Βουλιμική ετών 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Βουλιμική ετών 16

Γεια. Είμαι 16 χρονών και παλεύω με τη βουλιμία εδώ και 5 μήνες. (Μπορεί να φαίνεται λίγο αλλά εγώ δεν το βλέπω τόσο απλό) Επηρεάζει τη ζωή μου σε τεράστιο βαθμό. Για να μην πω ότι την ελέγχει.Είμαι απελπισμένη.Βοήθεια...

Junior Member
    γλυκεια μου καλως ηρθες. (οσο αντιφατικο και να ακουγεται..)
    κ εγω λιγο καιρο ειμαι εδω , πολυ λιγοτερο απο τους μηνες που ζω με τη βουλιμια να με ελεγχει οπως λες, αλλα σου κανει καλο αυτη η επικοινωνια με ανθρωπους που σε νιωθουν τοσο απολυτα...
    πες ομως για σενα. πως ξεκινησε, αν προηγηθηκε καποιο ασχημο γεγονος, ποια ειναι η μορφη κ η συχνοτητα της.. γενικα περιγραψε την κατασταση σου κ οτι αλλο θες..
    ευχομαι συντομη αναρρωση
    φιλια

Member
    geia.k egw 16 xronwn eimai k edw k 6 mhnes(me kapoia mikra dialleimata) palevw me tn voulimia k dn antexw allo..niw8w oti pleon den exw ton elegxo pou8ena sthn zwh mou

ap thn allh exw troma3ei polu me tis sunepeies p akouw oti epiferei...alla otan pairnw pleon apofash na stamathsw panta uparxei kati pou 8a me 3anaw8hsei ston emeto...
    exw apelpistei..me ton eayto mou kuriws
    need help :(

Senior Member
    παιδια και εγω νεος ειμαι στο φορουμ. η υποστηριξη του καθενος εδω μεσα θεωρω οτι ειναι δεδομενη σε καθε μελος. συμβουλευτηκατε καποιον γιατρο?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ!ΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΝ.

Senior Member
    ετσι πρεπει. πιστευω πως καινουργια ενδιαφεροντα και ασχολιες, βοηθανε πολυ στον ψυχολογικο τομεα γιατι σε κανουν να "ξεχνιεσαι"...

ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΒLISS.ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Senior Member
    ορεξη να υπαρχει.... απο οτι βλεπω εδω ολα τα παιδια ειναι γεματα θεληση, απλα ολοι θελουμε ενα μικρο "σπρωξιμο"...

ΣΩΣΤΑ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!

Senior Member
    Καλωσηλθατε alice ,bliss και evi_cots! Εμενα, δεν μου φαινεται καθολου λιγο το διαστημα που εχεις βουλιμια evi_cots. Ισα ισα, μου κανει εντυπωση το ποσο μικρη εισαι, 16 και ηρθες αντιμετωπη με αυτη τοσο νωρις.
    Heart, μπραβο, χαιρομαι για σενα!

Senior Member
    καλως σε βρηκαμε νικη. :)

Senior Member
    Καλως ηρθατε πρωτα απο ολα ολοι οι καινουργιοι με τοσα παλια ,πολυ παλια προβληματα!!!!
    Εγω αυτο που θα προτεινω φωναζωντας ομως,ειναι οσο ειναι καιρος να τρεξεται σε ειδικους ,αφου ομως θα τους ελενξεται για το ποσο εγκυρη ειναι ως επαγγελματιες!!!
    Ακομα ,αν και καταλαβαινω οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο να το πειτε στην οικογνεια σας ,η σε καποιο μελος αυτης που εμπιστευεστε πιο πολυ η ακομα στον η στην καλυτερο/η , φιλο/η , σας!!Μην καθεσται μονοι σας εσεις και ο πονο σας ,που θα λεει σιγουρα καποιο τραγουδι!!
    Χρειαζεται παρεα ,παρηγορια κουραγιο και δυναμη που μονο ενας δικος σας απολυτα ανθρωπος θα σας τα δωσει!!Και ο ειδικος παραμασχαλα !!!!Μην τον ξεχνατε!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    κοριτσακι μου γλυκο να ξερες ποσο με ποναει που εισαι σ αυτη την κατασταση
    εχω μια κορη που ειναι στην ηλικια σου και αν δεν το ξεπερασε (οπως μόυ λεει,,, εχει μοιασει της μαμας της σ αυτο το χουϊ)
    ΔΕν τολμάω να της μιλησω καθαρα αλλα νομιζω πως τοεχει καταλαβει
    σε παρακαλω δεν ειναι τα κιλα μας το προβλημα