Results 16 to 30 of 125
Thread: ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
-
07-04-2008, 21:46 #16
FREEDOM8,ΕΠΙΑΣΕΣ "ΕΥΑΙΑΣΘΗΤΟ" ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ...ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ,ΛΕΕΙ?
ΑΣΧΕΤΟ:ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ
- 07-04-2008, 21:51 #17
Ειναι ενα παρα πολυ ωραιο παλιο σχετικα κομματι της γαλανη,δεν ειμαι σιγουρη για τον τιτλο,νομιζω''εγω μιλαω για δυναμη''.Αξιζει να ψαξεις να το βρεις..
07-04-2008, 21:59 #18
ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ Η ΓΑΛΑΝΗ!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ(ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ-ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)
ΤΟ ΕΧΩ ΚΙΟΛΑΣ...ΟΝΤΩΣ ΩΡΑΙΟ!
ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ" ΣΕ ΓΑΛΑΝΗ (ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΧΕΤΟ!)
01-05-2008, 16:30 #19
κοριτσια πιαστε την ζωη απο τα μαλια κ ορμιξτε!!!μην κα8εστε να σκευτεστε τα παλια κ ολα αυτα τα 8λιβερα!!!!μια ειναι η ζωη οσο δυσκολο κιαν ειναι ΠΡΕΠΕΙ να προσπα8ησουμε εστω να ζησουμε κ εμεις ευτιχησμενες!μονο οι δειλοι το βαζουν κατω.μην το βαζετε κατω ολο και καποια λυψη χαρα 8α γευτειτε καπια στιγμη!
02-05-2008, 08:23 #20
Μην κανουμε τα πραγματα τοσο τραγικα ! μην ασχολουμαστε τοσο πολυ με το θεμα του φαγητου ,τι θα φαω ,πως θα αντεξω και ολα τα σχετικα .Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να γινεται εμμονη η σκεψη της απωλειας βαρους .το βαρος δεν χανεται γρηγορα και μονο αν γινει τροπος ζωης το πως θα τρωω απο εδω και περα (φυσικα προσαρμοζμενα παντα στον σωματοτυπο μου και στις γευστικες μου απολαυσεις ) ειναι δυνατον να το διατηρησω.Το φορουμ πιστευω οτι εχει παντα βοηθητικο στοχο μην το μετατρεπεται σε χωρο αφεσης αμαρτιων .Μιλαω παντα γενικα και οχι συγκεκριμενα σε προσωπικο επιπεδο.Προσπαθηστε να δυναμωσεται τον ευατο σας γιατι πραγματικα μονο αυτος ειναι ο μοναδικος σας φιλος.Μην κοιτατε τι κανατε μεχρι τωρα αλλα απο εδω και περα .Βαλτε λιγο ταξη τον ευατο σας και θα δειτε οτι και η ζωη σας θα αλλαξει συντομα.Δεν ειμαστε παιδια που ζηταμε συνχωρεση ,ουτε γενετικα λαθη .Τα παντα διορθωνονται αν σταματησω ,αναπροσαρμοσω ,αλλαξω επιτελους την συμπεριφορα μου.Δεν μπορουν να μας σωσουν ουτε ειδικοι ουτε μαγικες σκονες ουτε μαγικα χαρτακια.Αλλαζω τον ευατο μου και αλλαζει και χωρος γυρο μου.
02-05-2008, 10:01 #21
Ναι συνφομω με τον Αλεξ το 8εμα ειναι τι 8α κανουμε απο εδω και περα.οκ εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα παντα ειμουν αδυνατη τα τελευταια 4 χρονια εφτασα 84 αλλα οκ.μου ειχε γινει κ μενα εμονη ιδεα αλλα καταλαβα κατι που με βη8ησε.οτι τα κιλα φευγουν σιγα σιγα κ με γυμναστικη και με αλλαγη τροπου σκεψης.τροω υγειηνα ΟΤΑΝ πεινασω και οχι τροω απο συνει8ια κ λαιμαργια.ετσι εδω και 12 μερες π δεν περνω τα φαρμακα reductil εχω χασει 1 κιλο αργα κ στα8ερα και δεν πειναω κα8ολου κ ολα πανε μια χαρα.τροω λιγο τροφημα που δενπαχενουν αν και εχω ζαλαδες γιατι τροω λιγοτερα απο σα πρεπει αλλα σιγα σιγα το ξεπερναω
02-05-2008, 10:14 #22
αμα μου λες για ζαλαδες μαλλον πολυ λιγοτερο απ οτι χρειαζεται τρως ,δεν ειναι καλο αυτο .
02-05-2008, 10:29 #23
δεν μπορω να φαω με το ζορι αν πιεζω τον εαυτο μου 8α ανοιξει το στομαχι μου κ δεν 8ελω.οι ζαλαδες μπορει να ειναι ακομα απο τα φαρμακα αυτα.εσυ ποσα κιλα εισαι?τικερακι δεν βλεπω :P:P
03-05-2008, 12:21 #24
1. οσο αναφορα το βαρος μου ειμαι 78 κιλα με υψος 1.75
2.το να βαλω τικερ και να βαζω σαν στοχο το ιδανικο βαρος ειναι μεγαλο λαθος ,παντα βαζουμε το μηνιαιο στοχο και οχι το ιδανικο βαρος μιας που αν ειναι να χασω λεμε τωρα 25 κιλα ειναι φυσικο να απογοητευτω .
3.το ιδανικο βαρος δεν ειναι απολυτα σωστο υπαρχουν 9 τυποι περιπου που μπορουμε να υπολογισουμε το ιδανικο βαρος με αποκλεισης ως και 5 κιλα μεταξυ τους
4. απο αποψη υγιειας σωματοτυπος με ΒΜΙ 18,5 μεχρι 25 θεωρηται οτι δινει παντα τις μικροτερες πιθανοτητες νοσηματων που συνδεονται με παχυσαρκια (εμφανιση διαβητη τυπου 2 ,υπερλιπιδαιμιες ,υπερταση ,καρδιακα προβληματα) και παντα μιλαμε για πιθανοτητες γιατι μπορει και να σου τυχει εστω και αν εισαι σε φυσιολογικα κιλα.
συμπερασμα αδυνατιζω παντα για μενα ,για να λειτουργει καλιτερα ο οργανισμος μου και εφοσον εχω αποκτησει το εν σωματι υγιει αρχιζει και το μυαλο να δουλευει πιο σωστα , να αποκτω μενα ειμαι ευχαριστιμενος με το σωμα μου
5.φυσικα οταν καποιος η καποια εχει αποκτησει το φυσιολογικο βαρος και παλι υπαρχουν προβληματα οσο αναφορα την συμπεριφορα του ατομου μιας που τοτε αρχιζει να κτυπα η πορτα της ανορεξιας ή πιο απλα ο φοβος να μην φαω.με λιγα λογια ο αντιπαλος σας ειναι ο ευατος σας αλλα και ταυτοχρονα και φιλος σας ,προσπαθηστε να συμφιλοθηται μαζι του για να αλληλοβοηθηθειται ,αλλα παντα με μετρο ,παντα με συνεση.Αλλαζω τροποποιω και σταθεροποιουμαι στην καθε κασταση (παχυσαρκια -υγιες βαρος ) τοσο σε σωματικο επιπεδο αλλα και το κυριοτερο σε ψυχικο.Τελικα αυτο ειναι το κυριοτερο
03-05-2008, 12:38 #25
xθες το βραδυ γυρισα σπιτι αργα γυρω στις 10 το βραδυ (ελειπα απο τις 7 το πρωι), κομματια, ελεγα πρεπει να βρασω να φαω το μπροκολο που εχω στο ψυγειο ωσπου ο καλος μου ο αντρας μου λεει παω για dvd (πως λεμε παω για τσιγαρα και ερχομαι ) μονο που ηρθε και μου εφερε μια μπυρα( το μεγαλο τενεκεδακι ) και δυο τυλιχτα σουβλακια με κοτοπουλο.
τα εφαγα ολα και πηγα για υπνο,
ολο ο βραδυ ειχα εφιαλτες φοραγα τα παντελονια μου και δε χωραγανε λεει, και τα μπουτια μου φουσκωναν σαν φρατζολακια και εσκιζαν τα μπατζακια μου, επιπλεον η κοιλια μου λεει ειχε κανει αναγλυφο με το λογοτυπο που εχει το κουμπι του τζιν μου.
δεν τολμαω να ζυγιστω φοβαμα, φοβαμαι οτι μεγαλωνω, και δε θα ελεγχω πια τιποτα ουτε την ορεξη μου ουτε το σωμα μου
03-05-2008, 13:09 #26
μηπως τελικα ειμαστε γκρινιαριδες ή γκρινιαρες ?
γιατι μας αρεσει να ασχολουνται οι αλλοι με μας και κανουμε ετσι αισθητη την παρουσια μας ? Ας ξεκινησουμε λοιπον οτι εχεις φυσιολογικο βαρος εντελος πληροφοριακα το ιδανικο βαρος ειναι σε ΒΜΙ 21 και οχι 20 ,αλλα οπως ειπα υπαρχουν και πολλοι αλλοι τυποι που οριζουν το ιδανικο βαρος βαρος οπως ο ακολουθος για γυναικες
45+0,9X(υψος σε cm-150).To ιδανικο βαρος οπως το λεει και το ονομα του ειναι ιδανικο και συχνα κοντα στο ιδανικο βαρος αρχιζει το φαινομενο γιο γιο μιας που για καθε ανθρωπο υπαρχει ενα ξεχωριστο σημειο βαρους οπου τοτε το σωμα μας αισθανεται οτι δεν απειληται ,μιας που το ανθρωπινο σωμα δεν αναγνωριζει την διαιτα ,την βλεπει σαν δυσκολια ευρεσης τροφης και σκοπο εχει παντα να σε προστατευσει κρατωντας σε στην ζωη.Πως θα το κανει αυτο μα φυσικα κανοντας οικονομια με αλλα λογια βαζοντας λιπος στο σωμα μας.το σουβλακι με πιτα δεν ειναι κακη επιλογη μιας που περιεχει και κρεας και αμυλο και λαχανικα ,αλλα υπαρχει τροπος να το κανουμε οχι απλα απολαυστικο αλλα και λιγοτερο θερμιδικο.Δεν βαζουμε πατατες και ζηταμε την πιτα αλαδωτη.Για να μην φαμε και δευτερο το συνδιαζουμε με μια σαλατα οποτε βοσκαμε .
03-05-2008, 14:24 #27
το προβλημα μου δεν ειναι τα σουβλακια αλλα το γεγονος οτι
α) δεν τα ευχαριστηθηκα διοτι ενοιωθα τυψεις ολο το βραδυ
β) εβλεπα εφιαλτες και το οτι δεν αντισταθηκα στον πειρασμο , εδειξα αδυναμη και αβουλη μπροστα σε δυο σουβλακια δηλαδη ενοιωσα οτι επρεπε να τα φαω οποσδηποτε αλλιως θα με επιανε τρελα, η οποια με επιασε μετα απο τυψεις
03-05-2008, 15:54 #28
natalia i problha exeis eisai adynath esy?57 kila
03-05-2008, 15:56 #29
natallia αυτό συνέβη και πάαααααει πέρασε τώρα πια.
Σίγουρα σε νοιάζει να δεις <<παραμέσα>> από την πράξη σου, αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα σε κάνει ν' αυθυποβληθείς αρνητικά, περισσότερο, ή θα σου δώσει μια σαφή απάντηση γι' αυτή τη διατροφική σου πράξη.
Πάντως εφόσον δε γίνεται και συνέχεια, νομίζω πως δε θα ήταν καλό να ενοχοποιήσεις τόσο πολύ τον εαυτό σου για μια <<ατασθαλία>>.Δες το σαν ένα μίνι διάλειμμα. :)
Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι διαφορετική και χωρίς τύψεις. :)
03-05-2008, 16:18 #30
Ω ναι κλεανθη, χωρις τυψεις και εφιαλτες σαν κανονικος ανθρωπος
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....