ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
    Senior Member
    Σωστό και αυτό.... απλώς έχω την αίσθηση σε μένα τουλάχιστον ότι όταν τρώω κρέας δεν πεινάω τόσο εύκολα απ' ότι όταν τρώω λαδερό. Και σκέφτομαι και αυτό που λένε ότι αν τρώως περισσότερο κρέας όταν κάνεις δίαιτα αδυνατίζεις πιο εύκολα και δεν χαλαρώνεις. Και εγώ τρώω πολλά μαγειρευτά και λαδερά γιατί δεν μπορώ να μαγειρεύω διαφορετικά φαγητά, αλλά τρώω και κοτόπουλο .....

Member
    Ολα θα τα τρωω alalumaki.Απλα για τις πρωτες αυτες εβδομαδες προτιμησα να τρωω πολλα λαχανικα.Δεν το ηξερα αυτο με το κρεας.Στο ειπε διαιτολογος?

Senior Member
    To έχω διαβάσει, τώρα δεν ξέρω αν είναι και απόλυτα αλήθεια, αν θέλεις ρώτα και εσύ να μας λυθεί η απορία. Πάντως σου έχει δώσει καλό και εύκολο διατολόγιο....

Senior Member
    Ξεκινησα και εγω σημερα ειδικη διατροφη για να με βοηθησει να μην εχω βουλιμικα και να χασω και λιγα κιλα που θελω.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ,ΟΥΡΛΙΑΖΩ.
    Ουτε τo φαγητο θελω να με απασχολει πια,ουτε τα κιλα,ουτε τιποτα απ ολ αυτα που μου εχουν ροκανισει τα χρονια μου,το χρονο μου και τη ζωη μου.Διψαω για λυση,διψαω για φυσιολογικη ζωη.Να απαλλαγω απο αυτον το διαολο.
    Ξεκινησα και ladose πριν δυο μερες(μετα απο πολλη σκεψη)για να με ενισχυσουν στην προσπαθεια,θα τα παρω οσο χρειαστει..Παραλληλα και μια ψυχοθεραπεια καθε δεκα μερες.
    Ειναι η πρωτη τοσο οργανωμενη και σοβαρη προσπαθεια που κανω και η τελευταια μου ελπιδα.Θελω να βαλω τωρα τις βασεις στη ζωη μου που δεν εβαλα οταν επρεπε.Ελπιζω...

Senior Member
    ΣΕ ΝΙΩΘΩ,ΧΑΡΑ ΜΟΥ...
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟ,ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...
    ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ !
    ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ "ΠΙΣΩ ΜΟΥ Σ'ΕΧΩ,ΣΑΤΑΝΑ!"
    ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ...
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Senior Member
    Αχ ΝΑDINE σ ευχαριστω τοσο πολυ γι αυτα που μου λες...Εχεις μια ψυχουλα μαλαμα...

Senior Member
    Freedom σε νοιώθω γιατί και εγώ υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι άφησα τη ζωή μου να φεύγει με το άγχος των κιλών και δεν ήμουν και τόσα πολλά τότε. Το ότι ξεκινάς λίγο πριν το Πάσχα δείχνει ότι το έχεις πάρει την απόφαση και τώρα έχεις τη δύναμη που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Παλιά όταν πήγαινα στα Weight Watchers υπήρχε μία κοπέλα που είχε αρχίσει δίαιτα 20 Δεκεμβρίου, ποιος το κάνει αυτό κανείς......αυτή η κοπέλα έχασε 50 κιλά μόνο με δίαιτα εγώ όταν πήγα ήταν ισόβιο και είχε κορμάρα.... Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου, και όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά.....

Senior Member
    Σ ευχαριστω αλαλουμακι!!Να σαι καλα και εσυ καλη συνεχεια σε ο,τι κανεις και καλο ''κατεβασμα''!

Member
    4η μερα σημερα και τα παω περιφημα..Εχω αποβαλλει το αγχος (οσο μπορω τουλαχιστον) και προχωραω ακαθεκτη..Να στε καλα και καλο πασχα κι απο εδω..

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234