Results 46 to 60 of 208
Thread: Υπέκυψα πάλι...
-
26-05-2008, 08:58 #46
καλημέρα
κι εγώ έφαγα βράδυ, κάτι που δεν μου πάει...
2 σουβλακια καλαμακια και 2 πιτακια... δεν ειναι πολλα αλλα αισθανθηκα σαν να εφαγα τον αμπακο...
οσο κι αν προσπαθω να λεω... δεν έφαγες πολυ, ολα μια χαρα
ολο σκεφτομαι πως θα μπορουσα να το αποφυγω και πως ηταν μια αποτυχια μου
ΑΛΛΑ ΟΧΙ!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΠΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΛΚΟΟΛ!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ
παντως ειναι απαραιτητο να τα γραφουμε
βλέπουμε εκ των υστερων πως δεν ηταν και τοσα πολλα... αλλιως αν το αφηναμε στο μυαλο μας...
ΕΝΟΧΕΣ ΜΑΚΡΥΑ! κάνουν τοξίνες
:-)
- 29-05-2008, 09:16 #47
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ !!! ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΔΝ ΤΡΩΩ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ. ΧΘΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑΤΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΛΠ. ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΛΙΠΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΤΟ???
ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΥΝΑΟΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!
29-05-2008, 15:44 #48
ασε τωρα ρεύομαι... δε μου κατσε καλα το γιαούρτι, μαζι με το αγχος....
:)
γραφε τα γραφε τα.... κατεγραφε ειδικα τα επεισόδια υπερφαγίας μαζι με τα συναισθηματα και την κατασταση... πρεπει να γραψεις καμια 10αρια για να βγαλεις πατεντα συναισθηματων που σε κανει να τρως, κατι τετοιο τελος παντων... εγω γραφω γραφω, κυνηγαω το επισοδιο αλλα ως τωρα παλι καλα δεν εχει ερθει... θα γραφω ομως γιατι με βοηθαει πολυ, ειναι χρονια που δεν εχω καταφερει να κρατησω τοσο χαμηλες ημερησιες θερμιδες...
29-05-2008, 21:02 #49
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούρια...ΈΤυχε σήμερα να ψάχνω στο goοgle για διαιτητικά θέματα και νομίζω ότι ταιριάζω κ εγώ κάπου εδώ στην παρέα σας!
Το ίδιο πράγμα μου συμβαίνει...Ειδικά τώρα με τις πανελλήνιες!! Κάθε φορά που γυρίζω σπίτι, στον δρόμο λέω ότι θα φάω μια φυσιολογική μερίδα, μα σαν πατήσω το πόδι στην κουζίνα περιδρομιάζω ότι βρω μπροστά μου!!! Δεν μπορώ να περιορίσω τον εαυτό μου και τρελαίνομαι!!! Ενώ όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού, μπορώ να αποφύγω ότιδήποτε έχει σχέση με φαγητό!
Κάθε φορά προσπαθώ να κάνω μια αρχή και πάντα την χαλάω!!! Απελπισία....
29-05-2008, 23:41 #50
Δικηγόρε του διαβόλου,καλώς μας ήρθες!
Να υποθέσω ότι δηλώσαμε νομική;
Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες καθώς και στο στόχο ως προς το βάρος σου!
Θα τη βρεις τη σειρά σου! Όλα θα πάνε μια χαρά,θα δεις...
29-05-2008, 23:43 #51
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ!!!
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΈΣΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΥΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΜΟΝΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΔΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?? ''ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ?''
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ/ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΣΤ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!! ΦΙΛΙΑ!
30-05-2008, 01:19 #52
καλως το μας
ειναι κατι που εχω κανει απειρες φορες αυτο που περιγραφεις
ειναι αμετρητες οι μερες που εχω πει οτι δεν θα το κανω αυριο
ανχωνομαι μεχρι και στον υπνο μου για τα κιλα
το Μαροκο δεν θελω να το σκεφτομαι
αντι να χασω
εγω περιδρομιαζω οτι μπορειτε να φανταστειτε
δεν ξερω
περιμενω το θαυμα........
30-05-2008, 10:36 #53
Δεν οφείλεται μόνο στις εξετάσεις που δίνω...Δεν έχω καθόλου άγχος γι'αυτές...Γενικά την έχω αυτή την συνήθεια...Πεινάω και λέω ότι θα φάω ένα φρούτο. Το ένα φρούτο γίνεται φρυγανιά με τυρί, μετά ψωμί, μετά λίγη σοκολάτα, και πάει λέγοντας! Εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου!!! Σκέφτομαι ότι πρέπει να σταματήσω να τρώω έτσι και όμως δεν έχω την δυναμη να το κάνω!!!
Χτες που καθόμουν εδω και διάβασα δικά σας posts κατάλαβα πως δεν είμαι η μόνη που το παθαίνω...και μου δώσατε δύναμη!! Χθες το βράδυ δεν έφαγα και έπεσα ευτυχισμένη για ύπνο!
30-05-2008, 14:53 #54
ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ !!! ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑΣΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!
30-05-2008, 20:50 #55
TZENH THN TETARTH HMOYN LARISA!
πολυ ζεστη ρε δεν ειχα κανα τηλ σου να σε παρω γμτ.φιλακια και τι σε νοιαζει πως θα εισαι στο μαροκο ρε χαζη?
αφου κανεις δεν θα σε ξερει.Ρ ωτα εμενα στην χαλκιδικη που ολο πεφτω πανω σε γνωστους και δεν εχει και βραχια να κρυφτω!φιλακια!
31-05-2008, 00:36 #56
χαχαχαχ
ελπιδακι
καλοοοο
το χα βαλει ξερεις τωρα <στοχο> να φτασω 70 κιλα για το μαροκο
αλλα δεν
τελως παντων
οσο για το τηλ ναι ρε συ τν αλλη φορα που θα σε πετυχω στο τσατ η στο εμ ες εν θα στο δωσω
12-06-2008, 09:22 #57
Καλημέρα παιδιά!
Χθες βράδυ κι εγώ υπέκυψα πάλι μετά από 1 μήνα και 1 εβδομάδα. Εδώ και 1 εβδομάδα παίρνω κάτι ορμόνες για τον κύκλο μου (προγεστερόνη) και μου έχει ανοίξει φοβερά η όρεξη.
Η πλάκα είναι ότι χθες είχα και ραντεβού με την ψυχολόγο και φείγοντας ένιωθα τόσο ανάλαφρη αλλά μετά στο σπίτι μ' έπιασε η κρίση. Δεν έκανα εμετό ευτυχώς αλλά λυπήθηκα πάρα πολύ που τα χάλασα όλα ακόμα μια φορά.
12-06-2008, 09:40 #58
Originally posted by dolphin
Καλημέρα παιδιά!
Χθες βράδυ κι εγώ υπέκυψα πάλι μετά από 1 μήνα και 1 εβδομάδα. Εδώ και 1 εβδομάδα παίρνω κάτι ορμόνες για τον κύκλο μου (προγεστερόνη) και μου έχει ανοίξει φοβερά η όρεξη.
Η πλάκα είναι ότι χθες είχα και ραντεβού με την ψυχολόγο και φείγοντας ένιωθα τόσο ανάλαφρη αλλά μετά στο σπίτι μ' έπιασε η κρίση. Δεν έκανα εμετό ευτυχώς αλλά λυπήθηκα πάρα πολύ που τα χάλασα όλα ακόμα μια φορά.
:)
12-06-2008, 12:23 #59
Originally posted by dolphin
Καλημέρα παιδιά!
13-06-2008, 09:05 #60
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΤΟΦΑΓΗΤΟ. ΕΝΙΩΣΕΣ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία