ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Εισαι τυχερη που δεν εχεις να αντιμετωπισεις και αυτο!Θα ηταν πολυ πιο δυσκολο,σκεψου το και ετσι!Για χειρουργειο τα κιλα σου το αποκλειουν...
    Γιατι δεν ξαναπας σε εκεινον τον καλο διαιτολογο?

Member
    Εχει βαρεθει να με βλεπει.Τον ντρεπομαι λιγακι για να ειμαι ειλικρινης.Ασε που αλλαξα και πολη απο αυτη που ειναι αυτος.Δοκιμασα να παω και σε εναν αλλον στην πολη που ζω τωρα αλλα τιποτα.Δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του, ο τροπος που μου εδινε "συμβουλες".Λες και εδινε διαλεξη ηταν.Ασε που δεν με κοιταξε ουτε μια φορα στα ματια.Πολυ σημαντικο για μενα!! Λες να ριξω τα μουτρα μου για ακομη μια φορα?Και τελευταια ελπιζω!!

Senior Member
    Ναι,λεω!!για τον παλιο,ε?αφου σε βοηθησε τοσο τοτε ειναι δοκιμασμενη η συνταγη!!
    Και για ποιο λογο ντρεπεσαι?σιγα πια,δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο να χασεις κιλα!
    Φορεσε το καλυτερο σου χαμογελο,πες στον εαυτο σου θα τα καταφερω παλι σιγα σιγα,υγειινα και σταθερα και πηγαινε!!

Member
    Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.Δεν εχω λογια..κι απ'οτι καταλαβα, να ξεχασω μπαλονακια, εγχειρησεις κτλ. Δευτερα πρωι πρωι θα τον παρω τηλ.Ειμαι δυνατη και θα το αποδειξω..στον ευατο μου κυριως.Τελικα την ψυχολογικη υποστιριξη που εψαχνα θα την βρω σε σας.Ευχαριστω και παλι.

Junior Member
    kalhspera kai apo mena. Eima h anna kai prin dekapente meres ekana daktulio.. eixa zhthsei prin ton kanw kapies plhrofories alla den pira apanthsh apo kanenan isws kati ekana lathos sto post..telika ekana ton daktylio.. auto pou thelw na rwtisw kai na pw einai oti enw thn prwth vdomada exasa 5 kila..thn deuterh den exasa tipota.. epishs mporw na faw ta panta .. den efaga oute mia fora poltopoihmena apla masousa polu kala to fagito mou.. trww kreas kai ta panta.. niwthw oti trww ligotero..apo prin ton daktulio .. alla perisotero apo thn prwth vdomada.. fovame mhn ekana kati lathos.. kati kako sotn daktulio epeidh den thrhsa to programa me ta poltopoihmena.. plz kapios na mou pei..

Senior Member
    ΑΝΝΑ
    καλωσορισες και γραφε μας ελληνικα σε παρακαλουμε.
    δεν ειναι δυνατον να χανεις καθε βδομαδα 5 κιλα.....λογικο ειναι το οτι δεν εχασες αυτη τη βδομαδα..
    αλλα για το αλλο θεμα που αναφερεις, οτι δεν νοιωθεις να υπαρχει ιδιαιτερος περιορισμος, νομιζω οτι θα πρεπε να μιλησεις στον γιατρο σου. εισαστε σε επαφη?

Junior Member
    2sweet2b4go10 σε ευχαριστω για το καλωσορισμα Δεν ειπα οτι δεν νιωθω υδιαιτερο περιορισμο.. απλα επειδη την πρωτη βδομαδα ετρωγα παρα πολυ μικρη ποσοτητα και χορταινα (να φανταστεις ενα τοστ το παιδευα ολη μερα να το φαω) και τωρα βλεπω οτι μπορω να το φαω ανετα φοβαμε μηπως εχει γινει κατι λαθος.. δεν εχω κανει ουτε μια φορα εμετο..δε νιωθω πονους και γενικως δε νιωθω οτι εχω κατι μεσα μου.. Πριν απο λιγη ωρα μπορεσα και εφαγα ενα ολοκληρο μπιφτεκι με ψωμι σε μορφη σαντουιτς.. παλιοτερα θα τρωγα δυο Πηρα τηλ τον γιατρο μου και τους ειπα οτι δεν εχασα κιλα και θεωρησαν οτι ειναι φυσιολογικοτατο..εγω ομως νιωθω οτι κατι δεν παει καλα γιατι πλεον περασαν δεκα μερες που δεν εχασα κιλο...και ειλικρινα η ποσοτητα που τρωο ειναι η μιση και λιγοτερο απο πριν..με εχει παρει απο κατω ολο αυτο το γεγονος.. εκει που πριν ενιωθα οτι θα αλαξει η ζωη μου.. τωρα παλι δεν βρισκω λογω να χαμογελαω επισης το γεγονος οτι μπορω να φαω τα παντα χωρις προψλβλημα με προβληματιζει.. ο γιατρος μου ειπε μπραβο γιαυτο και οτι εχω πολυ καλο οργανισμο..μπορω να ερθω σε αμεση επαφη με καπιον απο εσας? για να συζητησουμε?

Senior Member
    ANNA
    συμφωνω οτι δεν ειναι προβλημα που δεν εχασες αλλα κιλα, αυτο που ελεγα να ρωτησεις τον γιατρο σου ειναι αν ειναι οκ το οτι μπορεις και τρως σχεδον οτιδηποτε χωρις προβλημα....
    αν δεν ειναι οκ, πιθανοτατα απλα θα γεν\μισει λιγο τον δακτυλιο, δεν σημαινει οτι κατι δεν παει καλα...
    ανοιξε ενα ποστ για να κλεισετε κανενα ραντεβου για συναντηση στο τσατ με ατομα που εκαναν δακτυλιο αν θες, ισως να μπορεσουν να σε βοηθησουν στις αποριες σου

Junior Member
    2sweet2b4go10 σε ευχαριστω που ασχολεισαι με μενα το ειπα στον γιατρο μου και απλα μου ειπε οτι μπραβο εχω πολυ καλο οργανισμο..δηλαδη το πως θα τρωω ειναι καθαρα θεμα οργανισμου ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω.. δεν ξερω να κανω αυτο που μου ειπες για να μιλισω με αλλα παιδια... χμμ δεν ξερω αν κανει να δωσω εδω το μσν μου για να μιλισουμε και ζωντανα..

Senior Member
    ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ,ΑΝΝΑ^
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ,
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΗΡΕΙΣ.
    Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΩΣ'ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ(Η ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ)
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ
    ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Junior Member
    nadine Μου σε ευχαριστω πολυ εχω ειλικρινα αγχωθει και απογοητευτει.. νιωθω οτι θα βαλω κιλα παρα θα χασω να φανταστεις οτι πεινασα σε μια ωρα μεσα και εφαγα γιαουρτι με φρυγανια μετα το μπιφτεκι :P και τωρα νιωθω πολύ χοντρη .. ειμαι 1,62 και οταν εβαλα δακτυλιο ημουν 111 κιλα και τωρα ειμαι 106
    απλα περιμενα πολλα μαλον.... και γρηγορα.. γιαυτο απογοητευτικα αχχχ ποτε θα περασουν οι μερες...

Member
    Καλημερα σε ολους.Σημερα ξεκιναω διατροφη με την βοηθεια διαιτολογου.Προς το παρον δεν θα παρω καποιο φαρμακο ( τα xenical που ειχαν ξεμεινει στο συρταρι του κομοδινου μου εχουν ληξει) γιατι θελω να συμβουλευτω την ενδοκρινολογο μου.Καλη μου επιτυχια!!

Senior Member
    Καλή επιτυχία annoula!!!!!!!!!!
    Πήγες τελικά στον παλιό σου διαιτολόγο?

Member
    Ευχαριστω πολυ alalumaki. Ναι, τον πηρα τηλ αλλα επειδη ελειπε μου εστειλε με mail την πρωτη εβδομαδα.Εχω φοβερο αγχος αν θα τα καταφερω.

Senior Member
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

Αν θέλεις και μπορείς γράψε μας το διαιτολόγιο σου.....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast