Results 16 to 20 of 20
Thread: Διουρητικά
-
07-04-2008, 14:06 #16
Πωπωπω μιλάμε κάνετε εντελώς τρελά πράγματα!
Το Lasix είναι ένα διουρητικό χάπι και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική απώλεια βάρους!Γιατί το παίρνετε;Έχετε πίεση;Νομίζετε ότι χάνετε βάρος αφυδατώνοντας το σώμα;Όταν το κόψετε τότε πόσα υγρά θα κατακρατά το σώμα;
Σταματήστε το Lasix, δεν κάνει απολύτως τίποτα!
- 07-04-2008, 14:16 #17
Αυτος ο ψυχαναγκασμος ειναι που με διαολιζει.....Ολα να στριφογυρνουν γυρω απο τα κιλα,λες και δεν υπαρχει ζωη παραπερα...Και επειδη υπαρχει ζωη παραπερα,μηπως φοβομαστε να τη δουμε και γυρναμε για αλλη μια φορα στην ασφαλεια του θερμιδομετρητη???Εχω εχω ενα απιστευτο κολλημα με τα γλυκα.Ο ουρανισκος μου στη σκεψη και μονο του γλυκου ερχεται σε οργασμο......!!!Μπορω να φαω το συμπαν σε ζαχαρη.Το ματι μου γυαλιζει και κανω σαν υπνωτισμενη οταν περναω εξω απο αυτα τα κολλαστηρια των οργιων,τα ζαχαροπλαστεια....Ειμαι βουλιμικη,το ξερω,αλλα η ζωη μου θα ηταν πολυ πιο ευκολη αν δεν υπηρχαν αυτα τα διαβολεμενα κατασκευασματα της ........ πικρης ευτυχιας.........
07-04-2008, 14:20 #18
Κλεανθη εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο για τα διουρητικα,ειναι παρανοικο,μην τα παιρνετε,αυτα τα παιρνουν οι καρδιοπαθεις....Αν ηταν να αδυνατιζουν,η γιαγια μου θα ειχε γινει στυλακι...........
07-04-2008, 14:24 #19
...χμ...σοκολατες...
σου λεω ετοιμη ειμαι για ακομα ενα οργιο,με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!σκεφτομαι το μετα ομως(ακομα αντεχω).
Σημερα ειναι και παγκοσμια ημερα υγειας...ΧΑΧΑΧΑΧΑ ας γελασω!
07-04-2008, 14:27 #20
Κλεάνθη , το ξερω οτι μονο υγρα διωχνει και οτι ειναι προσωρινο...Αντε να μου το βαλεις τωρα εμενα στον εγκεφαλο οτι δεν μου κανει καλο και οτι πρεπει να το σταματησω! Απο την στιγμη που βλεπω οτι με στραγγιζει , δεν με νοιαζει!
Το εχω σωσει αλλωστε εδω και χρονια οτι ειμαι μα@#$%%ς!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία