Results 16 to 30 of 44
Thread: Πώς θα νικήσουμε τη βουλιμία??
-
26-04-2008, 17:14 #16
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ.....
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ..ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ??
- 26-04-2008, 17:29 #17
Ναι έχει.Με το γνωστό.
Αν έχεις msn μπες να τα πούμε καλύτερα για να μη χαλάμε το θέμα εδώ. :) :) :)
26-04-2008, 18:57 #18
Λοιπον free_powered εγω εχω βουλιμικα επεισοδια εδω και ενα-εναμιση χρονο περιπου.2-3 την εβδομαδα ενω χρησιμοποιω και ακυρωτικες μεθοδους πασης φυσεως(καθαρτικα,εμετους).Π ηγαινω σε ψυχιατρο καθως μου προεκυψε και καταθλιψη...Τωρα βεβαια νιωθω πολυ καλυτερα και βλεπω φως στο τουνελ...Το παν πιστευω ειναι να πιστεψουμε οτι μπορουμε να το αντιμετωπισουμε,οτι εμεις το ελεγχουμε και οχι αυτο εμας!!Εξαλου ειμαστε τοσο νεες και εχουμε μια ολοκληρη ζωη μπροστα μας!!Το σημαντικο ειναι οτι το εψαξες το θεμα αναζητωντας τη λυση του...αυτο απ μονο του ειναι μια σπουδαια κινηση που δειχνει οτι δεν αφηνεις τα πραγματα ανεξελεγκτα στην τυχη τους...
26-04-2008, 19:34 #19
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΣΣΥ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ..ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, (ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗ ΠΑΤΗΣΑ?? ΒΓΗΚΑ ΑΠΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥΝΕΛ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ. ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ..ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΣΕΩΝ..ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ..Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝ'ΑΠ'ΟΛΑ!
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ, ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΛΠ.
ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ 2U2 Ή ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ e-mail ΜΟΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!
26-04-2008, 21:39 #20
Free_powered καλωσηρθες!
Σε βλεπω δυνατη και αισιοδοξη!
Εχω και εγω βουλιμια μη καθαρτικου τυπου και σε φαση που παλευω να βρω λυσεις και να γιατρευτω τελικα.
Το βιβλιο δεν το εχω διαβασει,αλλα μου εδωσες κινητρο για να το παρω.
Εσενα εκτος απο αυτο σε εχει βοηθησει και κατι αλλο στην προσπαθεια σου?Στο σκεπτικο σου?
Και παλι καλωσηρθες και σου ευχομαι καλη δυναμη....
26-04-2008, 22:03 #21
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΛΙΓΟ ΠΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΦΑΓΗΤΟΥ..ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ..ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥΡΘΕ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝ..ΤΕΣΠΑ..
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗς ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ..ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ''ΠΕΙΝΑΜΕ'' ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ:ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΞΕΙ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
26-04-2008, 22:33 #22
freedom???
Mi vgeis!!!
26-04-2008, 22:55 #23
Aν ηξερα ακριβως ποιο ειναι το προβλημα μου,θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
Στο μυαλο ειναι το θεμα,αυτο ειναι σιγουρο,στον τροπο που σκεφτομαστε,αλλα ο τροπος που σκεφτομαστε ειναι και αυτος συνεπεια καποιων πραγματων.Ισως η φυγη σε κρισεις εχει να κανει με αμυνα του εαυτου μας γιατι δεν μπορει να διαχειριστει καποιες καταστασεις,ακομα ισως και την επιτυχια,οσο παραλογο και αν ακουγεται.Την επαφη με αλλους,την εκδηλωση της κοινωνικοτητας μας,την εκθεση μας,πολλα...Ισως να μην μπορουμε τελικα να κανουμε ολα οσα φανταζομασταν οτι μπορουμε...Ειναι σκληρο αυτο να το παραδεχτεις,αλλα ενα καλο βημα για να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα και να την αντιμετωπισεις ως εχει και οπως ακριβως εισαι....
Εγω για παραδειγμα καθε φορα που πλησιαζα τα ιδανικα κιλα εκανα ""ο,τι μπορουσα'' με κρισεις απανωτες για να τα ξαναπαρω,ενω ταυτοχρονα ηθελα οσο τιποτα αλλο να τα διατηρησω...Παρανοικο απλα.Αυτο τι σημαινει?Πως μαλλον δεν ημουν ετοιμη να αποβαλλω αυτο το προβλημα απο τη ζωη μου,γιατι αν το ελυνα θα επρεπε να ερθω αντιμετωπη με ολα τα αλλα θεματα που ειχα και πολυ βολικα τα εβαζα σε δευτερη μοιρα γιατι πρωτα ειχα να λυσω αυτο!!Φοβερη αμυνα και καλοπεραση ο ατιμος ο εγκεφαλος μας,ε?
Τι να πω,ελπιζω απλα στο πληρωμα του χρονου,που θελω να πιστευω πως για τον καθενα καποια στιγμη ερχεται,υστερα απο προσπαθεια βεβαια.Αυτο το πληρωμα του χρονου πιστευω πως μπορει να μου δωσει τη δυναμη να αντιμετωπισω καταματα τους δαιμονες μου και να μου δειξει το δρομο προς την ψυχικη και κατ επεκταση διατροφικη ισορροπια...
Οσο για την αχαριστια που αναφερεις μη σε πτοει.Αδυναμια δειχνει και μικροτητα,μην πληγωνεσαι παραπανω απ οσο πρεπει με τετοιες συμπεριφορες,δειξε αγαπη εσυ και θα το παρεις πισω απο αλλου,να εισαι σιγουρη γι αυτο...Ανασταση σε ο,τι νεκρο και ομορφο υπαρχει μεσα μας,ειναι το μονο που μπορω να ευχηθω τετοια ωρα.........
26-04-2008, 23:03 #24
Δυστυχως πρεπει να βγω αλλα θα εχουμε την ευκαιρια πολλες φορες να τα ξαναπουμε,φιλια!
26-04-2008, 23:09 #25
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΣΧΕΙ Κ Ο/Η ΙΔΟΣ/Α ΑΠΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΜΕΝΑ ΧΕΣΤΗΚΕ..ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΞΕΡΕΙΣ..
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ..ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΚΛΑΙΓΩΝΤΑΣ..ΝΑ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ..ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ..ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΟΥΜΕ. ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ..ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ? ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ? ΨΥΧΟΛΟΓΟ?
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ MSN?
26-04-2008, 23:12 #26
OK KOYKLA MOY !
KALINIXTA! ANASTASI STI PSIXI MAS
KALO PASXA!
27-04-2008, 21:14 #27
Originally posted by free_powered
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΣΧΕΙ Κ Ο/Η ΙΔΟΣ/Α ΑΠΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΜΕΝΑ ΧΕΣΤΗΚΕ..ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΞΕΡΕΙΣ..
Θέλεις να το εξηγήσεις λιγάκι αυτό;Αν επιθυμείς βέβαια... :)
28-04-2008, 11:29 #28
ΝΑΙ ΚΛΕΑΝΘΗ.. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΟΛΦΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΤ! ΑΣΕ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ..ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΜΟΝΟΣ?
28-04-2008, 11:32 #29
Καλημέρα!
Βασικά απορώ γιατί το έκανες αυτό...Ειδικά γιατί νευρίασες...Είμαστε μια ανοικτή κοινότητα και ο καθενάς μπορεί να λέει ελεύθερα την άποψη του...Αν θέλεις μπορείς να με ξαναπροσθέσεις και να το συζητήσουμε ή απλά να το προσπεράσουμε και να γίνουμε μια ωραία παρέα.
Δε νομίζω ότι θέλει κανείς περισσότερους άγνωστους σ' αυτή τη φάση. :) :) :)
28-04-2008, 11:51 #30
ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΝΙΩΣΑ..ΚΕΝΟ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΚΑ Ι ΕΒΓΑΛΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΣΥ! ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΛΕΙΣΤΗ Ή ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ..ΟΤΑΝ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ.ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ..ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ..ΧΑ ΧΑ.
ΑΣ'ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ! ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΘΕΣ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία