ΒΟΥΛΙΜΙΑ-ΕΡΩΤΑΣ-ΣΕΞ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 69
    Καλημέρα Myrto

όλο αυτό που περιγράφεις έχω την εντύπωση ότι είναι ένας φαύλος κύκλος στον οποίο πιστεύω ότι λίγο πολύ πέφτουμε όλοι όσοι έχουμε διαταραχές τροφές... Βρίσκουμε πάντα δικαιολογίες για να τρώμε ή για να μην τρώμε... Βρίσκουμε δικαιολογίες για να κάνουμε η να μην κάνουμε καλό στον εαυτό μας... Είμαι σίγουρη ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτού του πλανήτη θα έχουν πει απο 2 Ιανουαρίου ξεκινάω δίαιτα... Ε τώρα είναι χριστούγεννα θα κάνω δίαιτα??? Το κλασικό από δευτέρα που λέμε όλοι και η Δευτέρα δεν έρχεται ποτέ....
    Τώρα όσο αφορά αυτό που λες για την σεξουαλική ζωή... Εγώ έχω σύντροφο για την ακρίβεια είμαι παντρεμένη... Επίσης πάντα είχα ευχαρίστηση στο σεξ βέβαια ξέρω πολύ καλά ότι αν ήμουν 30 κιλα λιγότερο θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και θα είχα και περισσότερη ευχαρίστηση αν θες....
    Για μένα το βασικό θέμα είναι να χρησιμοποιούμε όλα τα πράγματα που υπάρχουν γύρω μας ή που μας συμβαίνουν θετικά ώστε να κάνουμε καλά πράγματα για τον εαυτό μας ότι μπορεί να σημαίνει αυτό παρά να εφευρίσκουμε λόγους για να αυτοκαταστρέφομαστε...

Senior Member
    Και επαναφερω το θεμα με μια μικρη αλλαγη.
    Και λεω για βουλιμια και σεξ ακριβως δεν μπορω να εχω αποψη.
    Για κιλα γενικα και σεξ ομως μπορω να σας πω οτι ειναι οπως επιλεξει να το δει η να το δουλεψει κανεις.
    Συμφωνο ως επι το πλειστον με τη σονια!!!
    Συμπληρωνω ομως και λεω :Επειδη εχω περασει απο επιπεδα κιλων αντιστοιχα εχω αλλαξει και επιπεδα στο σεξ.
    Μεχρι τα 130 κιλα το παλευεις με ολες τις στασεις του καμα σουτρα σχεδον ΑΡΚΕΙ ο συντροφος να ειναι μυωδης ,να εχει τις αντιστοιχες πλατες και φετες σε ολο σχεδον το σωμα.
    Ειδικα τονιζω στα χερια!!!!!
    Απο τα 130 και πανω υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες οσον αφορα τις στασεις που εχουν να κανουν με ΠΟΛΥΦΩΤΑ ,ΚΑΡΕΚΛΕΣ ,ΜΠΡΕΖΙΕΡΕΣ τονιζω γιατι ειναι πιο στενες πολυθρονες απο τις κλασικες,ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ πλημυριζει ο τοπος,και αλλα συναφη επιπλα!!
    Να σημειωσω οτι με τις ΛΑΜΠΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!

Ελπιζω οι εμπειριες μου πανω στο θεμα να ειναι ενδιαφερουσες.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Senior Member
    DEXA,ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΔΕΟΣ!!!! ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΕΓΙΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ,ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ,ΑΣΤΑ,ΒΡΑΣΤΑ!!!!ΑΝΤΕ ΒΡΕ,ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Senior Member
    Οποιαδήποτε έκθεση του σώματος ως προς τρίτους αποφεύγεται, από τα βουλιμικά άτομα.Και τούτο γιατί η ντροπή που νιώθει ο πάσχων γι' αυτό, είναι μεγάλη.Βλέπει τον εαυτό του παχύ, μη κανονικό, ασυνήθιστο, μη αποδεκτό για εκείνον.

Έτσι, μειώνεται και η διάθεση για σεξουαλική επαφή, ενώ ακόμα και αν υπάρχει αυτή, δεν εκδηλώνεται λόγω της ντροπής που νιώθει το άτομο.

Προσωπικά, κατά την περίοδο των βουλιμικών μου εξάρσεων δεν είχα ιδιαίτερες επαφές...

Aaxxx.... ωραίο θέμα... και πόσο πονεμένη υπόθεση για αρκετούς από εμάς εδώ...

Ένα από τα όνειρά μου είναι να με δω δυναμική και με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του έρωτα...

Ντρέπομαι τόσο μα τόσο πολύ... Έχω την εντύπωση ότι αν τα φώτα είναι σβηστά (ίσα ένα μισοσκόταδο να βλέπει δλδ ο ένας τον άλλον) και ότι αν δε χρειαστεί να σηκωθώ όρθια χωρίς ρούχα ο άλλος δε θα καταλάβει ποτέ ότι δεν έχω το άψογο σώμα!!

Και όλα αυτά βέβαια γιατί είμαι σίγουρη ότι με ρουχαλάκια μπορώ, όταν είμαι σε κιλά που νιώθω λίγο πιο άνετα, να δείξω καλύτερα... αλλά χωρίς ρούχα νιώθω ότι είμαι τόσο εκτεθιμένη!
    Δεν έχω καταφέρει ποτέ μα ποτέ να σταθώ όρθια, γυμνή, έστω και σε ημίφως και να νιώσω ότι δεν πρέπει να με απασχολεί το σώμα μου, αλλά να εστιάσω στον σύντροφό μου....

Η δική μου εκδοση είναι το: τρέχω, φωνάζω, αρπάζω ρούχα, βιβλία, χαρτιά να με καλύψω και αν δε βρίσκω τίποτε από όλα αυτά, τότε κάνω το πιο θεαματικό.... βουτιά στο πάτωμα!!!

ποτέ κανένας σύντροφος μου δεν κατάλαβε το πρόβλημά μου και όλοι το αντιμετώπιζαν με χιούμορ... Σίγουρα δεν είναι και το πιο σεξουαλικό να βλέπεις την άλλη να τρέχει ουρλιάζοντας μέσα στο δωμάτιο αρπάζοντας επίπεδα αντικείμενα προσπαθώντας να καλυφθεί και στην τελική να πέφτει στο πάτωμα σα τον ροφό και να χτυπιέται προσπαθώντας να γίνει ένα κουβαράκι...

Μόνο κάπου στα 56kg όταν ήμουν.(αχ παλιές ωραίες εποχές....) είχα αρχίσει να νιώθω λίγο πιο άνετα, και μπορούσα να κάνω απλά πράγματα έστω και με ημίφως χωρίς να παθαίνω παράκρουση απλώς να νιώθω λίγο άβολα.

Senior Member
    Ααααα! Εγώ έχω εξελίξει τεχνική για να κυκλοφορώ στο δωμάτιο. Παράδειγμα: Θέλω να πάρω κάτι από την τσάντα μου, αντί να σκέφτομαι που θα με βλέπει και θα φαίνομαι έτσι και γιουβέτσι και ρουφήξου ρουφήξου απλά προσηλώνομαι στο στόχο μου, γίνομαι ένα με την τσάντα που λένε, σκέφτομαι μόνο τι θέλω να κάνω «τσάντα τσάντα?.» η τρελή χαχαχαχα. Στο κρεβάτι όμως όλα κυριλέ, εκεί δεν έχω πρόβλημα, κάνω τέτοια επίθεση κει με τέτοια δεξιοτεχνία που δεν προλαβαίνει να σκεφτεί τα πάχη μου χαχαχαχα

Senior Member
    ΣΩΣΤΗ!!!!!!!elpida. ΩΣΤΟΣΟ ΕΓΩ ΣΤΑ 69 ΚΙΛΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΓΥΜΝΗ!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 58 ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΗΜΟΥΝ. ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ΄ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!

Junior Member
    εχω σταματήσει να κάνω sex κ να έχω γενικότερα κάποιον "φίλο",τις περιόδους που είμαι με κάποιον,
    προτιμώ να ερωτοτροπώ με μεθόδους χωρίς να χρειαστεί να γδυθώ..
    πως γίνεται αυτό?
    βάλτε λιγάκι την φαντασία σας να δουλέψει!
    Συνέχεια σκαρφίζομαι τρόπους για να αποφύγω την έκθεση του σώματος μου.

Senior Member
    Και συνεχιζω και λεω....
    Το καταπληκτικο με εναν συντροφο ενος βαρεων βαρων ατομο (πχ εμενα )η εστω και μικροτερης κατηγοριας εκτος την κατηγορια φτερου,ειναι ενω αυξανονται τα κιλα ναμην το συνηδητοποιει (ο συντροφος)και να επιμενει με πεισμα στην σταση ''μονοζυγο''(απο πανω ο ευσωμος)με ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗς ΖΩΗΣ ΤΟΥ!!!
    Και αυτο γιατι απλα δεν εχει καταλαβει οτι εχεις παχαινει κ'αλλο ,γιατι πολυ απλα γιάυτον/γι'αυτην συνενεχιζεις και εισαι ο ιδιος /ιδια!!!
    Δεν ειναι καταπληκτικο και συνχρονως φοβεριστικο...!!??
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    @ dexa.

Την ίδια απορία είχα κι εγώ την πρώτη φορά που ο καλός μου ήθελε να κάνουμε μονόζυγο... (ήμουν και πιό χοντρή τότε.... ) ειδικά γιατί εκείνος ανήκει στην κατηγορία πτερού. (ΤΩΡΑ, έχουμε τα ίδια κιλά αλλά με περνάει 20 εκατοστά στο ύψος, οπότε είναι πετσί και κόκαλο!!!!) χα χα χα χα
    Είπα μέσα μου.... "μάλλον κάτι πάει στραβά στη ζωή του και θέλει ν' αυτοκτονήσει".
    Αλλά τελικά δεν πέθανε. Μια χαρά ήταν και του άρεσε κι όλας!!!!!

Λέτε να χαίρεται που αδυνατίζω γιατί άρχισε να φοβάται;;;;;;;

Senior Member
    Γενικά προτιμώ το ημίφως και τις πλάγιες κινήσεις μέσα στο δωμάτιο :D Αν στο τέλος δεν έχω άλλη επιλογή παρά να κυκλοφορήσω χωρίς ρούχα, θα το παίξω και καλά άνετη κι ότι δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου και τα λοιπά. Νομίζω ότι αν είχα λιγότερα κιλά θα ήταν καλύτερα, αλλιώς κινείσαι τελοσπάντων κι έχεις και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όταν όμως έχεις ένα σύντροφο που σε θέλει όπως είσαι άρα δε ντρέπεσαι και δεν αγχώνεσαι, τότε μια χαρά κινείσαι όσα κιλά και να'χεις ;) Τότε είναι που ουσιαστικά χαίρεσαι τον έρωτα και δεν τίθεται θέμα κιλών.
    Όταν έχω επεισόδια υπερφαγίας δε θέλω να βρίσκομαι κοντά σε κανέναν, άρα επαφές μηδέν. Δεν υπάρχει και διάθεση δηλαδή...

Member
    οι αλεπαληλοι οργασμοι με τις μεθοδους που μου υποδειξατε ερχονταιιιιιι τι νιωθω παω να ετοιμαστω και να κανω πραξη ολα τα παραπανω ......
    ειστε υπεροχες ......

Senior Member
    Κατ' αρχάς συμφωνώ με τη Hilda πως όταν έχω κάνει πρόσφατα επεισόδιο ούτε λόγος για σεξ. Και όταν τα επεισόδια είναι συνεχόμενα, περνούν μέρες ολόκληρες χωρίς να κάνω τίποτα με το αγόρι μου.

Τώρα ως προς αυτό που λέει η Μυρτώ, ότι "δε συμβαίνει συχνά", έχω να σου πω ότι είσαι τυχερή! Επειδή εγώ όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλές μαλακίες στο σεξ και σε συνδυασμό με ένα εκατομμύριο ανασφάλειες που είχα πολλά χρόνια πριν ακόμα παρουσιάσω το διατροφικό μου πρόβλημα, πλέον αυτό σε μένα δε συμβαίνει ΠΟΤΕ!

Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό δεν το έχω συζητήσει με την ψυχολόγο μου. Λέτε να έχει καμία σχέση με την ανορεξία και τη βουλιμία; Ενώ μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω σεξ με το αγόρι μου, σπάνια φτάνω μέχρι την ολολκήρωση. Και δεν είναι ότι αυτός δεν είναι υπομονετικός κτλ. Απλά, είναι άδικος κόπος, γιατί ακόμα κι αν το κάνουμε για ώρες ολόκληρες, δεν πρόκειται να δούμε προκοπή!

Υ.Γ. Ok, τώρα ντρέπομαι λίγο για τις αποκαλύψεις μου, αλλά αφού πιάσαμε το συγκεκριμένο θέμα, να μην πω κι εγώ τον πόνο μου;;!!

Senior Member
    H αλήθεια είναι ότι η κλίμάκωση επηρεάζεται άμεσα από την ψυχολογία... Αν έισαι επηρεασμένη αρνητικά από κάτι, η σφιγμένη ή "αλλού" δεν υπάρχει ενδεχόμενο κλιμάκωσης, επίσης αν έχεις ανασφάλεια για τον σύντροφο σου ή για τον εαυτό σου επίσης επηρεάζεται. Εγώ και εκ πείρας και από αυτά που εχω ακούσει, εχω καταλαβει ότι πρέπει να είσαι χαλαρή, να μην ταξιδεύει το κεφάλι σου αλλού και να μην σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα ή πως φαίνεσαι ή αν έκλεισες το μάτι στην κουζίνα.... Πρέπει δλδ εκείνη την ώρα να τα βάζεις όλα σε ένα κουτάκι να τ κλειδώνεις και να το αφήνεις απ'έξω βέβαια αυτό είναι κάτι που δύσκολα γίνετε συνειδητά.
    Παράλληλα η απουσία του δεν έχει να κάνει με τους πολλούς ερωτικούς συντρόφους στο παρελθόν, δεν είναι κάτι που το έχουμε σε συγκεκριμένη ποσότητα και έσενα σου τελείωσς από την υπερχρήση και επείσης αν εξαρχής το αντιμετωπίζεις αρνητικά, ως άδικο κόπο, πως να έρθει;;;;

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ...ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ.ΕΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ(ΧΑ!ΧΑ!).ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ,ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Page 1 of 5 123 ... LastLast