Results 1 to 12 of 12
Thread: δακτυλιος
-
05-05-2008, 17:24 #1
δακτυλιος
Γεια σας ειμαι η Σοφια και πολυ απελπισμενη...Θα ηθελα να σας ρωτησω,αν ξερετε,αν μπορω να βαλω δακτυλιο και αν ειναι καλη ιδεα..ειμαι 1.60 με βαρος 70 κιλα.Μπορω να το βαλω, ή πρεπει να εχω περισσοτερο βαρος?Εχω δοκιμασει τα παντα εδω και τρια χρονια και το μονο αποτελεσμα ειναι να παιρνω κι αλλο βαρος,εχω κουραστει πολυ κι εγω και η οικογενεια μου..Ευχαριστω θερμα εκ των προτερων...
- 05-05-2008, 18:04 #2
βρε κουκλα μου πλακα μου κανεις? για δεκα δεκαπεντε κιλα θα βαλεις δακτυλιο?
γιατι να υποβληθεις σε τετοια ταλαιπωρια?
με ενα σωστο προγραμμα διατροφης και λιγο γυμναστκη θα τα χασεις αμεσως.
ασε που αν μιλησεις σε καποιο γιατρο θα σου αμεσως οχι. δεν ειναι η πριπτωση σου για δακτυλιο. σε καποιο σοβαρο ομως γιατρο μιλαω, οχι σε αυτους που κοιτουν πως να παρουν χρηματα
05-05-2008, 20:18 #3
thofia έλεος!Μην κάνεις τίποτα τέτοιο!Δεν ενδείκνυται για την περίπτωση σου!Ενημερώσου πρώτα να δείς τι είναι αυτό που θες να βάλεις.Κανένας γιατρός που σέβεται αυτό που κάνει δεν πρόκειται να σου βάλει.
05-05-2008, 21:07 #4
THOFIA,ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΟΥ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ,ΟΥΤΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝ 100 ΚΙΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΒΑΖΑ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ 70!
ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ,ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗΤΣΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΥΧΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ!
05-05-2008, 21:21 #5
70 κιλα κ 8ελει να βαλει δακτυλιο?ελεος!!
05-05-2008, 22:18 #6
Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας..οι γονεις μου μου το προτειναν,δεν ξερουν,ειχα κι εγω την αμφιβολια για το αν μπορω να βαλω.Δεν ειναι ελεος!Αγνοια ειναι!Γιαυτο και ρωταω εξαλλου!!!Τα 70 κιλα δεν ειναι καθολου λιγα για 'μενα,ποσο μαλλον οταν δεν μπορω να ελεγξω τα βουλιμικα επεισοδια και ολο αυξανεται.Εχω κανει απειρες φορες διατροφη απο διαιτολογους σε συνδυασμο με γυμναστηριο αλλα δεν πετυχα το στοχο μου,εχανα λιγα κ μετα παλι φαι..γιαυτο απελπιστηκα
05-05-2008, 23:36 #7
ισως γιατι ακομη δεν εισαι ετοιμη εσυ να το κανεις, και το εκανες επειδη το ηθελαν ολοι οι αλλοι. σε εμενα τουλαχιστον αυτο γινοταν.... αλλα τωρα ειναι διαφορετικα και πιστευω θα τα καταφερω γιατι το πηρα ΕΓΩ αποφαση.
οταν μονη σου thofia μου αποφασισεις πως θελεις να καλυτερευσεις την εξωτερικη σου εμφανιση μονο τοτε θα τα καταφερεις, μονο οταν εσυ το αποφασισεις απο μονη σου θα βρεισ την δυναμη να αντιστεκεσαι στο τσιμπολογημα και το ανεξελεκτο φαγητο.
απλα βρες τον καταλληλο διαιτολογο, που να μπορει να προσαρμοσει το διαιτολογιο με βαση τις συνηθειες σου, και το ημερισιο προγραμμα σου, πιστεψε με δουλευει πολυ αυτο. εχω γυρισει ολους τους διαιτολογους του Βολου μεχρι να βρω αυτον που ταιριαζει σε εμενα. μην απελπιζεσαι ομως. και ολοι μας γι αυτο ειμαστε εδω. για να βοηθαμε και να εμψυχωνουμε ο ενας τον αλλον.
05-05-2008, 23:37 #8
οπως βλεπεις εχω να χασω πολλα περισσοτερα κιλα απο εσενα.. δεν το βαζω κατω ομως
06-05-2008, 09:16 #9
Σ'ευχαριστώ Ζωήτσα...Μάλλον πρέπει να αντιμετωπίσω το φόβο μου,τη δίαιτα.Ξέρεις πήγα σε ψυχολόγο γιατι ειμαι χάλια μήπως βοηθήσει,γιατι πρέπει να είμαι μεσα μου καλα πρωτα,περιμενα λιγο απ'έξω και μετά εφυγα,δεν ήμουν σίγουρη οτι θα βοηθήσει.Ολοι οι γνωστοί κ οι συγγενεις λενε συνεχως στους γονεις μου οταν δεν ειμαι μπροστα οτι πρεπει επιγόντως να κάνω κατι κι οτι εχω παχύνει πολυ.Εχω λενε παραμορφωθει.Φτάνει πια!
06-05-2008, 11:15 #10
Μην ανησυχεις και εγω αυτα τα ακουω 8 χρονια τωρα
το θεμα ειναι να το παρεις εσυ αποφαση κουκλιτσα πως θελεις να χασεις κιλα. ουτε οι γονεις σου ουτε κανεις αλλος.
06-05-2008, 13:28 #11
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ!
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ! ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΕΣ!
ΚΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ-ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΠΙΕΣΗ!
ΟΛΟΙ ΤΑ ΝΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ,ΓΙΝΑΝ ΠΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ,
ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ Τ'ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ!
ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!
ΑΚΟΥΣ'ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ! Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!
ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΙΜΑ!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ,ΒΟΥΛΩΣΕ Τ'ΑΦΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ!
ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙΣ- ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ-
ΠΗΓΑΙΝΕ Σ'ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.
ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ,ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ,
ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ...
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!
06-05-2008, 16:24 #12
Σ' ευχαριστω παρα πολυ Νadine μου..χαιρομαι που υπαρχουν τελικα ανθρωποι που με συμπονουν και με καταλαβαινουν,με γαληνευει καπως αυτο..Ακομα και η καλυτερη μου φίλη δεν με καταλαβαινει,κι εχει και περισσοτερο βαρος απο 'μενα,ισως γιατι ο φίλος της της λεει οτι του αρεσει ετσι και οι γονεις της δεν εχουν θίξει ποτε το θέμα.Γιαυτο πολλες φορες νιωθω οτι θα πνιγώ απ'το ιδιο μου το ειναι..Με τη μαμα μου ειμαστε πολυ δεμενες ,σε αντιθεση με τον πατερα μου,δεν μπορω λοιπον να μη δινω σημασια,να μην πληγώνομαι με αυτα που μου λεει συνεχως.Οσο για τους αλλους..οι περισσοτεροι ειναι στην ιδια κατασταση με΄μενα,οποτε εξοργιζομαι πολλες φορες και κακιώνω.Θα παω στον ψυχολογο καποια στιγμη,το ξερω,απλα τωρα δεν ειμαι ετοιμη,κοντευω να τρελαθω γιατι ερχονται και οι πανελληνιες (18 ειμαι) και ολο το χρονο δεν ειχα διαθεση να διαβασω,και δεν απομνημονευα και ευκολα.Τώρα τι να πρωτοσωσω?Μου λενε κι απο πανω οτι ειμαι αποτυχημενη.Τι μ'επιασε τωρα και βγαζω τα εσωψυχα μου?Ελπιζω να μην εγινα κουραστικη!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια