Βαρεθηκα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Βαρεθηκα...

Γεια σας
    Ειναι καιρος που επισκεπτομαι αυτο το site, ειμαι 1,63 και 65 κιλα
    εχω προσπαθησει τα παντα αλλα τα παραταω παντα.... εχω χασει βεβαια 15 κιλα σε διαστημα 2 ετων αλλα θα θελα κι αλλα. Το κακο με μενα ειναι η ανυπομονισια μου και δεν ξερω τι να κανω..Εχω βαρεθει ...εχετε καμια ιδεα;Συγκεκριμενα προγραμματα διατροφης δεν μπορω να ακολουθησω...Τι μπορω να κανω για να χασω καποια κιλα;
    Ευχαριστω για το χρονο σας περιμενω συντομα απαντησεις...

Senior Member
    Πένυ γεια χαρά και καλώς ήλθες.

Απ' ότι γράφεις, φαντάζομαι, ότι δεν έχεις κάποια διαταραχή πρόσληψης τροφής οπότε με το γνωστό τρόπο που προτείνουν όλοι:άσκηση , καλή διατροφή κτλ θα έχεις αποτέλεσμα.Αν δε νιώθεις έτοιμη ν' ακολουθήσεις ισορροπημένο και ενδεδειγμένο πρόγραμμα τότε να έχεις στο νου ότι δε μπορείς να έχεις και αποτέλεσμα!Τα λογικά λέω, δε λέω κάτι άλλο...Κάνε μια θυσία στην αρχή και μετά θα δεις ότι θα μάθεις να συμεπριφέρεσαι διατροφικά έτσι που δε θα νιώθεις ότι κάνεις κάτι ιδιαίτερο.

Μόνο μην κάνεις αλχημειες εξαιτίας της ανυπομονησίας σου γιατί να ξέρεις ότι κάπως έτσι ξεκινούν και οι διαταραχές πρόσληψης τροφής.Πίστεψε με δεν αξίζει να βασανιστείς για πολύ καιρό απλά μόνο και μόνο γιατί θές να έχεις αποτέλεσμα αμέσως.

Χαλάρωσε,ηρέμησε, συμβιβασου με τον εαυτό σου....ενίσχυσε την προσπάθεια σου...βοήθα τον εαυτό σου...

Junior Member
    Η αληθεια ειναι οτι κατα καιρους εχω περασει απο πολλα σταδια ανορεξιας-βουλιμιας αλλα οχι για μεγαλα διαστηματα και ευτυχως χωρις να μου εχουν δημιουργησει μονιμα προβληματα....σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου και για το χρονο που μου αφιερωσες

Senior Member
    Γεια σας κι απο μενα.
    Διαβαζω εδω και μια βδομαδα και αποφασισα να σας γραψω κι εγω κατι γιατι χωρις να το ξερετε με βοηθησατε παρα πολυ.
    Ειμαι βουλιμικη εδω και 15 χρονια με καποιες διακοπες ενδιαμεσα.
    πριν 3 μερες πηγα πρωτη φορα σε ψυχιατρο και του ανεφερα το προβλημα μου.
    ευτυχως επεσα σε καλη περιπτωση και δεν με εκανε να αιστανθω ασχημα
    παντως το οτι μπορει κανεις να το εξωτερικευσει και να δει κι αλλους που αντυμετοπιζουν το ιδιο προβλημα εδω νομιζω οτι ειναι πολι σημαντικο
    εχω την εντυπωση οτι αρχισαμε ολοι τη βουλιμια οταν καποια στιγμη ειπαμε στους εαυτους μας οτι ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΑΑΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΧΥΝΟΥΜΕ και μαλλον
    αν μας φυγει αυτο το κολημα ιιιιιιιιιιισως καινα τη δουμε φυσιολογικοι ανθρωποι
    πενυ μαλλον καλυτερα να σκεφτουμε ομορφα πραγματα που μπορει να κανουμε το καλοκαιρακι που ψιλοερχεται και ολα θα βρουν τη σειρα τους

Senior Member
    Tζενη καλησπεριζω!και εγω ειμαι νεο μελος..να σε ρωτησω,ο γιατρος που πηγες σου εδωσε καποιο φαρμακο η σε παροτρυνε σε καποια αλλη λυση?ειμαι ομοιοπαθης και σκεφτομαι και εγω να επισκευτω καποιον...σ ευχαριστω και καλη δυναμη σου ευχομαι!

Senior Member
    καλησπερα FREEDOM8
    ναι η γιατρος μου εδωσε δυστυχως καποια αντικαταθλυπτικα
    αν και ποτε μου δεν ειμουνα fan του αντικειμενου αλλα απ οτι φαι νεται μέχρι τωρα μου καναν καλο
    δεν εχω το φαι συνεχως στο μθαλο μου και χορταινω σε λογικες ποσοτητες φαγητου

Senior Member
    βεβαια μου ειπε τι θα πρεπει να κανω και ψυχοθεραπεια
    εχω κλεισει ραντεβου απο βδομαδα θα δω τι παιζει

Senior Member
    Ειναι καλο που δε σκεφτεσαι συνεχεια το φαγητο,σιγουρα δε θα σου δημιουργησει extra προβλημα..Καλη συνεχεια με τη θεραπεια,ο μισος κοσμος αντικαταθλιπτικα παιρνει,οποτε αν ειναι κατι που μπορει να σε βοηθησει γιατι οχι?σ ευχαριστω και παλι...