Results 1 to 15 of 17
Thread: Ονυχοφαγια..
-
06-05-2008, 15:28 #1
Ονυχοφαγια..
Θα ηθελε καποιος να προτεινει λυσεις? Το ειχα ξεπερασει παλια αλλα τωρα αρχισα να τρωω τα πετσακια μου παλι? Ξερει καποιος κατι που να ειναι αρκετα βασιμο?
- 06-05-2008, 17:49 #2
εγω τα τρωω απο τωτε που θυμαμαι τον εαυτο μου
αλλα δεν μπηκα ποτε στον κοπο να το κοψω
06-05-2008, 18:04 #3
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ...ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!
06-05-2008, 18:16 #4
εμενα με βολευει γιατι ειναι η δουλεια μου..ονυχοπροσθετικη!φατε κοριτσια παντα φυτρωνουν κι αλλα..
06-05-2008, 18:34 #5
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΘΕΛΩ Η ΕΡΜΗ!!! ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ!!!!
ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!
06-05-2008, 19:39 #6
χμμμμμ...τρώμε που τρώμε τ' έντερα μας πρέπει να τρώμε και τα νύχια μας;Εγώ το έκοψα χωρίς να το καταλάβω.Μόνο τα γύρω γύρω έτρωγα αλλά μετά το έκοψα και αυτό.χμμμμμμμ
08-05-2008, 12:13 #7
onyhoford ειναι το μονο φαρμακο που ξερω,το απλωνεις στα νυχια σαν βερνικι και μολις ξεχαστεις και ακουμπησεις το νυχι στο στομα εχει τοσο πικρη γευση που θα ευχοσουν να ειχες πεθανει καλυτερα..
Αλλα ειναι καθαρα θεμα θελησης εγω παλια που το φορουσα παλι τα τρωγα αφου επαιρνα την πικρα στο πρωτο νυχι συνεχιζα και στ'αλλα..εγω το κοψα ξαφνικα στην 3η λυκειου ενω τα τρωγα απο νηπιαγωγειο περιπου, τωρα το ξανακανω καμια φορα σπανια χωρις να το καταλαβω.Αυτα..
24-05-2008, 20:26 #8
ρε παιδιά αυτό το φάρμακο για τα νύχια εμένα μου ακούγεται σαν τιμωρία...
και ειμαι και αντιθετη με το θεμα της τιμωριας..... (στους αλλους πιο πολυ... αλλα και για μενα... κοντευω...)
κι εγω τα ετρωγα πολλα χρονια, το εκοψα, εφτιαξα νυχαρες, ημουν οκ χρονια αλλα μεταξυ μας ΠΟΤΕ τελειως "καθαρη"
ειχα αφησει το ελευθερο να τρωω τα πετσακια μου ως απολαυση... παλι καλα τα καταφερνα και δεν ετρωγα τα νυχια
τελευταια πολυ στρες και τα νυχια παλι ενα μαυρο χαλι...
ηρεμισα λιγο πρωτα και αποφασισα να ξεκινησω τον γνωστο τροπο.
Περιποίηση. Λιμα στη τσάντα, στο γραφείο, στη τουαλέτα... παντου. Να προλαβαινω τις κρισεις. Περιμενα να μεγαλωσουν λιγακι αλλα δεν τα καταφερνα και πηγα τελικα κι εκανα μανικιουρ ετσι. Τωρα χτυπαω το πληκτρολόγιο με τα μινι κοκκινα νυχακια μου και καθε μερα που περναει λεω "α τι ωραιο νυχακι... μπραβο που μεγαλώνει..."
επιβράβευση... οχι τιμωρια
03-06-2008, 09:31 #9
τα νυχακια μου εχουν μεγαλώσει! να τους κανω γαλλικο ή κατι άλλο;
:-)
08-06-2008, 08:48 #10
ΛΟΙΠΟΝ ''ΑΛΛΑΓΗ'' ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΩ! ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ...(ΑΧ,ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΩΝ..)ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ!
08-06-2008, 12:22 #11
Originally posted by free_powered
Θα ηθελε καποιος να προτεινει λυσεις? Το ειχα ξεπερασει παλια αλλα τωρα αρχισα να τρωω τα πετσακια μου παλι? Ξερει καποιος κατι που να ειναι αρκετα βασιμο?
Η γνώμη μου είναι πωσ αυτή η κακή συνήθεια δύσκολα κόβεται. Εγώ την έχω από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου. Κατά καιρούσ σταματούσα κάνοντασ προσπάθεια μόνη μου αλλά πάλι τα ίδια μετά από λίγο καιρό. Το μεγαλύτερο διάστημα που δεν "μασουλάω" τα νύχια μου είναι τουσ τελευταίουσ 4 μήνεσ και αυτο γιατί έχω βάλει σιδεράκια και δεν μπορώ....ελπίζω σε ένα χρόνο που θα τα βγάλω να μην αποκτήσω πάλι την συνήθεια αυτή...επίση το καλό είναι ότι δεν μπορώ να φάω και με την ίδια ευκολία σουβλάλια..πίτσεσ κτλ που έτρωγα..οπότε με ένα σμπάρο 2 τριγώνια..
12-04-2009, 20:16 #12
Originally posted by free_powered
εγώ τωρα προσπαθώ να κόψω το φάγωμα των νυχιών και μεχ3ρι στιγμής το παλευω αρκετά καλα! Βασικα ειχα την φαεινη ιδεα να βάλω ψευτικα... οχι χτιστά . Πηγα στα hondo's και βρηκα σετακια με ακριλικα νύχια τα οποία τα κολλάς επάνω στα φυσικά σου με μια ειδική κόλλα που εχει στη συσκευασία (φαντάσου σαν τη logo διαρκειας) ... εχεις αναλογα με το μεγεθος του καθε δαχτυλου και πανω κατω ταιριαζουν σε ολα τα δαχτυλα ... τα κοβεις σε οτι μηκος θες , τα κολλας και μετα τα βαφεις η τα αφηνεις και οπως ειναι αρκει να χει απλωσει καλα η κολλα απο κατω γιατι φαινεται ασχημο μετα ... παντως δειχουν αρκετα φυσικα... εχουν διαφορα εκει , ακομη και με γαλλικο μανικιουρ που απλα τα κολλας. Με βοηθησε πολύ και ειναι αρκετα δυσκολο να καταφερεις να τα δαγκωσεις , εκτος του οτι τα λυπασαι γιατι ειναι ωραια και τα χεις πληρωσει :p εγώ τώρα εχω αρχήσει να αφηνω τα φυσικα μου και οποτε βουρλιζομαι και θελώ να τα φαω βαζω ψευτικα για λιγες μερες... δεν ειναι για πολλα πολλα ομως ξεκολλανε λιγακι ευκολα ... οχι πολλα νερα και ετσι , θελοιυν λιγη προσοχη ... εμενα προσωπικα με βοηθαει αυτο .....
13-04-2009, 11:01 #13
επειδή είμαι αισθητικός και ασχολουμαι με νύχια, αυτό που προτείνω πάντα, είναι σαν πρώτη φάση θεραπεία με τζελ.. το τζελ δε μπορεις να το φας, οπότε αναγκαστικά το αφήνεις στα νύχια σου και αυτά μεγαλώνουν... Όταν πια φτάσεις σε σημείο να θέλουν συντήρηση, βλέπις τι έχεις πετύχει και σταματά το θέμα από μόνο του!!!! (έχω σώσει πολύ κόσμο έτσι που έτρωγε νύχια, πετσακια κλπ...) Δοκιμασέ το και αν είσαι Αθήνα αναλαμβάνω!
φιλιά! :)
13-04-2009, 18:02 #14
να καταθέσω και την προσωπική μου εμπειρία.
αν και 41 ετών γυναίκα, το ελάττωμα..ελάττωμα.
το είχα κόψει για μεγάλο διάστημα αλλά προ έτους λόγω άγχους ξαναρχησα να τα τρώω. εμένα το θέμα μου είναι ότι όσο πιο κοντά είναι τα νύχια τόσο πιο πολύ τα τρώω.
δεν πήγαινα να βάλω τεχνητά γιατί ντρεπόμουν τις κοπέλες που θα μου τα έφτιαχναν . τελικά πριν τα Χριστούγεννα το αποφάσισα, πήγα και έβαλα τεχνητά. Μετά όταν μεγάλωσαν λίγο έφαλα το τζέλ.
όταν πια έβγαλα το τζελ ( διότι δεν μπορούσαν να δίνω κάθε λίγο και τα λεφτά της συντήρησης ) τα φυσικά μου ήταν τόσο αδύναμα που έσπαγαν για πλάκα.
τώρα έχουν ένα ανεκτό μήκος και προσπαθώ να μην ξανακυλίσω. εχω όμως πρόβλημα διότι δεν είναι τα νύχια μου καλής ποιότητας και σπάνε πολύ εύκολα ( δεν πίνω γάλα από 5 ετών και ίσως φταίει και αυτό )
mtsek 85 έχεις να προτείνεις κανένα καλό σκληρυντικό ;
14-04-2009, 00:43 #15
το πρόβλημα που ειπες βιβή μου με τα νύχια σου, μετα το τζελ, παρουσιάστικε, γιατί για να μπορέσει να κρατηθει το τζελ στα νύχια, μπαίνει πρώτα ένα υγρό το οποίο ανοίγει τους πόρους του νυχιου και κάνει νύχι κ τζελ ένα σωμα.. Εσυ έφαγε το τζελ ,οπότε στην ουσιά ξερίζωσες αρκετες στρώσεις νυχιου (το νύχι αν και λεπτό αποτελείται από τουλάχιστον 30 στρωσεις!!!). Το καλητερο που έχεις να κάνεις (γνώμη μου πάντα) είναι ή να αφήσεις τα νύχια σου να μεγαλώσουν και να φύγει το κατεστραμένο νυχι (οπότε το νέο θα είναι πιο σκληρό και ανθεκτο -για να γινει αυτο θες περιπου 2 μηνες) αλλιώς πας σε μια σωστή τεχνήτρια, να σου βάλει σωστα το τζελ ώστε να μη μπορείς να το φας (το τζελ σπάει δόντια κανονικά αν πας να το φας, εκτος αν είναι πολυκαιρινό το υλικο ή η τεχνήτρια έκανε τσαπατσοδουλειες...) όποτε με το τζελ θα μεγαλώσει ούτως η άλλος και όταν πια φτάσει σε επιθυμητο μέγεθος, απλά βγάζει η τεχνήτρια το τζελ και έχεις το δικό σου νύχι ή το κρατάς (δε φαίνεται διαφορα νυχιου με τζελ αν εχει γίνει καλη δουλειά)
αυτα από εμένα, ελπίζω να βοήθησα :)
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....