Results 76 to 90 of 125
Thread: ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
-
04-05-2009, 22:54 #76
Originally posted by 2sweet2b4go10
νομιζω οτι υπαρχει μια παρεξηγηση ...
η προθεση της νεφελης και της ναντιν να απομακρυνθουν οπως εκφραστηκε σε αυτο εδω το ποστ προηγηθηκε χρονικα απο την ενταση που υπηρξε χθες το απογευμα σε ενα αλλο ποστ, σε αυτο με το ζυγισμα η με την διατροφη, δεν θυμαμαι ακριβως σε ποιο....
οποτε μπαρμπ, αν και καταλαβα τι εννοεις με τα εικοσαχρονα και ολα τα υπολοιπα που ειπες, δεν νομιζω οτι η ενταση εκεινη ειχε να κανει με την αποφαση τους.
εαν ειχε προηγηθει κατι πριν κι απο ολα αυτα και μου διεφυγε, διορθωστε με...
α κ hopa μου συγνωμη που δεν προσπαθω να κανω φιλους απ'το διαδικτυο..εδω γνωριζεις μια ζωη καποιον κ δεν τον ξερεις ...πως να τον εμπιστευτεις απο καπου που δεν ξερεις καν τ'ονομα του??anyway δεν θα κρινω οποιον εχει την αναγκη να το κανει...
- 04-05-2009, 22:55 #77
η νεφέλη αποχώρησε γενικά από το φόρουμ και οχι μόνο απο το συγκεκριμένο τόπικ :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(::(:(:(:(:(:(:
04-05-2009, 23:10 #78
Δηλαδή θα φύγει ΚΑΙ Η ΝADINE????:( :( :(
γιατί βρε παιδιά έτσι??? τι πάθαμε κι έγινε όλο αυτό?
Nadine & Nefeli
πάρτε τον χρόνο σας και ελάτε πίσω ξανά.
Το φόρουμ σας χρειάζεται. Όλους μας χρειάζεται. Ο καθένας μας βάζει κι ένα μοναδικό λιθαράκι, όλοι έχουμε κάτι να δώσουμε κι όλοι μας έχουμε ανάγκη να πάρουμε, πράγματα διαφορετικά ο καθένας.
Είμαστε μια καλή ομάδα με τις διαφωνίες της δεν λέω, αλλά ο ένας βοηθά τον άλλο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Κι εσείς είστε κι οι δύο ξεχωριστές.
Κι εσύ βρε samantha μου, άστο να πάει, μία κακή στιγμή ήταν και παρεξηγηθήκατε για το τίποτα.
Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και γίναμε μύλος.
ʼντε να φιλιώσουμε, έχουμε άλλα πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε, όπως τα κιλά μας βεβαίως βεβαίως.
04-05-2009, 23:23 #79
Originally posted by AMALIA
Κι εσύ βρε samantha μου, άστο να πάει, μία κακή στιγμή ήταν και παρεξηγηθήκατε για το τίποτα.
Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και γίναμε μύλος.
ʼντε να φιλιώσουμε, έχουμε άλλα πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε, όπως τα κιλά μας βεβαίως βεβαίως.
κ ναι ημουν κ εγω υπερβολικη απλα ενοιωθα να δεχομαι προσωπικη επιθεση σε καποια φαση κ δεν μπορεσα να συγκρατηθω...
απο μενα ειναι περασμενα ξεχασμενα..δεν αξιζει καν να μου χαλασει μερα για κατι τετοιο...
ας το καταλαβουν κ οι κοπελιτσες κ οταν καθαρισει το μυαλο τους εδω θα γυρισουν κ θα τις περιμενουμε ολοι.. <3 <3 <3
05-05-2009, 01:56 #80
παιδιά καλησπέρα σας. ήθελα να σας ενημερώσω ότι η NADINE , Ναταλία, δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, και για αρκετό καιρό ακόμη, λόγω του ότι έγινε κάτι πολύ άσχημο. Σήμερα επιστρέφοντας στο σπίτι, το βρήκε παραβιασμένο και της έχουν κλέψει τον υπολογιστή. Κάποιοι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της τηλεφωνικώς, όσοι έχετε τον αριθμό. Για τα κορίτσια που δεν έχει τα στοιχεία σας θα προσπαθήσουμε να τα ανακτήσουμε από τον λογαριασμό της στο φόρουμ, αν βρούμε το password. αν θέλετε να της μεταφέρω κάτι πολύ ευχαρίστως.
φιλάκια χχχ
05-05-2009, 02:29 #81
:( Οχι ρε γμτ......... Kαι εδω το σαββατο κλεψανε ενα κομμωτηριο και πηρανε ψαλιδια και πιστολακια! Δεν παει καλα ο κοσμος!
Να προσεχετε.
05-05-2009, 02:44 #82
πω πω !
αισχος!!!
πες της υπομονη και ψυχραιμια και συντομα να ξεπερασει το σοκ αυτης της παραβιασης..
05-05-2009, 03:36 #83
Originally posted by BARB
ρε παιδια, τι εγινε?
nadinaki, nefelitsa, μην μας εφηνετε. φευγετε επειδη καποια εικοσαχρονα γραφουν σημερα μερικες μαλακιες για να χαλασουν αυτο που εχουμε?
τι θα γινουν ολοι αυτοι που σας διαβαζουν και παιρνουν κουραγιο, στηριγμα και γεμιζουν τη ζωη τους?
δεν ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα. σας θελουμε. Ας φυγουν αυτες οταν πια βαρεθουν να βγαζουν χολη. δεν μας ενδιαφερει. ας γραφουν οτι θελουν. κι εμεις τις γραφουμε και τελειωσε. αλλά οχι και να μας φυγετε επειδη κατι ηλιθιες εχουν αδεια κεφαλια....
Και επιτελους βαλτε ολοι καλα στο μυαλο σας οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια του καθενος εδω μεσα! Ειμαι κατηγορηματικος σε αυτο.
Ο καθενας εχει την αποψη του εδω μεσα και οποιος γουσταρει καλως! Δεν γινεται ρε παιδια να τα βρισκουμε ολοι μεταξυ μας. Ας υπαρχουν και καυγαδες και τσακωμοι και ας πεφτει και ξυλο, αλλα ας ακουγονται ολες οι αποψεις εστω και οι λανθασμενες.
Πολυ τραβηξε η ιστορια.
05-05-2009, 10:07 #84
Originally posted by Nefeli-
παιδιά καλησπέρα σας. ήθελα να σας ενημερώσω ότι η NADINE , Ναταλία, δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, και για αρκετό καιρό ακόμη, λόγω του ότι έγινε κάτι πολύ άσχημο. Σήμερα επιστρέφοντας στο σπίτι, το βρήκε παραβιασμένο και της έχουν κλέψει τον υπολογιστή. αν θέλετε να της μεταφέρω κάτι πολύ ευχαρίστως.
φιλάκια χχχ
05-05-2009, 10:21 #85
σχετικα με το θεμα αποχωρησης nadine+nefelis, επειδη ερκετοι με σχολιασατε και θεωρω οτι πρεπει να απαντησω, καταρχην να ζητησω συγνωμη αν εθιξα καποιους. Νομιζω οτι η αποφαση για αποχωρηση των κοριτσιων εγινε εφοσον προηγηθηκαν καποιες "συζητησεις" υψηλων τονων. ειμαστε ενηλικοι και με ελευθερια εκφρασης. εκφραστηκα κι εγω λοιπον οπως μου ηρθε εκεινη τη στιγμη. Η νεφελη, η ναταλια και αρκετα αλλα ατομα σε αυτο το φορουμ εχουν δωσει τον ευατο τους και εχουν στηριξει πολλα αλλα ατομα σε διαφορες καταστασεις. γι'αυτο και μονο αξιζουν τον σεβασμο ολων μας. σιγουρα δεν ειναι υψηλων τονων και σιγουρα δεν ειναι εριστικα και κακοβουλα ατομα. οταν καποιος λοιπον επιτιθεται σε τετοια ατομα, προσωπικα εκνευριζομαι πολυ.
τελος παντων. δεν θα το συνεχισω.
05-05-2009, 11:04 #86
Tι κρίμα,
ευτυχώς που δεν ήταν μέσα στο σπίτι να την χτυπήσουν κιόλας.
Νεφέλη, όταν μιλήσεις μαζί της μεταβίβασέ της την αγάπη μας.
Υπομονή και δύναμη να της δίνει ο Θεός κι όλα θα περάσουν.
05-05-2009, 13:26 #87
Λοιπόν,να πάρω θέση,καθώς με αφορά το θέμα,στο forum αυτό,είτε είναι χαμένων ποιητών είτε όχι,βρήκα εξαιρετικά άτομα,με τα οποία αποχωρήσουν ή παραμείνουν σκοπεύω να διατηρήσω επαφή και φιλία,να μοιραζόμαστε πράγματα γιατί απλά αυτό είναι το ζητούμενό μου στη ζωή.Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν να μπαίνουν για να λένε σήμερα έφαγα αυτό εκείνο,έχασα 100 γραμμάρια και έκανα εικοσιπέντε κοιλιακούς,πράγμα που ούτε το κατηγορώ,ούτε το ειρωνεύομαι,αφού αυτό επιλέγουν,αυτό θέλουν,αυτό ποστάρουν.Αλλά εμένα με αφορά και η επικοινωνία,γιατί η ψυχολογία,η συμπαράσταση,η επαφή έστω και ιντερνετική με άτομα,γνωρίζω πως σαφώς μπορεί να βοηθήσει,πολλές φορές περισσότερο από χιλιάδες αναλύσεις διαιτητικών προγραμμάτων...Είμαι στην πλευρά των χαμένων ποιητών και όποιος με γουστάρει.Υπάρχει η ελευθερία μου να ποστάρω αυτά που θεωρώ σημαντικά,τόσο στα τόπικς τα "αυστηρώς"ενταγμένα στα θέματα των διαταραχών,όσο και σε άλλα,που είναι εξίσου σημαντικά για μένα.Δεν είμαι μόνο τα κιλά μου και αρνούμαι να είμαι,ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...Ένα χαμογελάκι σε όλους και όλες και συνεχίζουμε βέβαια.:)
06-05-2009, 07:41 #88
Απορώ,γιατί υπάρχει διαφωνία για τ'αυτονόητα.Ο καθένας «παίρνει» ό,τι θέλει από αυτή τη διαδικτυακή κοινότητα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να λέει κάποιος «αποχωρώ» και κάνω αυτό ή το άλλο κτλ.Ας κάνει ό,τι θέλει...
06-05-2009, 17:19 #89
Αδειο που μου φαίνεται το φόρουμ χωρίς το Ναντινάκι..... σε εμένα τουλάχιστον, ελπίζω να μην της έκαναν μεγάλη ζημιά στο σπίτι.
07-05-2009, 09:54 #90
αχ, θα συμφωνησω απολυτα αλαλουμακι μου. αποψε ομως μαλλον θα απισκεφτει το φορουμ με δανεικο υπολογιστη εμαθα....
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή