεις τετοιες διαιτες κλπ...ναι ναι το ξερω..
    τωρα ομως θα ηθελα καποιος να μου πει..ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΛΥΚΟ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ?(1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΟΝΟ)ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ.???
    HELP!

Senior Member
    λοιπον, να βαλω ενα θεματακι εδω... εχετε δει σε διαφημισεις ενα νεο προγραμα μου εχει βγει? που λεει η διαιτα των σταρς? που ειναι ουσιαστικα ενα προγραμμα 48 ωρων και χανεις 5 κιλα? τι ειναι αυτο? το εχει παρει κανεις??? (malibu Νομιζω λεγεται....)

Senior Member
    οχι, ειλικρινα... πιστευεις οτι μπορει να χασεις 5 κιλα λίπος?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast