XENICAL
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Thread: XENICAL

Senior Member

XENICAL

ΓΙΑ ΤΑ XENICAL ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ?

Senior Member
    εχουν ειπωθει παρα πολλα..
    προσπαθησε να χρησιμοποιησεις την μηχανη αναζητησης του φορουμ, θα σου βγαλει τα θεματα..

Senior Member
    Eυχαριστω πολυ Εχω προσωπικη εμπειρια και κανουν καλη δουλεια αλλα το διαστημα που τα επαιρνα επαθα κολικο στο εντερο και εκτοτε δεν εχω ξαναπαθει και θα ηθελα να δω αν ηταν τυχαιο η ηταν παρενεργειες ,κι αν ειχε καποιος κατι αναλογο να μου πει.Ευχαριστω και παλι και συγχαρητηρια για την τοσο μεγαλη απωλεια ,πραγματικα σε θαυμαζω καλο υπολοιπο

Τα εχω δοκιμασει κ εγω ..αλλα τα εκοψα επειδη τοτε ελειπα πολλες ωρες απο το σπιτι...κ καποιες φορες που ξεχνιωμουν κ ετρωγα κατι λιπαρο ...τα αποτελεσματα ηταν ασχημα...σε καποια φαση φορουσα σερβιετες ..κατι τεραστιες πουειναι για την ακρατεια απο φοβο μηπως κ εχω κανενα ατυχημα...κατι αλλο σε παρεενεργεια δενειχα

Senior Member
    thank you pouka!

Junior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ XENICAL ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΧΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΑΣΑ 15 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΒΑΡΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΝΑ ΗΤΑΝ 80? ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΜΟΥΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

Senior Member
    8 ΧΡΟΝΙΑ????????????? το ανώτερο διάστημα που επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσεις είναι έως 2 χρόνια. Και αναφέρεται εντός της συσκευασίας ότι πρέπει να κάνεις και δίαιτα μαζί, αν τρως συνέχεια πίτσες και μακαρονάδες και γλυκά θα τρέχεις σαν τρελή στην τουαλέτα και λογικό είναι να πάθεις κολικό και οτιδήποτε άλλο. Ρε παιδιά δεν διαβάζετε αυτό το μικρό χαρτάκι που δίνουν μαζί με τα φάρμακα???? Εγώ που θα έχω πάρει πολλές φορές τα χρησιμοποιώ όταν ΜΟΝΟ ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα δίαιτας ή αν ξεφύγω λίγο από το πρόγραμμα πάλι το χρησιμοποιώ, αλλά όταν κραιπαλιάζω ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ.....

Senior Member
    εγω οταν τα επαιρνα απλα προσεχα να παιρνω λιγες θερμιδες και απο οτι θυμαμαι πρεπει να υποσιτιζομουν κιολας αλλα κατι σοκολατακια η κατι τηγανητα βγηκαν σε μορφη ελαιωδους λεκε πανω στον καναπε μας χωρις να το αντιληφθω και γενικα ειχα προβληματα τετοιας φυσης.Συγνωμη πραγματικα για τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες αλλα εδω λεμε αληθειες.Για κιλα δεν θυμαμαι αλλα ειχα μαζεψει αμεσως παρα πολυ κατι που ηταν εμφανες σε ολους αλλα ημουν και67 κιλα τοτε . . .81 τωρα

Αυτοι οι ελαιωδεις λεκεδες ηταν οτι πιο αηδιαστικο κ χειροτερο..ασε η αισθηση ...πως νιωθεις οταν εισαι αδιαθετη πως εισαι βρωμικη..καπως ετσι..αυτο βεβαια μονο οταν τρως τροφες με πολλα λιπαρα...τα οποια αποβαλοντε σ αυτην την μορφη..κ το κακο ειναι πως δεν καταλααινεις ποτε αποβαλοντε για να πας τουαλετα