Results 1 to 15 of 18
-
04-05-2008, 10:28 #1
Ποιό το διατροφικό μας πρόγραμμα αυτό τον καιρό?? οέο??
Καλημερούδια!!! Κυριακή σήμερα, και ότι πρέπει για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, να βάλουμε νέους στόχους ή να υλοποιήσουμε τους ήδη υπάρχοντες!!! Πωπω φιλοσοφία πρωινιάτικα...!!!! Πρωινό φάγαμε?? Εγώ πίνω ένα ποτήρι πορτοκαλαδίτσα και πιο μετά θα τσιμπήσω κ ένα φρουτάκι....Εσείς??? Πάντως για μεσημέρι θα φάω σαλατίτσα με κοτοπουλάκι (μερίδα), ή ψαράκι (μερίδα) κ το βραδυνό μου απαρτίζεται από 2 φρούτα και ένα γιαουρτάκι 2%...! Αυτό το πρόγραμμά μου εδώ και 3 μέρες και για άλλες 12....Είναι καλό να αποτοξινώνουμε τον οργανισμό μας.....εσείς ποιό διατροφικό πλάνο ακολουθήτε?????
- 04-05-2008, 11:40 #2
ερωτησουλα τον αποτοξινωνης τον ευατο σου απο τι?
δε λεω αυτα που τρως μια χαρα ειναι .Αφου καταναλωνεις τροφιμα απ ολα της κατηγοριες τροφιμων αν και αμυλο δεν ειδα καπου να τρως .Δεν υπαρχουν αποτοξινωτικα προγραμματα στην ουσια, ο οργανισμος μας σε φυσιολογικες καταστασεις διαθετει ολα τα απαραιτητα ενζυμα για να χρησιμοποιησει προς το συμφερον του τις τροφες που τρωμε.
βεβαια οσο και αν σου φαινεται περιεργο αν καταναλωνεις πολλους υδατανθρακες ,τοτε επιβαρυνεις το εντερο σου ,ενω αν τρως πολυ κρεας (ιδιαιτερα κοκκινο αυξανεις τις πιθανοτητες καρκινου του παχεους εντερου ) αρα τελικα το προβλημα το προκαλει η ποσοτητα
04-05-2008, 13:23 #3
ναι σίγουρα! βασικά έκανα μια χημική δίαιτα κ έχασα 8 κιλά, κ σταδιακά αύξησα τους υδατάνθρακες...ευτυχώς δεν πήρα κιλά, αντιθέτως με την αποτοξινωτική αυτή διαιτούλα έχασα άλλα 3 μέσα σε μια εβδομάδα....και βέβαια συνεχίζω, γιατί είναι πολύ απολαυστική κ μου δίνει όσα είχα στερηθεί με την χημική δίαιτα, χωρίς το ενδεχόμενο αύξησης βάρους...Το θέμα είναι ότι η αποτοξίνωση βοηθάει όχι μόνο στη σωστή λειτουργία του εντέρου και του πεπτικού συστήματος γενικότερα, αλλά και στην αίσθηση ευεξίας, μειώνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα της πείνας...είναι σημαντικό να ελέγχεις και να ξέρεις τον εαυτό σου..εξάλλου μέσα από δοκιμασίες τον γνωρίζεις καλύτερα...
04-05-2008, 14:13 #4
συνχαριτιρια 8αλεια.μακαρι να περυχεις τον στοχο σου
04-05-2008, 15:04 #5
δεν υπαρχουν αποτοξινωτικες διαιτες ειπαμε
04-05-2008, 15:59 #6
alex egw den xriazome apotoksinosh alla diaita.lol.saresei to lolipop mou?
lolipop=glifitzouri.
sinexia alazo tiker
04-05-2008, 16:39 #7
μια χαρα ειναι τωρα αν πω κατι αλλο θα με παρεξηγησεις χι χι χι
04-05-2008, 17:10 #8
ixxixi ponire egw to eipa edelos a8wa.......pos exases tosa kila ali8eia?
05-05-2008, 00:22 #9
τιποτα το ιδιαιτερο διαιτα και μετα γυμναστικη και μεγαλο πεισμα
05-05-2008, 00:24 #10
gymnastikh kanw ka8e mera k gw alla molis skekinhsa k diaita eida apotelesma alex meta apo 1 xrono peripou
24-05-2008, 13:27 #11
εγώ έφαγα ενα τοστ και 1 ποτηρι χυμο (τοστ μονο 2 φετες ψωμι και 1 φετα κασερι, χωρις βουτυρο)
και σκέφτομαι σαλατα ψωμι και μιση μεριδα φαγητο... ακομα δεν ξερω τι...
φρουτα και επειδη ειναι σαββατο πιθανον 2 καλαμακια σουβλακι το βραδυ και καμια αλαδωτη πιτουλα
νερο
τωρα που το εγραψα να παω να πιω!
:-)
γενικα ετσι λεω να το κρατησω... σαλατες φρουτα, κατι γερο για πρωινο και μιση μεριδα μαγειρευτο φαγητο, κατα προτιμηση ελαφρο
θελω να χασω αργα, γυμναστικη κανω, περπαταω τα σκυλακια μου... 1-2 ωρες ημερησιως, τιποτα αλλο, κανα ποδηλατακι αλλα τιποτα περισσοτερο
24-05-2008, 17:56 #12
θα με βοηθησετε?
καλησπερα!σκεφτομαι να παρω τα lipotox...θα μου πει κανεις αν ειναι καλα?εχουν αποτελεσμα?
24-05-2008, 18:49 #13
Originally posted by Θάλεια
ναι σίγουρα! βασικά έκανα μια χημική δίαιτα κ έχασα 8 κιλά, κ σταδιακά αύξησα τους υδατάνθρακες...ευτυχώς δεν πήρα κιλά, αντιθέτως με την αποτοξινωτική αυτή διαιτούλα έχασα άλλα 3 μέσα σε μια εβδομάδα....και βέβαια συνεχίζω, γιατί είναι πολύ απολαυστική κ μου δίνει όσα είχα στερηθεί με την χημική δίαιτα, χωρίς το ενδεχόμενο αύξησης βάρους...Το θέμα είναι ότι η αποτοξίνωση βοηθάει όχι μόνο στη σωστή λειτουργία του εντέρου και του πεπτικού συστήματος γενικότερα, αλλά και στην αίσθηση ευεξίας, μειώνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα της πείνας...είναι σημαντικό να ελέγχεις και να ξέρεις τον εαυτό σου..εξάλλου μέσα από δοκιμασίες τον γνωρίζεις καλύτερα...
ΜΠΡΑΒΟ!Αν και η χημικεσ διαιτεσ ειναι λιγο επικινδυνεσ..οχι οτι εγω δεν κανω..Αληθεια τι ακριβωσ εκανεσ και εχασεσ 8 κιλα??
24-05-2008, 21:01 #14
Originally posted by change
εγώ έφαγα ενα τοστ και 1 ποτηρι χυμο (τοστ μονο 2 φετες ψωμι και 1 φετα κασερι, χωρις βουτυρο)
την ευχαριστηθηκα και με κρατησε ως τωρα, πειναω τωρα και θα παμε σε φιλικο σπιτι να δουμε eurovision.
Αν παραγγείλουμε θα παρω σαλατα... ισως κανενα καλαμακι, αυτη τη στιγμη δεν με τραβαει... με τα ποτα τι θα κανω.... αχ
νερο!
(01.50 έφαγα μια σαλάτα με λίγη σεφ σως, μια μπουκια πιτσα που μου καθησε και μια φετα παγωτο κορμο και 10 φουντουκια... παλι καλα που φυγαμε γιατι ειχε τελειωσει η δυναμη μου...)
χημικη διατα εχω κανει και γω, εφτασα 62 κιλα/170... παλι καλα προλαβα να βγαλω καποιες φωτογραφιες
σταδιακα τα πηρα ολα και φυσικα δεν μπορεσα να ξανακανω, πρωτον ο οργανισμος δεν ανταποκριθηκε το ιδιο και 2ον τη σιχαθηκα
τωρα κανω κατι που ελπιζω να συνηθισω και να μπορεσω με προσοχη να το διατηρω ολη μου τη ζωη.......
ΣΗΜΕΡΑ (EDIT)
το πρωί ηθελα χορταστικο πρωινο κι εφαγα στη φλοκαφε μπαγκετα γαλοπουλα γραβιερα με τη σως και μετριο φρεντο
3 πατατακια μονο! τα οποια και μου καθησαν...
εχω πιει μια σουπα κνορ και πειναω τωρα λίγο
θα βγω και για καφε...
πρεπει να προσεξω να μην αφησω το φαγητο για το βραδυ γιατι θα πεσω μεσα!!!
θα φαω ενα μηλο (λιγο με το ζορι αλλα anyway...)
φευγω και γραφω το βραδυ
με τη σκεψη πως θα γραψω εδω το βραδυ, νιωθω πιο δυνατη...
απο αυριο θα φτιαξω πιο οργανωμενο προγραμμα....
26-05-2008, 09:04 #15
χτες εφαγα κανονικες θερμιδες νομιζω, για διατηρηση
αλλα περπατησα παρα πολυ, μεχρι που συγκαηκα!
τελικα δεν εφαγα το μηλα αλλα στον καφε το απογευμα προς βραδακι, απεφυγα την μπυρα που θα επερνα αλλωτε και τα πατατακια λογω πεινας
αλλα εφαγα εναν ολοκληρο ντακο κρητικο
πρεπει να ηπια και 7 ποτηρια νερο ΕΣΚΑΣΑ
το βραδυ ενω δεν πεινουσα εφαγα λογω της παρεας 2 καλαμακια χοιρινα και 2 πιττακια, κανονικα με τα ζουμια τους κλπ
αυτο ειναι κατι που θελω να διορθωσω, ειδικα αν δεν πειναω το βραδυ, δε θελω να τρωω...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία