Results 61 to 75 of 125
Thread: ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
-
07-04-2009, 18:43 #61
[quote]Originally posted by NADINE
:)
Έχω εκκρεμότητες αρκετές στην Αθήνα κι όταν έρθω ελπίζω να τα καταφέρουμε να βρεθούμε.
quote]
Δηλώνω παρούσα σε συνάντησή σας και ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη.....
- 08-04-2009, 11:32 #62
Όταν μιλούσα για εκκρεμότητες στην Αθήνα αναφερόμουν σε άτομα του φόρουμ,που τις προηγούμενες φορές δεν κατάφερα να συναντήσω.
Οπότε προστίθεσαι κι εσύ στις εκκρεμότητες αυτές...Μόνο που μου προέκυψαν ταξιδάκια και δε με βλέπω να έρχομαι στα κοντά...
Ελπίζω μέχρι να κατέβω να μη χαθούμε...Θα μου πεις ,αν χαθούμε,δεν ήταν για να βρεθούμε...Ναι,η ενέργεια των θέλω μας θα μας οδηγήσει...
Φιλάκια κοκονένια!
20-04-2009, 00:16 #63
nadine...
σε νιωθω........................................ .............
΄όλα τα αυριο και τα χθες στο τωρα θα τα ζησω΄
προχωρα μπροστα!
να εισαι καλα... η ψυχη σου λαμπει ....!!!
παιδια δε ειμαστε μονοι, φιλια....
20-04-2009, 03:28 #64
:) Σ'ευχαριστώ,Κατερινιώ μου!
Ναι,δεν είμαστε μόνοι μας,ωστόσο φορές νιώθουμε τόσοι μόνοι...Μόνοι κι από μας τους ίδιους...η πιο αβάσταχτη μοναξιά απ'όλες!
"όλα μου τ' αύριο και τα χθες στο τώρα θα τα κλείσω"...Πώς παίρνει κανείς όμως απόσταση από το χθές;Πώς το ξεριζώνει άμα το φέρει μέσα του;
ʼμα το είναι; Κι αν μόνο ο χρόνος είναι ικανός να το κάνει αυτό για μας,στην προσπάθεια μας να χάσουμε το χθες,χάνουμε και το αύριο και το τώρα...
Εγώ είμαι στο πουθενά,εγκλωβισμένη...σ'έν� � "χθες" που δε νοσταλγώ ούτε λαχταρώ να γυρίσει,σ'ένα "τώρα" που όλο μου γλυστράει από τα δάχτυλα
και σ'ένα ανέλπιδο"αύριο",επιφορτισμ� �νο με τόσες προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα,βασισμένο σ'ένα διαφορετικό "χθες"κι ένα αδύναμο να το στηρίξει "τώρα"...
--->ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : ΟΣΑ Η ΑΓΑΠΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Τ'ΑΦΗΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ Η ΖΩΗ...
03-05-2009, 00:25 #65
Originally posted by Nefeli- on 25/4/09 at 21:11
αυτό το τόπικ εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί μια μορφή προσωπικού μου ημερολογίου... νιώθω ότι κανείς δεν μοιράζεται τις δικές του σκέψεις... ή έστω δεν έχει παρόμοιες ανησυχίες οπότε θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσω να γεμίζω σελίδες χωρίς νόημα για πολλούς, μιας και το φόρουμ δεν είναι τέτοιου χαρακτήρα απ'ότι φάνηκε...
ευχαριστώ όσους έγραψαν ή διάβασαν τις δικές μας σκέψεις.
Μετά τις "δικές μας σκέψεις" κλείνει κι αυτός...¨"ο κύκλος των χαμένων ποιητών"...
Λυπάμαι αν ενόχλησα,αν αλλοτρίωσα το ύφος του φόρουμ...Για μένα τα κιλά είναι μόνο η αφορμή,
η συγκυρία,εξαιτίας της οποίας βρεθήκαμε...Από κει και πέρα το μοίρασμα,η παρέα,η επικοινωνία,
ο προβληματισμός,οι ανάγκες,οι σκέψεις μας,όσα γύρω μας και μέσα μας συντελούνται είναι η αιτία,
η ουσία και η ψυχή και του χώρου αυτού.Εξ'ου και ο τρόπος που εδώ μέσα κινήθηκα...
Αρνούμαι να μετράω γραμμάρια και θερμίδες,να εξαρτώ τη διάθεση και τη ζωή μου από έναν αριθμό!
Δεν υποτιμώ κανενός προσπάθεια,οπτική και ανάγκη,απλά εκφράζω τη δική μου,που τελευταία ασφυκτιά.
Ευχαριστώ όσους μ'έκαναν να νιώσω λιγότερο μόνη,όσους ταξίδεψαν μαζί μου στις φουρτούνες μου...
Ελπίζω να είναι μπόρα και να περάσει!Να διαβάσω και πάλι εδώ μέσα ακόμα ένα αριστούργημα της Νεφέλης,
να δω μία φωτογραφία,έναν πίνακα,ν'ακούσω τραγούδια,να διαβάσω άρθρα,να χαριεντιζόμαστε,να δενόμαστε,
να μοιραζόμαστε τα προσωπικά μας,συναισθήματα,κάθε ενδόμυχο,που δραπετεύει απ' τα δεσμά της ντροπής.
Ν'ανταλλάξουμε ασφαλώς και πληροφορίες σχετικές με την αφορμή μας,να δώσουμε και να πάρουμε δύναμη,
αλλά όχι μόνο αυτό!Φοβάμαι πως μονοψήφια μειοψηφία συμμερίζεται αυτήν την οπτική για το χώρο αυτό...
Κι όταν κρυώνει έστω ένας,πόσο μάλλον οι περισσότεροι,το παράθυρο κλείνει.Το συναίσθημα βέβαια δεν αλλοιώνεται,
παρά μόνο η εξωτερίκευση του. kat201161 και koko ,αν θέλετε μου στέλνετε τα κινητά σας για τη μελλούμενη συνάντηση μας,
αν συνεχίζετε να την επιθυμείτε.Δυστυχώς δεν προβλέπεται να κατέβω Αθήνα πριν τον Οκτώβρη.Υποχρεώσεις και ταξίδια άλλα προηγούνται.
Στο προφίλ μου υπάρχει ακόμα το msn και το mail μου...Ελπίζω να μη χαθούμε με όσους αγγιχτήκαμε...Να σας προσέχετε!Σας φιλώ!
03-05-2009, 13:52 #66
κανεναν δεν ενοχλησες (σιγουρα οχι εμενα παντως) και τιποτε δεν αλλοτριωσες στο φορουμ..
ο καθενας εκφραζει τους προβληματισμους που τον απασχολουν , εαν, οσο και οπως θελει...
λες ομως καπου οτι το θεμα της διατροφικης διαταραχης ηταν η αφορμη μονο για εκφραση για να βρεθεις με ανθρωπους κλπ κλπ κλπ..
μα δεν ειναι αληθινα βαθυ σου προβλημα τελικα?
σκεφτηκες ποτε μηπως (μηπως λεω και δεν θα επιμεινω , απλα στο λεω γιατι περναει απ το μυαλο μου ) η υπερεκφραση συναισθηματικη (και καλλιτεχνικη αν το θες ) με ταυτοχρονη απομακρυνση απο την συζητηση γι αυτο που σε εφερε αρχικα εδω, ειναι αλλη μια τρικλοποδια στον εαυτο σου για να μην αντιμετωπισεις το προβλημα της διατροφικης διαταραχης?
εγω το σκεφτομαι συχνα και γι αυτο δεν πολυσυμμετεχωαλλα παντα παρακολουθω την εξελιξη του χωρου...νοιωθω ομως οτι κωλλυσιεργω οσο φλυαρω εδω μεσα χωρις να κανω βηματα στην προσπαθεια μου γιαυτο προτιμω να απεχω καπως και να προβληματιζομαι για την συνεχεια..
(ξεκαθαριζω οτι το "φλυαρω" αφορα εμενα,δεν θεωρω οτι οποιος συμμετεχει εδω,"φλυαρει")
03-05-2009, 15:08 #67
Οσο σας εχω διαβασει μονο ενοχλημενη δεν μπορω να πω πως αισθανθηκα...Εξαλλου σκοπος αυτου του φορουμ απ οτι εχω καταλαβει ειναι να ερθουν κοντα οι ταλαιπωρημενες ψυχες απο τις διατροφικες διαταραχες και οχι μονο,αλοιμονο αν κατακρινουμε την ανθρωπινη εκφραση και επαφη,τη στιγμη που δεν προσβαλλει κανεναν.Και ποιος δεν την εχει αναγκη?Μονο ομορφια δινει σε ενα τετοιο φορουμ το καθε ποιημα,η καθε κρυφη σκεψη των μελων εδω.Και εγω που καθομαι και μετραω θερμιδες προσπαθω να μην ασχολουμαι με αυτο ολη μερα και τελικα χασω τη ζωη...Απλα παραλληλα θελω να λυσω και το οποιο προβλημα μου με τα κιλα.Και μ αρεσει που μπορω εδω μεσα να το περναω και με αλλους..Μονο που θα συμφωνησω με το "γλυκοξυνο" μελος ως προς τον πιθανο αποπροσανατολισμο απο το ιδιο το προβλημα.Μην πεσει καποιος σε αυτην την παγιδα.Αν νομιζει πως το ελεγχει,τοτε τι καλυτερο απο αυτο το αθωο μοιρασμα σε ολα τα επιπεδα??
04-05-2009, 10:11 #68
ρε παιδια, τι εγινε?
nadinaki, nefelitsa, μην μας εφηνετε. φευγετε επειδη καποια εικοσαχρονα γραφουν σημερα μερικες μαλακιες για να χαλασουν αυτο που εχουμε?
τι θα γινουν ολοι αυτοι που σας διαβαζουν και παιρνουν κουραγιο, στηριγμα και γεμιζουν τη ζωη τους?
δεν ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα. σας θελουμε. Ας φυγουν αυτες οταν πια βαρεθουν να βγαζουν χολη. δεν μας ενδιαφερει. ας γραφουν οτι θελουν. κι εμεις τις γραφουμε και τελειωσε. αλλά οχι και να μας φυγετε επειδη κατι ηλιθιες εχουν αδεια κεφαλια....
04-05-2009, 10:27 #69
Δεύτερη ζωή δεν υπάρχει....
γιατί όμως πολλοί άνθρωποι, δε βοηθάνε, αυτή η μια που έχουμε να οδευει αρμονικά?
Για ποιο λόγο να χρειασθεί να περνάνε οι μέρες με πόνο, λύπη, άγχος και όλα τα συναισθήματα που μπορούν να συνοδεύσουν μια άσχημη ζωή....?
πραγματικά, προσπαθώ μέρα με τη μέρα να βελτιώσω την ποιότητα της, αλλά δε νιώθω ευτυχία... Δε νιώθω γαλήνη... Δε νιώθω ηρεμία... Οι μικρές χαρές πλέον δε με βοηθάνε να χαμογελώ...
04-05-2009, 10:39 #70
πραγματικά, δε καταλαβα τι έχει γίνει, η NADINE εγκαταλείπει τη συντροφία? Δε παρακολουθώ όλους τους διαλόγους, γιαυτό δε καταλαβαίνω το λόγο...
Γνώμη μπυ είναι, πως ο καθένας αναφέρει την άποψη του, τις εμπειρίες του, τους προβλημτισμούς του στο φορουμ... Από κει κ έπειτα, ο διάλογος είναι σχετίκός... Πολλά άτομα δε θέλουν διάλογο, θέλουν απλά να βγάλουν τα σόψυχά τους... Αλλά θέλουν μια σοβαρή συμβουλή... Αλλά μια γλυκιά παρηγορια για να πάνε μπροστά... Δε ξέρω τι έχει πρηγηεί, πάντως καλό είναι να μην παίρνουμε τα ΄πράγματα σε προχωπικό επίπεδο... Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, όλοι έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης..
Καλή μας συνέχεια και ελπίζω να μην έχουμε απώλειες....
φιλιά πολλά
04-05-2009, 12:55 #71
Originally posted by BARB
ρε παιδια, τι εγινε?
nadinaki, nefelitsa, μην μας εφηνετε. φευγετε επειδη καποια εικοσαχρονα γραφουν σημερα μερικες μαλακιες για να χαλασουν αυτο που εχουμε?
τι θα γινουν ολοι αυτοι που σας διαβαζουν και παιρνουν κουραγιο, στηριγμα και γεμιζουν τη ζωη τους?
δεν ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα. σας θελουμε. Ας φυγουν αυτες οταν πια βαρεθουν να βγαζουν χολη. δεν μας ενδιαφερει. ας γραφουν οτι θελουν. κι εμεις τις γραφουμε και τελειωσε. αλλά οχι και να μας φυγετε επειδη κατι ηλιθιες εχουν αδεια κεφαλια....
κ εγω σ'αγαπω!!! :Ρ
εγω απλα λεω πως οτι κανει κανεις στη ζωη του δυστυχως θα το βρει μπροστα του...
αυτα κ να'σαι καλα...
p.s θα φυγω οταν φτασω το στοχο μου..μονο γι'αυτο ειμαι εδω κ αν περιμενει καποιος να καταφερει κατι αλλο εδω μεσα εκτος απο το να βρει κ αλλους που προσπαθουν να καταφερουν το ιδιο καλα κανουν αλλα τα υπολοιπα τα κανω στην ''κανονικη'' μου ζωη κ οχι στη διαδικτυακη....
04-05-2009, 13:27 #72
Συγνώμη, τώρα πήρα χαμπάρι τι γίνεται εδώ..... Δεν πάμε καλά..... κάποιοι μάλλον έχουν διαφορετική άποψη για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ?
Ένα φόρουμ είναι εδώ και ο καθένας γράφει αυτά που αισθάνεται?. Εγώ έχω βρει εδώ μέσα πολύ αξιόλογα άτομα που ο τρόπος γραφής και έκφρασης τους με αγγίζουν?.. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε και ποιος το προκάλεσε αλλά αν φύγει από το φόρουμ η Nadine και η Νεφέλη θα φύγω και εγώ.
Εκτός και αν φύγουν επειδή το θέλουν οι ίδιες?
Και για να χαλαρώσουμε λίγο?.. Ομάδα WW & Ομάδα Rainbow ενωμένη !!!!!!!!!!!!!
04-05-2009, 13:30 #73
Originally posted by alalumaki
Συγνώμη, τώρα πήρα χαμπάρι τι γίνεται εδώ..... Δεν πάμε καλά..... κάποιοι μάλλον έχουν διαφορετική άποψη για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ?
Ένα φόρουμ είναι εδώ και ο καθένας γράφει αυτά που αισθάνεται?. Εγώ έχω βρει εδώ μέσα πολύ αξιόλογα άτομα που ο τρόπος γραφής και έκφρασης τους με αγγίζουν?.. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε και ποιος το προκάλεσε αλλά αν φύγει από το φόρουμ η Nadine και η Νεφέλη θα φύγω και εγώ.
Εκτός και αν φύγουν επειδή το θέλουν οι ίδιες?
Και για να χαλαρώσουμε λίγο?.. Ομάδα WW & Ομάδα Rainbow ενωμένη !!!!!!!!!!!!!
οπως ειπες ο καθενας φευγει η μενει αναλογα με τη δικη του κριση..κανεις (οχι εγω τουλαχιστον) ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
ασχετα αν η αγαπημενη barb με διωχνει εμμεσα...
04-05-2009, 15:32 #74
προτείνω τα κορίτσια να παραμείνουν και να συνεχίσουν . .για μας που αρνούμαστε οτί η κανονική και η διαδικτυακή ζωή είναι ξέχωρο πράγμα, η ζωή είναι μιά και οι συμπεριφορές μας δεν δικαιολογούνται πάντα μέσα από την ανωνυμία ..για κάποιο λόγο βρεθήκαμε και ξεχωρίσαμε ο ένας τον άλλον.. είναι κρίμα να νιώθετε άσχημα και να σταματήσετε την ενεργό σας δράση.. έγω δεν πρόκειται να σας χάσω... άπλα αγωνίζομαι με τους υπόλοιπους ;)
04-05-2009, 20:42 #75
νομιζω οτι υπαρχει μια παρεξηγηση ...
η προθεση της νεφελης και της ναντιν να απομακρυνθουν οπως εκφραστηκε σε αυτο εδω το ποστ προηγηθηκε χρονικα απο την ενταση που υπηρξε χθες το απογευμα σε ενα αλλο ποστ, σε αυτο με το ζυγισμα η με την διατροφη, δεν θυμαμαι ακριβως σε ποιο....
οποτε μπαρμπ, αν και καταλαβα τι εννοεις με τα εικοσαχρονα και ολα τα υπολοιπα που ειπες, δεν νομιζω οτι η ενταση εκεινη ειχε να κανει με την αποφαση τους.
εαν ειχε προηγηθει κατι πριν κι απο ολα αυτα και μου διεφυγε, διορθωστε με...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....