Results 1 to 15 of 54
Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
-
19-04-2008, 10:58 #1
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
Kalimera se olous..
Me lene Anna kai...den eimai kala! Eimai 28 xronon, me ipsos 1.70 kai 96 kila. Eimai polu mperdemenh ton teleutaio kairo ( se simeio apelpisias) os pros ti na kano gia na apallago mia kai kalh apo ta kila pou me vasanizoun apo thn efivikh mou ilikia.prin 7 xronia vevaia eixa kanei thn anatroph me tin voitheia enos polu kalou diaitologou kai katevika sta 62 aapo ta 91 pou hmoun..upotropiasa vevaia meta apo arketo kairo alla ti na leme..pali ekei pou hmoun eimai..dokimasa ta panta..ximikes diaites, xapia (xenical), farmakeutika skeuasmata..kai edo kai ena mina me kurieuoun "epikindines" skepseis ..skeftomai polu oles autes tis epemvaseis pou akougontai tora teleutaia alla den exo idea apo auta..ki etsi anhdeh opos eimai leo "as psaxo sto google"...kai vrika auto to forum..parakalo, opoios mporei na me voithisei as to kanei..thelo sumvoules os pros pou na apeuthintho (ti eidous giatro ennoo) kai pou..eimai apo kavala kai pithanologo pos kai sthn 8essaloniki mporo na vro lush apo to na katevaino athina..perimeno enagonios apantisi..euxaisto
- 19-04-2008, 11:22 #2
annoula καλώς ήλθες.
Ξέρεις πολύ καλά πως καμία λύση δεν είναι μαγική και δε μπορεί να σου προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τη δική σου βοήθεια ή ακόμα καλύτερα, συνεργασία.
Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια μέθοδο πχ δακτύλιος κτλ πρέπει να δεις αν συνιστάται για τη δική σου περίπτωση γιατί τα κιλά σου δεν είναι τόοοοοσο πολλά για να καταφύγεις εκεί.
Ρϊξε μια ματιά εδώ να πάρεις γνώμες.
19-04-2008, 11:38 #3
Σ'ευχαριστω πολυ kleanthis για τισ συμβουλη σου και πιστευω πως εχεις απολυτο δικιο..Με μια γνωστη μου παθολογο που το ειχα συζητησει, με ειχε αποτρεψει κι αυτη.Αλλα δυστυχως εχω κουραστει απο τις αμετρητες διαιτες και προσπαθειες.Μαλλον θα επιχειρησω αλλη μια φορα διατροφη και ..ειδομεν..να σαι καλα.
19-04-2008, 12:17 #4
καλημερα αννουλα, και εγω στην ιδια απογνωση ημουν... ειμαι 1.72 και 109 κιλα... σκεψου πως ακομη και σε εμενα που ειμαι περισσοτερα κιλα απο εσενα μου ειπαν οχι οταν ειπα να βαλω δακτυλιο. μονο αν ειναι καποιος γιατρος που τον ενδιαφει να παρει χρηματα θα σου βαλει μου ειπαν...
ετσι και εγω ταλαιπωρουμε 8 χρονια με διαιτες... χανω 10 παιρνω 15... και ετσι εφτασα στα κιλα που ειμαι τωρα. εδω και 10 μερες εχω ξεκινησει τα redyctil ειναι χαπια που τα δινουν οι γιατροι. σου μειωνει την ορεξη και ετσι μπορεις να ακολουθησεις πιο ευκολα την διαιτα. εγω εχω χασει σχεδον 3 κιλα και ολας
μιλησε με την γιατρο σου. και ρωτα την αν μπορεις να ακολουθησεις και εσυ αυτην την αγωγη. εμενα αρχικα ο γυναικολογος μου μου τα ανεφερε, τα εδινε σε κοπελες με αρκετα κιλα που επρεπε να χασουν κιλα για να εχουν μια πιο ασφαλη εγκυμοσυνη, και οταν το συζητησα με την παθολογο μου αφου με εξετασε μου ειπε πως και αυτη τα συστηνει αυτα, και στο νοσοκομειο που δουλευε ειχε πολλους να εχουν αποτελεσμα.
19-04-2008, 12:18 #5
reductil ηθελα να γραψω
19-04-2008, 12:30 #6
Ο γυναικολογος μου δυστυχως δεν μου εχει συστησει τιποτα..αν και εχω πολυκυστηκες ωοθηκες και με παροτρυνε να χασω κιλα..βεβαια εχω και υποθυριοδισμο κ παρακολουθουμαι απο ενδοκρινολογο...ισως βρω ακρη εκει..ουφφφ...τις επτα πληγες του φαρω κουβαλαω....ευχαριστω για τις συμβουλες σας.Μου ειναι πολυτιμες.
19-04-2008, 12:37 #7
και εγω εχω υποθυριοδισμο παιρνω τα τ4 των 78 για 2 μερες και τα 85 τις υπολοιπες.
αλλα ηταν σε αρχικο σταδιο ο δικος μου καιτωρα ειμαι σε σταδιο που τον διακοπτω
19-04-2008, 12:38 #8
που διακοπτω την αγωγη. μου ειπε να τα σταματησω και να κανω εξετασεις μετα παο ενα μηνα να δω πως παει
19-04-2008, 12:40 #9
καλημερα αννουλα δεν νομιζω κοριτσι μου οτι ειναι καλη λυση τα φαρμακα ουτε η επεμβαση βεβαια.προσπαθησε με διατροφη και γυμναστικη να χασεις τα κιλα που θες.σιγα σιγα ομως.αν παλι δεν τα καταφερεις οπως εγω τοτε καλυτερα δακτυλιος παρα φαρμακα.εχω παρει παρα πολλα και το μονο που καταφερα ηταν να σπασουν τα νευρα μου και να χω ταχυπαλμιες.τωρα εδω και 4 μηνες εχω αλλαξει τελειως μονο κιλα φευγουν και η ψυχολογια μου στα υψη!!!
19-04-2008, 12:49 #10
ναι αλλα για τα κιλα της δεν συστηνετε δακτυλι
γιατι να μπει στην διαδικασια του χειρουργειου?
να κανει ολικη ναρκωση?
οσο απλο και αν ειναι να τοποθετηθει ο δακτυλιος δεν παυει να ειναι χειρουργειο.
και καθε χειρουργειο εχει 1% πιθανοτητες να μην ξαναξυπνησεις. να μου πεις θα εισαι σε αυτο το ενα της εκατο? ποτε δνε ξερεις.
19-04-2008, 12:52 #11
για τα κιλα της δεν συνηστατε δακτυλιος παντως.
εχω πολουσ συγγενεις γιατρους και ολοι που ειπαν το ιδιο πραγμα.
μονο οποιος θελει να παρει χρηματα θα σου βαλει.
αλλα εσυ ξερεις τι θα σε βοηθησει καλυτερα.
19-04-2008, 12:59 #12
οσο για το μονο με διατροφη και γυμναστικη, ολοι ξερουμε πως ειναι δυσκολο, δνε λεω ειναι ατομα που τα εχουν καταφερει ετσι, αλλα οταν εχεις να χασεις πολλα κιλα ειναι δυσκολο να κρατηθεις για πολυ καιρο. κουραζεσε απο ενα σημειο και μετα. τουλαχιστον ετσι παθαινα εγω.. εχανα δεκα μονο με γυμναστικη και διατροφη, αλλα αο ενα σημειο και μετα κουραζομουν.
γι αυτο και πηρα τα χαπια αυτα. με εχουν βοηθησει πολυ. γιατι εχω αισθημα κορεσμου ετσι τρωω μονο οτι γραφει το διαιτολογιο μου.
αλλα ναι δεν αμφιβαλλα πως δεν παυει να ειναι φαρκακο και αυτο, και μαλιστα φαρμακο που δρα στον εγκεφαλο....αλλα μετα απο τοσα χρονια διαιτας κουραστηκα και ηθελα ενα βοηθημα. γι αυτο και τα πηρα, μεχρι στιγμης ευτυχως δεν εχω καμια παρενεργεια, ισα ισα μπορω να πω πως πολυ ενεργεια. σε αντιθεση με τις αλλες φορες που εκανα διαιτα και ενοιωθα κομμενη.
19-04-2008, 13:12 #13
Ειναι γεγονος πως εχω κουραστει απο τις διαιτες και ψαχνω "ευκολες " λυσεις.Δεν ειναι ετσι ομως.Εψαξα και βρηκα σε δημοσιο νοσοκομειο το τμημα παχυσαρκιας αλλα εμαθα πως λογω ελλειψης προσωπικου τα ραντεβου πηγαινουν πολυ πισω.Θα δοκιμασω την δευτερα να παρω τηλ για να μαθω τι γινεται..Οσον αφορα για εγχειρηση, αν αποφασισω να την κανω, δεν θελω να υποστω σε ολικη ναρκωση.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!Ηδη φοβαμαι τα χειρουργεια, κι ας μην εχω χειρουργηθει ποτε, αλλα και μονο με την ιδεα ανατριχιαζω.Εχω απελπιστει ομως παιδια..
19-04-2008, 14:39 #14
Παιδια δεν ισχυει οτι ενας στους εκατο δεν ξυπναει μετα τη ναρκωση,αν ηταν ετσι θα ειχαμε δεκαδες θανατους καθε μηνα!!Αννουλα αντιμετωπιζεις και προβλημα βουλιμιας?
19-04-2008, 14:43 #15
Οχι .Με πιανουν που και που καποιες κρισεις να θελω να φαω κι εσενα αλλα ειναι λιγες.Τετοια ακουω για τα χειρουργεια και αναθεωρω.τελικα μηπως να μεινω μια μικρη γουρουνιτσα?
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια