Results 1 to 15 of 28
Thread: Ελαττωματικη παρτιδα μυαλου!!!!
-
14-04-2008, 13:26 #1
Ελαττωματικη παρτιδα μυαλου!!!!
Καλησπερα σε ολους! Εχετε γινει η παρεα μου αρκετο καιρο τωρα και αποφασισα να πω κ γω τα βασανα μου, μπας κ ξεφυγω λιγο απο την καταθλιψη μου!
Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου κανω εμετους, παιρνω καθαρτικα και εχω κατεβασει οτι κυκλοφορει σε χαπι! Ποτε δεν ημουν ευχαριστημενη και ποτε δεν μου αρεσε αυτο που εβλεπα στον καθρεφτη.
Ιδιως οταν κατι με στενοχωρουσε ετρωγα οτι εβρισκα και μετα ξοδευα ωρες ολοκληρες να το βγαλω.Παντα βεβαια θεωρουσα οτι ειχα τον ελεγχο!!! Πριν μερικους μηνες εφτασα στα 49 κιλα κ αρχισα να μου αρεσω αλλα ηθελα λιγο ακομα... κ φυσικα φοβομουν οτι θα ξαναπαχυνω, για πρωτη φορα μου κοπηκε η περιοδος και εκει αρχισε η υπερφαγια, χωρις σταματημο ομως! Απο εκεινη την στιγμη σκεφτομαι συνεχεια το φαει κ μετα σκεφτομαι το ποσο χαλια εχω γινει...Ειμαι πια 27 ετων και αυτην την στιγμη 57 κιλα με 169υψος και δεν αντεχω τον εαυτο! Προσπαθω να κανω μια σωστη διατροφη κ γυμναζομαι τις 2 τελευταιες εβδομαδες αλλα μου φαινεται ποιο δυσκολο απο ποτε. Δεν εχω ορεξη για τιποτα, δεν βγαινω και εχω χαθει απο φιλους κ γνωστους για να μην δουν τα χαλια μου. ευτυχως που βρηκα κ σας και ξερω οτι δεν ειμαι η μονη με τετοια προβληματα.
Συγνωμη για τα πολλα λογια, αλλα βρηκα ευκαιρια να βγαλω λιγο το βασανο μου μπας και ξελαφρωσω!
- 14-04-2008, 13:50 #2
Ζετα σε ειδα και στο chat πριν αλλα εφυγες .Τα κιλα σου ειναι πολυ καλα για το υψος σου και την ηλικια σου.Χαλαρωσε και μαθε να εκτιμας τον εαυτο σου γιατι το μονο που μπορει να σε οδηγησει σε πραγματικο προβλημα κιλων και οταν λεω πραγματικο εννοω πραγματικο,ειναι αυτη η εμμονη σου η τωρινη.Σου μιλαω εκ πειρας αρρωστησα με βουλιμια στα 52 κιλα με υψος 1,63 και τωρα ειμαι 81! γιατι αναγκαστικα το σωμα σου που τοσο ταλαιπωρεις θα σε εκδικιθει.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ.Καποτε φτιαχνανε ρουχα για το σωμα ,τωρα συρικνωνουν το σωμα για να μπει σε ρουχα που τα περισσοτερα δεν χωρανε ουτε στα μοντελα.Αν η μονικα μπελουτσι ειχε την δικη μας εμμονη δεν θα ηταν αυτη η γυναικαρα με τις καμπυλες και την αυτοπεποιηθηση beyonce ,jennifer Lopez αυτες οι γυναικες αρεσουν στους αντρες και ειναι ομορφες και υγιεις.Τα λεω σε σενα να τα ακουω και γω.Και τα κιλα σου ειναι μια χαρα ,ιδανικα μην τρελαθουμε κιολας
14-04-2008, 14:07 #3
zeta mipos exeis neurikh anoreksia?to skeutikes pote?me to ipsos pou exeis eisai oxi pola kila alla liga!!!!!
14-04-2008, 14:33 #4
Ευχαριστω hopa για τα λογια σου, τα ξερω αλλα δεν μπορω να δω τα τωρινα κιλα μου ως ιδανικα. Οσο και να προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου. Περπαταω στο δρομο και αν με κοιταξει κανενας νομιζω οτι λεει απο μεσα του τα χειροτερα.
gourounaki μου ωρες-ωρες ευχομαι να ημουν ανορεκτικη, οσο ηλιθιο να ακουγετε αυτο, αλλα δεν νομιζω οτι ειμαι γιατι παντα μου αρεσε το φαει, τα γλυκα, τα σουβλακια κτλ. Μακαρι να μπορουσα να ημουν απο αυτους που τρωνε οτι θελουν και δεν παιρνουν γραμμαριο. Αλλα ποοοοοοοοοοοοοου τετοια τυχη!
14-04-2008, 15:40 #5
Προς Zeta
Zeta μου,
σε καταλαβαίνω απόλυτα διότι έχω ακριβώς το ίδιο ΄΄κολληματάκι΄΄ στον εγκέφαλο. Είμαι 1.68 και 53 κιλά. Ήμουνα τουλάχιστον γιατί τώρα τελευταία είχα κάτι μαζεμένα βουλιμικά κι η ζυγαριά έχει τρελλαθεί...
Σκέφτομαι κι εγώ ΣΥΝΕΧΕΙΑ το φαί, με πιάνει υστερία έτσι και δω ότι η ένδειξη της ζυγαριάς ανεβαίνει, επιλέγω τα πιο χαμηλά σε λιπαρά προϊόντα κ.τ.λ. Έχω να αδιαθετήσω φυσιολογικά (χωρίς χάπια) από τον Αύγουστο, καλό ε?
Προσωπικά, είμαι στη φάση που ψάχνω για κάποιον ειδικό ψυχολόγο. Πραγματικά, δεν ξέρω πώς αλλιώς θα μπορούσα να βοηθήσω τον εαυτό μου.
14-04-2008, 16:16 #6
Zeta καλώς ήλθες!
Συμμερίζομαι κι εγώ απόλυτα την κατάσταση σου όντας σε όμοια περίπτωση εδώ και 4 χρόνια περίπου.
Το καλό είναι ότι έχεις αναγνωρίσει ότι σκέπτεσαι λανθασμένα και ότι κάτι πρέπει να κάνεις γι' αυτό και νομίζω πως αυτό είναι η αρχή για να βάλεις τον εαυτό σου σε μια σωστή πορεία.
Τα κιλά σου δεν είναι πολλά ( αλλά που να το χωνέψεις έ; ;) ) και νομίζω πως αν ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ να μην κάνεις στερητική διατροφή για να φτάσεις στο επιθυμητό για σένα βάρος, θα ξεκινήσουν να ελαττώνονται τα βουλιμικά.
Αν μπορείς έλεγξε για λίγο το μυαλό σου και βρες διεξόδους ν' απασχολείς τη σκέψη σου εκεί.
Καλή δύναμη !
14-04-2008, 16:18 #7
Originally posted by zeta
Ευχαριστω hopa για τα λογια σου, τα ξερω αλλα δεν μπορω να δω τα τωρινα κιλα μου ως ιδανικα. Οσο και να προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου. Περπαταω στο δρομο και αν με κοιταξει κανενας νομιζω οτι λεει απο μεσα του τα χειροτερα.
gourounaki μου ωρες-ωρες ευχομαι να ημουν ανορεκτικη, οσο ηλιθιο να ακουγετε αυτο, αλλα δεν νομιζω οτι ειμαι γιατι παντα μου αρεσε το φαει, τα γλυκα, τα σουβλακια κτλ. Μακαρι να μπορουσα να ημουν απο αυτους που τρωνε οτι θελουν και δεν παιρνουν γραμμαριο. Αλλα ποοοοοοοοοοοοοου τετοια τυχη!
14-04-2008, 18:08 #8
πω-πω παιδια μου αρεσει που σας μιλαω γι'αυτο το προβλημα! Dolphin οταν λες χαπια εννοεις αντισυλληπτικα? Εγω αυτα πηρα και μου ηρθε περιοδος. Με την διαφορα οτι τα πηρα μονο για μερικες μερες ισα-ισα για να μου ερθει. Φοβομουν μην παρω κι αλλα κιλα κ ετσι τα εκοψα. Θα ερθουν οι ρωσοι αυτο το μηνα αραγε? Ποιος ξερει!
14-04-2008, 18:33 #9
[i]Originally posted by Kleanthis
Κι όμως μπορείς να τα έχεις στη διατροφή σου αυτά χωρίς να είσαι υπέρβαρος.Υπάρχει τρόπος! :)
Το κακο ειναι οτι δεν εχω καθολου μετρο ετσι και παρω τηλ για πιτσα παραδειγμα κ ειμαι μονη.... θα παραγγειλω 2 πιτσες για να εχω διαφορετικες γευσεις, οτιδηποτε αλλο μου γυαλισει και φυσικα καποιο γλυκο....θα τα φαω ολα σαν να εχω να φαω 10χρονια....και μετα....ξερεις.....
Ενω αν ειμαι με παρεα θα φαω ενα κομματι με το ζορι, και θα λενε ολοι, φαει...φαει κ γω θα λεω οχι παιδια φουσκουσα! Και μολις θα παω σπιτι επειδη θα εχω φαει ενα κομματι κ θα εχω χαλασει την διατροφη μου θα κατεβασω οτι βρω και μετα θα ειμαι στο wc 2 μερες!
Εσυ Κleanthi πως το εχεις αντιμετωπισει ολο αυτο?
14-04-2008, 18:57 #10
Zετα καλωσηρθες!
και εγω τα ιδια ακριβως κανω η μαλλον εκανα,γιατι το εχω ελεγξει αρκετα τον τελευταιο καιρο.
Δεν υπηρχε το μετρο στη ζωη μου,η ολα η τιποτα!!
Ακομα που και που με πιανει.
Αυτο με τα κιλα ειναι παραλογο,εισαι ΑΔΥΝΑΤΗ και μια χαρα,προσπαθησε να το δεις.Ξερω ειναι δυσκολο,αλλα εισαι πραγματικα στα τελεια κιλα!Ο,τι ατελεια μπορει να εχεις διορθωνεται με γυμναστικη...Εχουμε το ιδιο ακριβως υψος και εμενα ο ιδανικος στοχος μου ειναι τα κιλα που εχεις εσυ τωρα και σου φαινονται ανυποφορα!
Και δεν υπαρχει ανθρωπος που να τρωει το καταπετασμα και να μην παχαινει.Για εμας τους βουλιμικους απλα,τιποτα δεν ειναι αρκετο και παντα οι αλλοι τρωνε και εμεις παχαινουμε.Συν του οτι ειναι λογικο οταν υποσιτιζεσαι για πολυ καιρο να σου γινεται εμμονη το φαγητο.
Ψαξε αλλου να βρεις κενα,ανασφαλειες,θυμους,αγ� �η,φοβιες και απαλλαξε το σωμα σου απο αυτην την τεραστια ταλαιπωρια!Δεν ειναι κριμα?Να χαρεις τα κιλα που εχεις γιατι πιστεψε με συνεχιζοντας αυτον τον φαυλο κυκλο μπαινεις σε κινδυνο να τα χασεις...
Θα σου ευχηθω καλη ''απεξαρτηση'' και καλωσηρθες και παλι!!!
14-04-2008, 19:23 #11
Freedom8 ευχαριστω για τις ευχες σου! μπραβο σου που το εχεις ελεγξει, σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι κ με θετικη σκεψη!!!!
5κιλα να χασω και θα ηρεμησω(νομιζω δηλαδη!!!!), προς το παρον παλευω να τρωω σωστα κ να μην τα ξανα βγαλω!
14-04-2008, 19:34 #12
Originally posted by zeta
[i]Originally posted by Kleanthis
Κι όμως μπορείς να τα έχεις στη διατροφή σου αυτά χωρίς να είσαι υπέρβαρος.Υπάρχει τρόπος! :)
Το κακο ειναι οτι δεν εχω καθολου μετρο ετσι και παρω τηλ για πιτσα παραδειγμα κ ειμαι μονη.... θα παραγγειλω 2 πιτσες για να εχω διαφορετικες γευσεις, οτιδηποτε αλλο μου γυαλισει και φυσικα καποιο γλυκο....θα τα φαω ολα σαν να εχω να φαω 10χρονια....και μετα....ξερεις.....
Ενω αν ειμαι με παρεα θα φαω ενα κομματι με το ζορι, και θα λενε ολοι, φαει...φαει κ γω θα λεω οχι παιδια φουσκουσα! Και μολις θα παω σπιτι επειδη θα εχω φαει ενα κομματι κ θα εχω χαλασει την διατροφη μου θα κατεβασω οτι βρω και μετα θα ειμαι στο wc 2 μερες!
Εσυ Κleanthi πως το εχεις αντιμετωπισει ολο αυτο?
Zeta καλή μου, θα σου πω τι έκανα εγώ και πως το αντιμετωπίζω μερικώς - δεν είμαι απόλυτα καλά ακόμα, ξέρεις πως είναι με αυτή την κατάσταση.
Καταρχήν κατάφερα να γεμίσω τη ζωή μου με διάφορες ασχολίες που μ' ευχαριστούν, μου δίνουν αυτοπεποίθηση - επιβεβαίωση και κυρίως απασχολούν το μυαλό μου ώστε να μη σκέφτεται άσχημα για μένα.
Ακριβώς μετά τις βουλιμικές καταστάσεις καταλάβαινα ότι είχα πάρει κάποια κιλά, αλλά αυτά χάθηκαν μετά από λίγο, γιατί ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ δεν ξεκίνησα τις επόμενες μέρες μετά τα επεισόδια την απόλυτη στέρηση.ʼφησα τον εαυτό μου να βοηθηθεί!
Συνέχισα να τρώω, ΑΛΛΑ επέλεξα ποιοτικό φαγητό και όχι junk κτλ.Αντικατέστησα τα παχυντικά γλυκά με ξηρούς καρπούς,παστέλια κτλ και μετά από λίγο καιρό ο ίδιος μου οργανισμός απέβαλλε το λίγο βάρος που είχα πάρει από τις βουλιμικές εξάρσεις ( στατιστικά οι βουλιμικοί είναι υπέρβαροι μόνο σε ποσοστό 10 % )
Γεμισε τη ζωή σου με όμορφες δραστηριότητες που σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου.Θα δεις διαφορά!Ό,τι έχει γίνει, έχει γίνει.Βοήθησε τον εαυτό σου και θα σε βοηθήσει κι εκείνος...
Καλή δύναμη! Μπορείς κι εσύ γιατί μπόρεσαν κι άλλοι πριν απο σένα...:)
14-04-2008, 19:36 #13
Σ ευχαριστω,να σαι καλα,το εχω καπως ελεγξει,αλλα δεν εχω γιατρευτει.....Προσπαθω...
Κανεις πολυ καλα που προσπαθεις να τρως σωστα,εκει ειναι ενα απο τα κλειδια της υποθεσης.Να ΜΗ λημοκτονεις.
ΟΚ θες να χασεις 5,αλλα μην το αναγαγεις σε μειζον θεμα της ζωης σου,ξεκολλα το μυαλο σου απο εκει,ετσι κ αλλιως και σ αυτα τα κιλα εισαι μια κουκλα!
Γιατι αν δε βρεις τι πραγματικα φταιει,οταν θα χασεις τα 5 δε θα εχεις πως να διαχειριστεις την κατασταση και θα θες να χασεις και αλλα 5 και μετα και αλλα 5 κοκ.Σε ασχολια δηλ να βρισκεσαι και τα σοβαρα θεματα να παραμενουν αλυτα ες αει...
Βρες τη δυναμη και ΣΠΑΣΕ το φαυλο κυκλο,για τη ζωη σου,για σενα...
14-04-2008, 20:40 #14
Παιδια οταν ημουν μεσα στο προβλημα πιστευα πως δεν θα το ξεπερνουσα ποτε εκνα 6-9 φορες την ημερα καθε μερα για 3 χρονια ακομη και οταν δεν ετρωγα κατι πηγαινα κ προσπαθουσα να βγαλω τα σωθηκα μου.Τωρα που εχω 25 περιπου παραπανω κιλα και αισθανομαι απαισια με τον εαυτο μου πιστευω οτι ειμαι καλυτερα τουλαχιστον οργανικα απο την εποχη της βουλιμιας.Το θεμα ειναι να αποφευχθουν αρχικα οι εμετοι, εφαγες κατι που δεν επρεπε δεν πειραζει σε μια μερα ουτε χανουμε ουτε βαζουμε κιλα το υπεροχο εινα οτι παντα υπαρχει η επομενη και η επομενη και η επομενη ημερα χαλαρωστε γιατι ο φοβος της παχυνσης οδηγει σε υπερφαγικα επεισοδεια στο κατω κατω αφιερωστε μια μερα της εβδομαδας να φατε οτι σαβουρα θελετε. Δεν θελω να σας δεινω συμβουλες λες και ειμαι κατι ξεχωριστο,γιατι και γω βιωνω το δοκο μου προβλημα αλλα μπορω να σας πω με σιγουρια οτι αφου μπορεσα εγω μπορειτε ολοι.ZETA τα 5 κιλα να χασεις κ αλλα 10 και οσα θες αν αφησεις την βουλιμια πισω σου δεν θα εισαι ποτε ικανοποιημενη με τη εικονα σου και παντα το φαγητο θα ειναι θεμα γιτι τα χανεις με λαθος τροπο και μπαινουν παντα ευκολα με τις υποτροπες ,εκτος και αν σκοπευεις να εισαι νηστικη για το υπολοιπο της ζωης σου.Το κυριοτερο ειναι οτι θα αρρωστησεις μς ανεπανωρθοτες βλαβες στο σωμα σου κατι που επαθα εγω.καλη δυναμη σε ολους.
14-04-2008, 20:44 #15
ΖΕΤΑΚΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
<ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΙΛΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΡ>
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ ΕΕΕΕ;;;;;
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΗ
ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ!!!!!!!
ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ
ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΑΧΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!