Μικροπολυκυστική υφή ωοθηκών
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Μικροπολυκυστική υφή ωοθηκών

θα ήθελα να μου πει κάποιος αν κ ό,τι γνωρίζει σχετικά με αυτό το θέμα, καθώς έκανα υπερηχογράφημα μετά απο απουσία περιόδου από τον Αύγουστο (ενώ είχα σταθερότατο κύκλο ως τότε)κ διαπιστώθηκε αυτό...ενώ υπάρχουν οιστρογόνα, δεν γίνεται ωορρηξία, οπότε δεν υπάρχει και περίοδος, και υπάρχει μια μικρή αύξηση των ανδρογόνων χωρίς ωστόσο αυτό να είναι εμφανές (ανεπιθύμητη τριχοφυία, ακμή).Τα αίτια είναι πολλά και δεν έχουν εξακριβωθεί ενώ τρόποι αντιμετώπισης δεν μπορούν να μου πουν παρά μόνο μετά από ορισμένες ορμονολογικές εξετάσεις..σημειωτέον η μικροπολυκυστική υφή ωοθηκών δεν έχει σχέση με το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών...

Senior Member
    smile002 μηπως εχει καποια σχεση με το βαρος σου?? απο οτι ειδα εχεις πολυ χαμηλο ΔΜΣ
    (δεν ξερω κατα ποσον ειναι και σωστη η διευθυνση που εχεις βαλει..)

Senior Member
    Layza δεν ξέρω....το μόνο σχετικό που είπε ο ενδοκρινολόγος είναι ότι θέλει να επαναφέρει τον κύκλο με σωστό τρόπο κ μέσω διατροφής παρά να έχω περίοδο με αντισυλληπτικά...παρόλα αυτά είπε οτι στοχεύει όχι να αυξήσω το βάρος με τη διατροφή αλλά να ρυθμίσει το μεταβολισμό, γιατί τα 47 κιλά που είμαι τώρα δεν τα θεωρεί πολύ λίγα..

Senior Member
    βεβαια ειναι και αναλογα το υψος παντα.
    αλλα αφου παρακολουθεισαι απο ειδικο εκεινος σαφως εχει την τελευταια λεξη.
    Ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Senior Member
    να σαι καλα layza μου