Results 61 to 75 of 208
Thread: Υπέκυψα πάλι...
-
13-06-2008, 12:52 #61
Σήμερα είναι η τρίτη μέρα βουλιμικού. Τις τελευταίες φορές κρατάει 3 μέρες την κάθε φορά. Χθες δυστυχώς έκανα και εμετούς. Ήταν αναπόφευκτο διότι είχα σκάσει.
Ευτυχώς αύριο θα πάω Κάρυστο με το φίλο μου κι ελπίζω να το βουλώσω το στοματάκι μου.
- 13-06-2008, 17:02 #62
"...θα σου κλείσω το στόμα με χίλια φιλιά
και ας παν στην ευχή τα παλιά..."
Αν έτσι φεύγουν και τα ρημαδοκιλά,ακόμα καλύτερα!
Καλά νε περάσεις,δελφίνι-δελφινάκι!
13-06-2008, 18:54 #63
Ε ρε Βελλής.Που τον θυμήθηκες; :) :) Νιώσε...
Δελφινάκι πήγαινα να περάσεις καλά με το φίλο σου και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει, να ξεχαστεί και ν' αδείασει απο σκέψεις. :)
Καλά να περάσετε!
07-07-2008, 21:06 #64
Παιδιά καλησπέρα!
Χθες ξαναείχα ένα μικρο-βουλιμικό. Ευτυχώς δεν το συνέχισα και σήμερα όπως συνήθως.
Βασικά, είχα πάει χθες σε μια βάφτιση που είχε και τραπέζι μετά και...καταλαβαίνετε...Χωρίς εμετούς πάντως.
Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί, ρε γαμώτο, όταν βρίσκομαι έξω για φαγητό να μη μπορώ να ελέγξω την ποσότητα που τρώω? Ακόμα κι αν δεν έχω πιεί ούτε μια σταλιά αλκοολ? Πότε επιτέλους θα μπορέσω να πω στον εαυτό μου ''φτάνει, αρκετά έφαγες'' και να μη συνεχίζω το τσιμπολόγημα?
08-07-2008, 09:26 #65
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?? ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ. ΤΣΙΜΠΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΣΙΜΠΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
28-07-2008, 07:59 #66
Καλημέρα σε όλους. Έχει πολύ καιρό να γράψω στο foryum. Μπαίνω βέβαια που και πού για ν αδώ πώς είστε αλλά δεν έχω κουράγιο να γράψω. Βασικά είμαι χάλια αυτό τον καιρό. Υποκύπτω κάθε μέρα εδώ και 1-1,5 μήνα. Έχω ήδη πάρει 3 κιλά και περνώ από 3 βουλιμικά την ημέρα (με εμετούς). Δεν μπορώ να το ελέγξω και η ψυχολογία μου είναι στο μηδέν. Η πίεση μου έπεσε στο 8 και έτρεχα στους γιατρούς. Κάθε μέρα που ξυπνώ λέω στον εαυτό μου: "Σήμερα θα φάω σαν άνθρωπος". Και τελικά...τρώω σαν γουρούνι. Εϊμαι πολύ απελπισμένη, ότι και αν κάνω δεν πετυχαίνει. Αγόρασα βιβλία (Βουλιμία:αποκτείστε τον έλεγχο και Αισθανθείτε καλά) αγόρασα κιθάρα για να κάνω κάτι άλλο και να μένω μακρυά από την κουζίνα. Τ Ι Π Ο Τ Α δεν με βοηθά. Είμαι σε απόγνωση...
28-07-2008, 11:57 #67
Hey κούκλακι που εξαφανίστηκες;:)
Όλοι μας περνάμε τις <<πάνω>> και τις << κάτω >> φάσεις μας.Κι εγώ αυτή την περίοδο είμαι αρκετά ασταθής και στο φαγητό αλλά και γενικότερα.Ξέρεις πως είναι αυτές οι καταστάσεις.
Απλά το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε και λίγο τη βουλιμική μας περίοδο έξαρσης και να μην αφήσουμε να κυκλώσει το μυαλό μας η σκέψη ότι όλα χάθηκαν ή τελείωσαν ή ότι έχει γίνει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά στο πρόγραμμα μας.Κύκλος είναι και γυρίζει...και...μακάρι να μη γύριζε ποτέ...
Εύχομαι καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλές κιθαριστικές εκτελέσεις...:)
28-07-2008, 14:49 #68
Unhappy,
Δώσε μια υπόσχεση, βάλε ένα στοίχημα με τον εαυτό σου και ξύπνα αύριο το πρωί λέγοντας : ''Από σήμερα τέρμα τα βουλιμικά΄΄. Ο Αύγουστος είναι μπροστά μας, θα κάνουμε ένα σωρό ωραία πράγματα, θα ξεχαστούμε, θα κάνουμε τα μπανάκια μας. Συνήθως, στις διακοπές χαλαρώνουμε και βρίσκουμε ένα σωρό ενδιαφέροντα. Εγώ π.χ. έχω βάλει στόχο μέσα στον Αύγουστο να κόψω το κάπνισμα. Θεωρώ ότι είναι οι διακοπές είναι η καλύτερη περίοδος να πάρεις τα ''πάνω'' σου.
Έχεις σκεφτεί να καταγράφεις τα συναισθήματα σου λίγο πριν σε πιάσει βουλιμικό ή γενικά κατά τη διάρκεια της ημέρας?
29-07-2008, 10:38 #69
Κλουνάκι και δελφινάκι σας ευχαριστώ πολύ. Όταν διάβασα αυτά που μου γράψατε κατάλαβα ότι μου λείψατε.
Δυστυχώς εμένα το καλοκαιράκι με αγχώνει γιατί πάντα μα πάντα βάζω κιλά. Προσπαθώ διάφορα αυτό τον καιρό. Καταγράφω τί τρώω και προσπαθώ να ανακαλύψω και τι νιώθω κατά τα βουλιμικά. Συνήθως όμως δεν βρίσκω κάτι. Απλά ένα κενό και μια απίστευτη επιθυμία να φάω. Το πιο λυπηρό είναι ότι ανακάλυψα πόσο ευτυχισμένη νιώθω την ώρα που βάζω τα πρώτα κομάτια σοκολάτας στο στώμα μου. Είναι λυπηρό να ανακαλύπτεις ότι οι΄μόνες στιγμές ευτυχίας στην καθημερινότητά σου είναι αυτές που τρώς και συμπεριφέρεσε σαν γουρούνι. Θα μείνω και χωρίς ψυχολόγο για ένα μήνα και αυτό με αγχωνει πολύ γιατί δεν έχω πλέον κανέναν άλλο να πώ δύο κουβέντες μαζί του. Το ξέρει βέβαια και μου στέλλει κανένα μύνημα στο κινητό αλλά...
Σήμερα είπα ότι θα κάνω καινούργια αρχή. Θα συμπεριφερτώ επιτέλους σαν άνθρωπος και θα τα καταφέρω.
Ελπίζω Κλεάνθη μου να νιώσεις και σύ καλύτερα σύντομα και να βρείς πράγματα από τα οποία να αντλήσεις δύναμη.
Φιλιά!
29-07-2008, 13:12 #70
Un happy μου,
πολύ χαίρομαι που από σήμερα κάνεις μια νέα διατροφική αρχή. Γράφε μας συνέχεια να μας λες πώς τα πας. Κι εγώ χθες ένιωθα ότι με περιτριγύριζε βουλιμικό αλλά το πάλεψα με νύχια και με δόντια....και λίγο παραπάνω καρπουζάκι...χε χε!
Διάβασα πρόσφατα ότι ένας από τους λόγους των ξεσπασμάτων υπερφαγίας είναι η διαταραχή του συστήματος πείνας-κορεσμού. Πώς επανέρχεται άραγε στα φυσιολογικά του το σύστημα αυτό? Ξέρει κανείς?
30-07-2008, 08:26 #71
Καλημέρα παιδιά!
Σήμερα είμαι καλά. Χτές για πρώτη φορά μετά απο πολλές πολλές βδομάδες δεν είχα βουλιμικό. Δεν ήταν έυκολο βέβαια, έπρεπε να το παλέψω λίγο αλλά τελικά τα κατάφερα.
Ευχαριστω για τη βοήθεια και την υποστήριξη
Φιλιά!
06-08-2008, 14:55 #72
Γειά σας καινούρια στο χώρο, αλλά όχι στην ασθένεια και δεν πολυξέρω να το λειτουργώ αλλά θα το πάρω το κολάι! Το σημαντικό είναι να τρώμε λογικά γεύματα ή να μην μας νοιάζει μία παραφαγία?
06-08-2008, 14:56 #73
Originally posted by dolphin
Un happy μου,
πολύ χαίρομαι που από σήμερα κάνεις μια νέα διατροφική αρχή. Γράφε μας συνέχεια να μας λες πώς τα πας. Κι εγώ χθες ένιωθα ότι με περιτριγύριζε βουλιμικό αλλά το πάλεψα με νύχια και με δόντια....και λίγο παραπάνω καρπουζάκι...χε χε!
Διάβασα πρόσφατα ότι ένας από τους λόγους των ξεσπασμάτων υπερφαγίας είναι η διαταραχή του συστήματος πείνας-κορεσμού. Πώς επανέρχεται άραγε στα φυσιολογικά του το σύστημα αυτό? Ξέρει κανείς?
09-08-2008, 07:58 #74
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ. ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΦΑΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΛΙΓΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΞΕΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΣΙΓΑ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ..ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!
09-08-2008, 11:11 #75
Μπράβο,Dimitroola μου! Αυτό είνια το σκεπτικό! Καλή δύναμη σ' ό,τι κάνεις...Φιλάκια πολλά!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....