Υπέκυψα πάλι... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 208
    Senior Member
    Πιστεύω ότι με απλές συμβουλές για συγκράτηση και ψυχραιμία δε λύνονται τα προβλήματα. Το φαγητό δεν είναι αλκοόλ, τσιγάρο ή ναρκωτικά για να μην μπορείς ν' αντισταθείς και να υποκύπτεις.

Όποιος δεν μπορεί ν' αντισταθεί στο φαγητό σε τέτοιο βαθμό - δε μιλάω απλά για ένα γλυκό - τότε η αιτία είναι ένα βαθύ ψυχολογικό πρόβλημα ή μια ψυχιατρική νόσος. Αυτά δε θεραπεύονται από δω, ούτε απαριθμώντας τις συνέπειες. Αυτά λύνονται με ψυχανάλυση, φαρμακευτική αγωγή κι επιστήμη και φυσικά με στήριξη αλλά μόνη της δεν αρκεί.

Senior Member
    Μπραβο Δημητρουλινα μας!!!Καλη συνεχεια στα βηματα σου!!
    Stargazer, τι ακριβως καινουριο μας ειπες?Φυσικα κ δε λυνονται τα προβληματα απο δω, μονο που αυτο το forum λειτουργει στα πλαισια της στηριξης.

Senior Member
    Νομίζω ότι δίνεται η εντύπωση ότι αυτά τα προβλήματα λύνονται σχετικά απλά, με τη θέληση του ατόμου. Όταν κάποιος ξεσπά ή έχει την ανάγκη να το κάνει στο φαγητό, τα ποτά ή τα ναρκωτικά τότε προφανώς χρειάζεται θεραπεία. Είναι ανεύθυνο να λέμε μπράβο επειδή μόνο 1 φορά το μήνα υπέκυψε.

Δε ξέρω ποιος περνά την άποψη ότι είναι φυσιολογικό να ξεσπάμε στο φαγητό. Να συμπληρώσω τότε και το αλκοόλ ή το χασίς? Το περιστασιακό ξέσπασμα και κει δεν κάνει κακό, αλλά η μόνιμη κατάσταση. Κι όταν μιλάμε "ξεσπάω στο φαγητό" δεν εννοούμε 2 σουβλάκια και παγωτό...

Η γνώμη μου είναι ότι η ενθάρρυνση κάνει το άτομο να πιστεύει ότι δεν έχει ανάγκη από επιστήμονες και το μια στο τόσο δε πειράζει. Ενώ το πρόβλημα υποβόσκει και δεν λύνεται.

Senior Member
    Το θεμα ειναι να αναγνωριζεται η προοδος του ατομου οταν ας πουμε απο 4 φορες + τη βδομαδα καταφερνει να ξεσπα 1 φορα το μηνα.Αυτο αναγνωριζεται συνηθως κ απο ειδικους ψυχολογους οταν το ατομο παρακολουθειται οι οποιοι το επαινουν γιατι ειναι ενδειξη βελτιωσης κ φυσικα δεν του λενε "ναι οκ, ομως το προβλημα υποβοσκει".Φυσικα το προβλημα υπαρχει κ αντιμετωπιζεται σταδιακα ομως η προοδος δεν πρεπει να παραβλεπεται.Και η ενθαρρυνση χρειαζεται γιατι οταν επισημαινεις μονο το προβλημα τοτε λογικο ειναι ο καθε βουλιμικος να χασει καθε ελπιδα που μπορει να τρεφει κ να προτιμησει να στραφει πιο βαθια στο προβλημα κ να το εντεινει.Οσον αφορα τους ειδικους πιστευω οτι οταν βρισκεσαι σε αρχη βουλιμιας κ το εχεις αναγνωρισει ως προβλημα μπορεις να κανεις πολλα απο μονος σου, ενω οσο αφηνεσαι τοτε υπαρχουν πολλα που πρεπει να ξεριζωθουν πολυ βαθια ψυχολογικα οποτε ειναι ζωτικη η
    βοηθεια ενος ψυχολογου.

Member
    stargazer ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 'Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ. ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΩΣΤΟΣΟ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ,ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΤΣΙΜΠΩΝΤΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΗΔΗ ΒΡΑΔΥΝΟ Κ ΠΑΓΩΤΟ, (ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΧΘΕΣ) ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΤΑΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΚΟΡΕΣΜΟ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΟΡΕΣΜΟ,ΑΠΛΑ ΤΡΩΣ!!!
    ΕΠΕΙΤΑ, ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΘΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 2 ΜΕΤΑ 3 ΜΕΤΑ 4 ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ'ΕΞΗΣ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Junior Member

Έχετε σωματικά συμπτώματα από λίγο φαγητό;

Γεια σας. Είμαι καινούρια εδώ... Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται το όλο θέμα... Όταν τρώω φυσιολογικά και όχι μισό κιλό μέλι νιώθω εσωτερική πίεση στ' αυτιά, λίγο άτονη, αλλά ταυτόχρονα σε υπερένταση.... Είναι φυσιολογικό αυτό; Παρεπιπτόντως δεν κάνω έμετο, ποτέ και το παλεύω με γυμναστήριο. Ευχαριστώ. Ντίνα

Junior Member
    Όταν έχεις κάποιον να μιλάς βοηθάει περισσότερο από τους ειδικούς. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, αλλά αν το σκεφτείς, κυρίως σε ακούνε... Το υποσυνείδητό μας είναι το πρόβλημα και το συνειδητό δεν το αναγνωρίζει. Με το να το λες το υποσυνείδητο το ακούει και κάποια στιγμή το αναγνωρίζει... Τότε ξέρεις τη λύση από μόνη σου... Χρονοβόρο; Ναι, αλλά οι ψυχολόγοι δεν είναι; ʼλλο θέμα οι ψυχίατροι.
    Θα τα πας μια χαρά αρκεί να ξαναθυμηθείς να εμπιστεύεσαι εσένα... Φοβάσαι, αλλά ο εγκέφαλός σου είναι εκεί για εσένα... Ξέρεις τι σε τρώει και πως να το αλλάξεις... Συνήθως φοβόμαστε την αλλαγή. Ποιοι θα γίνουμε αν το κάνουμε και αλλάξουμε; Θα μας αναγνωρίζουμε; Θα τα καταφέρουμε χωρίς δικαιολογίες που μας κρατάνε ακινητοποιημένους; Θα μα; κουράσει η πείνα (που ίσως να μην την αισθανθούμε ποτε)... Αυτό φοβάμαι εγώ

Senior Member
    δημητρουλα μ χαρηκα πολυ με τα νεα σου,μπραβο κοριτσαρα μου,ειναι πολυ ωραια εικονα αυτη να γραφεις εδω σ'αυτο το τοπικ εσυ και να λες ποσο και πως το ελεγχεις ,ενω οταν δημιουργησες το θεμα αυτο εδω ησουν απελπισμενη..αληθεια δινεις ελπιδα σε ολους.Και ακομα χαιρομαι γιατι μα ς παραθετεις την σημερινη σου οπτικη απεναντι στην ασθενεια που σαφως σου διδαξε πολλα,σε περναω 10 χρονια ειμαι βουλιμικη 12 χρονια κι αυτα που λες τα εχω καταλαβει μετα απο τα 3 πρωτα χρονια της βουλιμιας και 9 χρονια μετα την 1η συνειδητοποιηση ακομα δεν εχω καταφερει να τα εφαρμοσω..συγχαρητηρια ειλικρινα και χαιρομαι που δεν σε βυθισε πιο κατω οπως εμενα και πολλους αλλους, αλλα σε δυναμωσε και τωρα εισαι μια ανασα ανακουφισης για μας.Ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου μπραβο και να γινεσαι καθε μερα και πιο δυνατη.φιλακια πολλα.

Senior Member
    Μετα απο 3 μηνες ειχα κ εγω ενα μικροεπεισοδιο σημερα.Θες λιγο η αλλαγη που πηγα στο εξοχικο για διακοπες κ χαρηκα?θες απ την αλλη μια λιγουρα κ η αφαγια τοσο καιρο πριν?θες ισως κ την αυτοτιμωρια που θελω ακομα να μου επιβαλλω για απροσδιοριστους ακομα λογους?
    Απο αυριο ομως ολα θα συνεχιστουν κανονικα ευελπιστω :)

Member
    ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, Ο ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 2 ΜΕΤΑ 3 ΜΕΤΑ 4 ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ'ΕΞΗΣ.

ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΑΝ ΑΠΟΤΕΛΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΜΘΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΩΣΤΟΣΟ, Η ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?? ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ?

ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΗΔΗ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΔΡΑΣΕΙ!

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΜΑΣ.

Junior Member
    Η επανάληψη μίας συμπεριφοράς μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά να κατανοήσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα... Δεν ξέρω πως είναι η ζωή σας και οι εμπειρίες σας, αλλά εγώ είμαι μόνη μου και χωρίς φίλες από τα εφτά μου... Μάλλον φταίω εγώ, γι αυτό και δεν έχω κουράγιο... Τι θα με ωφελήσει η υγεία εαν είναι να συνεχίσω να βιώνω μοναξιά; Κουράστηκα πια... Ακόμα κι εδώ περνάω απαρατήρητη σε ώρες που κανένας άλλος δεν είναι εδώ!

Junior Member
    Παρεπιπτώντως σ'ευχαριστώ Δημητρούλα...

Senior Member
    ενταξει τωρα και εσυ βρε dena. το φορουμ δεν εχει ιδιαιτερη κινηση οποτε ειναι πολυ πιθανο να μενει καποιος μονος εδω για καποια ωρα.
    σε τι θα σε οφελησει η υγεια? στο να εκπληρωνεις τους προσωπικους στοχους, να σε χαιρεται κατα κυριο λογο η οικογενεια σου και κατ'επεκταση καποια σχεση σου, καποια μελλοντικη σου δυνατη φιλια κλπ.
    υπαρχουν και μαυρες στιγμες στις ζωες μας, δεν ειναι ολα ροδινα. αλλα αμα πεις, οτι παραιτουμαι, ειναι σαν να δειλιαζεις. η ζωη ειναι ενας μονιμος αγωνας αλλα και δωρο που πρεπει να το χαιρεσαι και ποτε να μην το απαρνεισαι. βρες πραγματα και στοχους που θα σε κανουν ευτυχισμενη. ολα κερδιζονται, δεν χαριζονται.
    και μην ξεχνας οτι ζεις το παρων. δεν ξερεις τι σου ξημερωνει το μελλον! η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις... ;)

Senior Member
    Καλώς το νέο χαδιάρικο μέλος μας! :)
    Όντως υπάρχει πολλή νέκρα στο φόρουμ τελευταία...
    Θα δεις σε κανά δυο εβδομάδες τι θα γίνεται,που θα έχει επιστρέψει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...
    Εντωμεταξύ κι εγώ δεν καταλαβαίνω το συσχετισμό της υγείας σου με την κοινωνική σου ζωή...
    Μην ξεχνάς ότι όλα είναι δράση και αντίδραση κι ευτυχώς οι περισσότερες δράσεις περνάν από το χέρι μας...
    Αν λοιπόν επιθυμείς άλλες αντιδράσεις,ξέρεις πολύ καλά προς ποιά κατεύθυνση να συντονίσεις την προσπάθεια σου.
    Εμείς πάντως είμαστε εδώ!Είσαι ασφαλώς ευπρόσδεκτη να γίνεις ενεργό μέλος της παρέας μας!Φιλιά!

Senior Member
    Καλησπέρα!

Γύρισα σήμερα από διακοπές. Έχω πάρει κανένα τρίκιλο σίγουρα (δεν έχω τολμήσει να ζυγιστώ ακόμα). 'Ετρωγα σαν γουρούνι. Αύριο ξαναφεύγω κι έπιστρέφω σε μια εβδομάδα.
    Διάθεση χάλια....

Καλή συνέχεια σε όλους!

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast