Results 151 to 165 of 208
Thread: Υπέκυψα πάλι...
-
11-10-2008, 19:03 #151
Σ' ευχαριστώ πολύ Τζένη. Θα μπορούσα άραγε να τα αγοράσω χωρίς συνταγή γιατρού?
- 11-10-2008, 20:58 #152
οχι χρειαζεται συνταγη γιατρου
αλλα εχει επιπτωσεις στην καρδια
ειδικα αν εχεις καμια προδιαθεση
προσεχε
ελπιζω να σου παει καλα
α μπορεις να το παραγκηλεις και μεσω ιντερνετ χωρις συνταγη
11-10-2008, 23:47 #153
Δελφινάκι πρόσεχε με τα χάπια.Δεν ειναι καραμέλες.Έχουν παρενέργειες.Μην τα πάρεις απο μόνη σου!
12-10-2008, 08:46 #154
Παιδιά,
ειλικρινά με συγκινεί το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχω φτάσει σε απελπιστική κατάσταση. Αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο. Ο καημένος ο αρραβωναστικός μου ψάχνει να μου κλείσει ραντεβού. Την τελευταία εβδομάδα κάνω συνέχεια βουλιμικά και τους τελευταίους 2,5 μήνες έχω κάνει τόσα βουλιμικά όσα δεν έκανα ολόκληρο τον περασμένο χρόνο. Νιώθω πλέον ότι δεν έχω πειθαρχία. Όλα μου φαίνονται βουνό, δεν έχω όρεξη να βγω, η ζωή μου φαίνεται ανώφελη.
Έχω όμως μια μικρή ελπίδα...Χθες βράδυ, μετά από 10ημερη λήψη χαπιών προγεστερόνης (τα οποία μου τάραξαν τις ισορροπίες) αδιαθέτησα. Πιστεύω ότι όταν τελειώσει κι αυτό ίσως επανέλθω.
Και πάλι σας ευχαριστώ.
13-10-2008, 22:54 #155
Θα επανέλθεις,δελφινάκι!Πολύ καλά έκανες και αποφάσισες να πάρεις βοήθεια!
Είναι πολύ σημαντικό που έχεις τη στήριξη του ανθρώπου σου,που δεν έχεις χάσει την ελπίδα σου...
Ελπίζω σύντομα να βρεις την ισορροπία σου και να χαρείς ό,τι ενδόμυχα λαχταράς!Καλή δύναμη!
13-10-2008, 23:36 #156
κεγώ ως καινούριο φρούτο στο φόρουμ πρόσεξα αυτό που σχολίασε η nadine για τα μικρά παιδιά που μπορεί να μιμηθούν τετοιου είδους συμπεριφορές.εχεις απόλυτο δίκιο.εγώ θυμάμαι ότι η πρώτη φορά που έβγαλα το φαγητό μου ήταν αφού είχα διαβάσει ένα αρθρο σε ένα περιοδικό που απευθυνότανε σε κοριτσάκια (ξέρετε από αυτά με τις αφίσες τραγουδιστών κ τα αυτοκόλλητα για δώρο. που λέτε το άρθρο ήταν αποτρεπτικό, έλεγε μια κοπέλα την ιστορία της για το πως έγινε βουλιμική κ απο βουλιμική ανορεξική, κ δεν λέω στα 15 έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ για την αρρώστια της κοπέλας αλλά βρήκα πολύ εφάνταστη την ιδέα να βγάζω το φαγητό μου για να μην παίρνω κιλά κ να τρώω κ όσο θέλω.στηνν ουσία ξεκίνησε σαν παιχνιδάκι.απίστευτο.αλλά με το μυαλό που είχα τότε νόμιζα ότι θα το ελέγχω.κ περάσανε κοντά 8 χρόνια από τότε. τώρα το σθνηδειτοποιώ οτι εχει τόσο καιρό που το ζω αυτό.τραγικό θα λεγα
14-10-2008, 17:44 #157
παιδια κι εγω ετσι ξεκινησα οταν ειδα σε μια ταινια οτι το εκανε μια για να μην παχαινει και δεν το εκανα αμεσως αλλα οταν απελπιστηκα σε καποια φαση
14-10-2008, 17:45 #158
Δεν είναι λίγα τα 8 χρόνια,bouliana μου,αλλά είναι πολύ λιγότερα
από όσα θα ακολουθήσουν αν δεν κάνουμε κάτι για όσα μας ταλαιπωρούν...
Εγώ είμαι στα 20 και ούτε κατάλαβα πώς πέρασαν...Πολύ τραγικότερο αυτό!
Δεν είναι η βουλημία το πρόβλημα μου,αλλά δεν έχει και πολλή σημασία αυτό...
Η καταστροφική συμπεριφορά,η ψυχολογική διάσταση
και οι συνέπειες και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας είναι κοινές...
Κάπου διάβασα ότι έγραψες πως οι ψυχολόγοι είναι πεταμένα λεφτά.
Αν δεν είναι κατάλληλοι εκείνοι κι εσύ έτοιμη για αλλαγή και συνεργασία,ναι.
Διαφορετικά είναι πολύτιμοι σύμβουλοι στην δύσκολη αυτή σου προσπάθεια...
ʼποψή μου είναι να δεχτείς όση περισσότερη βοήθεια μπορείς!
Από οικογένεια,φίλους,επαγγελμ ατίες,απ'όποιον εμπιστεύεσαι...
15-10-2008, 14:53 #159
Θα συμφωνήσω με τη Nadine. Είναι πολύ δύσκολο, ίσως και ακατόρθωτο, να γιατρευτούμε από μόνοι μας. Ο πιο γρήγορος, αξιόπιστος και αποτελεσματικός τρόπος είναι ο ειδικός. Προσωπικά, ξεκίνησα με διαιτολόγο η οποία με παρέπεμψε σε ψυχολόγο. Κατά το διάστημα που επισκεπτόμουνα την ψυχολόγο κατάφερα να περάσω 1 μήνα και 1 εβδομάδα χωρίς βουλιμικό!!! Τώρα πια όμως επιδιώκω να κλείσω ραντεβού με ψυχίατρο. Έχω καταλήξει ότι χωρίς φαρμακευτική αγωγή θα παιδεύομαι για πολύ ακόμα. Χρειάζεται κάτι δραστικότερο από ψυχολόγο. Δυστυχώς, δεν έχω και δε βρίσκω την εσωτερική δύναμη να βοηθηθώ. Βέβαια, από ότι κατάλαβα δεν υπάρχουν ψυχολόγοι εξειδικευμένοι στις διατροφικές διαταραχές. Αν βρει κάποιος ας μας ενημερώσει. Θα βοηθούσε πολύ.
15-10-2008, 17:17 #160
ΔΕλφινάκι ρώτα και στην ΑΝΑΣΑ.Έχουν οργανωθεί αρκετά τώρα πια και ενδεχομενως, να μπορουν να σου προτείνουν κάποιους.
15-10-2008, 21:32 #161
Κλεάνθη μου,
τους είχα στείλει ένα e-mail πριν απο 4 μήνες περίπου αλλά με έγραψαν...Ίσως ξαναπροσπαθήσω.
Ευχαριστώ πολύ πάντως.
16-10-2008, 01:36 #162
ναι ωραία να βρούμε ειδικό αλλά πως?κ στην συμπρωτεύουσα ακόμα χειρότερα
16-10-2008, 02:41 #163
Υπάρχουν,bouliana μου...Παντού υπάρχουν,αλλά θέλει ψάξιμο και τύχη...
Εγώ πηγαίνω σε κάποιον εδώ στη Θεσ/νίκη(ασπάζεται την συστημική θεραπεία)
και γνωρίζω πως ασχολείται και με άτομα με διαταραχή στην πρόσληψη τροφής.
Αν πραγματικά είσαι αποφασισμένη να κάνεις αυτό το εγχείρημα,
αν θέλεις,να σου δώσω τα στοιχεία του,με την ελπίδα βέβαια να έχει χρόνο,
γιατί κι εμένα με ανέλαβε με την προϋπόθεση οι συνεδρίες μας να γίνονται όποτε ευκαιρεί...
16-10-2008, 16:51 #164
σημερα ειναι η 9η συνεχομενη μερα χωρις βουλιμικο...!
απο τοτε που ξεκινησα τν χημικη διαιτα της amarylis(δν ξερω αν θυμαστε ποια διαιτα εννοω) κ κιλα εχω χασει κ ειμαι κ πλυ κλα.. εχω να μεινω 9 μερες οκ απο περσι τν απριλη.. 5 ή 6η μερα τα χαλουσα ολα.. ελπιζω να συνεχισω ετσ.. να χασω επιτελους κ αυτα τα 10κιλα π θελω......
16-10-2008, 17:22 #165
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ?ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΟΡΟ!!!!!!ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΧΕΧΕΧΕ ΕΙΜΑΙ 63 ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΧΕΧΕΧΕ ...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΤΗΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΚΑΜΙΑ 70ΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ¨(ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΕΚΙΝΗΣΑ ΧΟΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ(((((ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ))))) ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ¨)ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΥΦΤΩ¨)ΧΕΧΕΧΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ¨)
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ Α ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ ΓΩ ΤΑ REDUCTIL ΤΑ ΠΑΙΡΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ..ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΝΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ "ΑΞΙΟΛΟΓ¨Ο" ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙ "XENICAL"KAI KATI ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση