Results 106 to 120 of 208
Thread: Υπέκυψα πάλι...
-
07-10-2008, 17:20 #106
i m back
γεια σας παιδια
κι εγω σκατα ειμαι
τα ιδια κι απαραλαχτα
κι εγω ειμαι γουρουνα βοδι και αχορταγο τερας και τα συναφη
- 07-10-2008, 19:05 #107
Καλώς το Τζενάκι μας!
Συχνά σε σκεφτόμουν και ήλπιζα να είσαι καλά,
αλλά αυτό το "σκατά"με αποκαρδιώνει...Τι να πω...:(
Αν θέλεις να το κουβεντιάσεις,ξέρεις...Φιλά κια πολλά!
07-10-2008, 19:16 #108
Κουκλίτσες μου,μακάρι να είχα τον τρόπο να σας ανακουφίσω!
Δεν τον έχει,δυστυχώς,κανείς έξω από σας και κάποιον ίσως ειδικό που θα σας κατευθύνει...
Αναζητείστε αμέσως όλες βοήθεια και εντωμεταξύ,σας παρακαλώ,μην αυτοχαρακτηρίζεστε έτσι!
Μόνο χειρότερα κάνει τα πράγματα αυτή η απαξίωση,η ενοχή,η αυτοτιμωρία...
Κάνετε μικρές αλλαγές στη ρουτίνα σας,κάντε κάτι,έστω απειροελάχιστο!Όχι άλλη επανάληψη!
Το έργο το έχετε μάθει πλέον απ'έξω..αλλάξτε κάτι στο σενάριο για να αλλάξει και το τέλος του σε αίσιο!
Ίσως δε θα είναι εύκολο ούτε κι ευχάριστο,αλλά είναι άραγε πιο έυκολο και ευχάριστο αυτό το οποίο σας υποβάλετε;
07-10-2008, 23:57 #109
τζενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη η που εισαι ρε ψυχη? σου ειχα αφησει και ενα μειλ γιατι ανησυχησα αλλα με εγραψες εκει που δεν πιανει μελανι..τεσπα ξανα στον αγωνα μην μασας
κι εμεις αν ειχαμε γινει κορμαρες δεν θα μας εβρισκες ακομα εδω..οποτε ολοι μια απ'τα ιδια ειμαστε keep in touch!
08-10-2008, 10:08 #110
ρε παιδια η κατασταση ηταν ανεξελενκτη
εφηγε ο αντρας μου πεθανε ο πεθερος μου και μερικοι αλλοι θειοι
και με τα πηγαιν ελα δεν ειχα χρονο
δεν ειχα συνδεση και στη δουλεια
και η λιμπιντο ειναι στο ναδιρ
σορυ θα επανορθωσω
08-10-2008, 10:50 #111
Τα συλλυπητήρια μου Τζένη ... Κουράγιο!
Παιδιά .. ήρθε και η δική μου η ώρα ... έσπασα και εγω ...
Μετά την δίαιτα των 24 ημερών και συνολική απώλεια 10 κιλών (με τελευταία ημέρα αυτή του γλυκού - δηλ. της τούρτας - απο την οποία δεν είχα καταφέρει ούτε την μισή ...) εχθές τα έκανα ... να μην πω ...
Κανονικά είχα μόνο φρούτα ... Οι ώρες στην δουλειά καλύφθηκαν απο 1 χυμό και ένα ταπεράκι σταφύλι ... Μετά όμως ... το τέρας της Πείνας με πήρε στο κατώπι και μου έβαλε τρικλοποδιά ... Ακούστε και γελάσετε τι καταβρόχθησα: 1 zwan κοτοπουλο (σκέτο & μάλιστα στο όρθιο), 1 1/2 σουβλάκι με γύρο πολίτικο και πίτα αλάδωτη, και ένα κομμάτι τούρτα ... (γράφω 1 1/2 σουβλάκι γιατί το μισό δεν πρόλαβα να το φάω ... I was about to get busted ... και έτσι το πέταξα - σνιφ).
Σήμερα θα προσπαθήσω να μην φάω τίποτε παχυντικό και να παραμείνω στις σαλάτες που προβλέπει η ημέρα ... Μακάρι ... όχι όχι ... Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω. Θα τα καταφέρω!!!
Κουράγιο αδερφια μου ... όλοι θα τα καταφέρουμε ... Μπορούμε!
08-10-2008, 10:51 #112
τζενακι τι κανεις??? η παλια μας η τζενη απο λαρισα δεν εισαι?
που χαθηκες?
ελα μσν οποτε μπορεις να τα πουμε
08-10-2008, 11:05 #113
Μία είναι η Τζενάρα!Κι αν για λίγο καιρό ξαποσταίνει,ξανά προς τη δόξα τραβά...
Μην απολογείσαι...απλά μας έλειψες...Συλλυπητήρια για τις οικογενειακές απώλειες...
Καλή δύναμη σε ό,τι τυχόν αντιμετωπίζεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
08-10-2008, 11:11 #114
σας ευχαριστω και υποσχομαι να μην ξανακανω απουσιες
αλλοστε σας χρειαζομαι γιατι δεν την παλευω τελευταια
ολομοναχη και χωρις παρηγορια
κλαψ κλαψ
εχω παρει 4 κιλα και εχω κανει πολα επισοδια εδω και 2 μηνες
αστα χεστα
λεω να ξαναπαω στην τρελογιατρο
μπας και βοηθησει
σκευτομαι και την ομοιοπαθητικη που η μαμα μου βρηκε βοηθεια στα ψυχολογικα της
08-10-2008, 11:17 #115
Amarylis μου,
νόμιζα πως τελείωσαν οι μέρες ομοιοφαγίας σου και ότι συνεχίζεις με ισορροπημένη διατροφή...
Μην το κάνεις αυτό άλλο στον εαυτό σου!Βλέπεις τα αποτελέσματα στην ψυχολογία σου!
Σε αποδυναμώνει αντί για το αντίθετο και μάλιστα για μια απόλυτα ανθρώπινη ανάγκη σου:
να τρέφεσαι με ποικιλία όλων των ομάδων τροφής...Κουράγιο για τι; Για κάτι αντίθετο στη φύση σου;
Και κάτι ακόμα,αυτό το φαγητό στα κρυφά.Το έκανα για χρόνια και ξέρω τι μηχανισμούς κινητοποιεί μέσα μας...
Αν στόχος σου είναι μια ισορροπημένη σχέση με το φαγητό καλό θα ήταν να το κοιτάξεις λίγο και αυτό...
Θα τα χάσεις τα κιλά,καρδιά μου!Αφού το αποφάσισες,θα τα χάσεις!Κάνε το όμως με τον μόνιμο και ασφαλή για σένα τρόπο!
Προστάτεψε το βάρος που έχασες,την καλή σου ψυχολογία,τη συνέχιση της προσπαθειας σου,το υγιές σου μέλλον!
08-10-2008, 11:23 #116
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ :)))))
08-10-2008, 11:29 #117
Το ημερολόγιο με βοηθάει στο να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ το ΜΕΓΕΘΟΣ του προβλήματος που έχω.
Βλέπεις γράφω τι τρώω και μετά με ένα μαρκαδοράκι χρωματίζω πια απο αυτά έκανα εμετό.
Υπάρχουν φορές που όλα όσα έφαγα είναι χρωματισμένα.
Τι να πώ μετά; Οτι έχω ένα προβληματάκι; Οτι κάνω και κάποιους εμετούς; Οτι τι; Απλά δε μου βρίσκω δικαιολογίες.
Γι'αυτό αποφάσισα και έκλεισα ραντεβού στο Αιγινήτειο στο τμήμα με τις διατροφικές διαταραχές ραντεβού. Και για αυτό έχω ραντεβού σήμερα στα curves (είναι γυμναστήρια μόνο για γυναίκες, και υποτίθεται με μισή ώρα μόνο 3 φορές την εβδομάδα βλέπεις αποτέλεσμα). Δε πάει άλλο πρέπει ..... λάθος ΘΕΛΩ να κάνω κάτι για να σταματήσω.
Κουράστηκα να μου φέρομαι τόσο απάνθρωπα και να με τιμωρώ τόσο πολύ πιά. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
08-10-2008, 11:55 #118
θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω αδυνατη και δυνατη και να μην εχω ορεξη καθολου για φαγητο
μπορω?
08-10-2008, 12:01 #119
Μήπως να είχαμε κι ένα εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση που τυχόν αποτύχει η παραπάνω μέθοδος;Λέω...μήπως;
08-10-2008, 12:32 #120
Τζένη ... μαζί σου κι εγώ ... Ωραία ιδέα ...
Αλλά .. φτου ... δεν νυστάζω καθόλου τώρα ...
:P :P :P
Nadine μου ... έχεις δίκιο σε όσα λες ... απλά επειδή η δίαιτα ήταν χημική δεν μπορώ να επανέλθω αυθημερόν στο κανονικό διαιτολόγιο γιατί θα ξαναπάρω αυτά που έχασα ... είμαι σε περίοδο προσαρμογής ... ξεκινάω με φρούτα που είναι ελαφριά (και που τελικά δεν έφαγα - σνιφ), σήμερα σαλάτες που είναι πιο "προς φαγητό" και λογικά θα αρχίσω σιγά σιγά να μπαίνω στα υπόλοιπα ...
Μην μου ανησυχείς ... Εάν δω ότι το θέμα τραβάει ξανά για χημική ... "θα την κάνω" με ελαφρά πηδηματάκια προς την σωστή διατροφή με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται ... (δηλ. ας ξαναπάρω βρε αδερφε 1-2 κιλά και τα ξαναχάνω με σωστή διατροφή ...).
Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον!!!
Υ.Γ. Το κουράγιο πήγαινε σε όλους για τις προσπάθειες μας καλή μου ...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....