Results 46 to 60 of 63
-
15-09-2008, 20:20 #46
kalhspera se olous..eixa graftei prin kairo..ekana mia prospa8eia,alla ta skatwsa ws sunh8ws..den kserw ti allo na kanw pia.arxisa shmera pali diaita k elpizw pws auth th fora 8a to krathsw..prepei na xazw 50 kila k exw apelpistei..
elpizw oti edw 8a vrw thn uposthriksh pou xreiazomai..pragmatika den paei allo..
- 16-09-2008, 11:04 #47
miss_butterfly καλως ορισες..καλη δυναμη και προσπαθησε να βγαλεις την απελπισια γιατι καμια προσπαθεια δεν πετυχε ετσι..δεν μιλω εκ του ασφαλους εχω κι εγω πολλα κιλα να χασω και παντα υπαρχουν και οι ασχημες μερες στην ψυχολογια . . εδω μεσα ολοι δινουν τον αγωνα τους καθενας στο δικο του θεμα...δεν εισαι μονη...πραγματικα μπορεις να τα καταφερεις αν το πιστεψεις...βγαλε τον χρονο μην σε νοιαζει το ποτε θα χαθουν τα κιλα..και επισης αντικατεστησε την λεξη διαιτα με την λεξη διατροφη (σωστη διατροφη εννοειται).. σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις την ψυχραιμια (γιατι ψυχραιμια χρειαζεται μονο..τα αλλα ερχοντε μετα..) που χρειαζεσαι..και μια παρακληση..ειναι κανονας του φορουμ να μην χρησιμοποιουμε greeklish...
16-09-2008, 13:05 #48
Καλως ηρθες miss_butterfly και καλη προσπαθεια!!!
Θα συμφωνησω με την hopa και ειδικα σε αυτο που λεει να μην σε νοιαζει ποτε θα χαθουν τα κιλα!
16-09-2008, 15:44 #49
miss_butterfly ,(ξανα)καλώς μας ήρθες κι από μένα...
Ασφαλώς εδώ θα βρεις την υποστήριξη που έχεις ανάγκη και πιθανώς σου λείπει από το περιβάλλον σου
αλλά η πιο σημαντική απ'όλες είναι εκείνη που εσύ πιθανώς δε δίνεις η ίδια στον εαυτό σου...
Διάβασε πάλι τις δύο γραμμές που έγραψες και μέτρα τις σφαίρες που έπεσαν στο πάτωμα...
Για να διαφέρει αυτή η φορά απ'όσες προηγήθηκαν χρειάζεται να το πάρεις από κάθε άποψη αλλιώς...
Όλοι αυτό παλεύουμε και δεν είναι καθόλου εύκολο,το ξέρουμε καλά,χρόνια τώρα...
Δεν είσαι η μόνη που παιδεύεται,που πέφτει,που σηκώνεται και ξαναπέφτει με τη μόνιμη ελπίδα να μείνει ψηλά...
Πάρε μια βαθειά ανάσα,πιάσ'τα όλα από την αρχή και πάμε πάλι,με νέα ψυχικά εφόδια αυτή τη φορά!
Ας αλλάξουμε τη διάθεση μας,την ψυχολογία μας και ας έρθει ως αποτέλεσμα και η απώλεια βάρους...
Πώς; Αυτό το ξέρει ή το ψάχνει ο καθένας για τον εαυτό του μόνο...Απλά,εδώ μέσα το κάνουμε παρέα...
20-09-2008, 19:29 #50
Παιδιά καλησπέρα!
Ξεκίνησα κι εγώ δίαιτατην περασμένη Δευτέρα. Ξέρετε...για τα κιλά των διακοπών...Δεν έχω τολμήσει να ζυγιστώ ακόμα.
Ακολουθώ τη δίαιτα της διατροφολόγου μου που μου την είχε δώσει όταν είχα πρωτοξεκινήσει. Απλά τρώω ελάχιστο λάδι (έως καθόλου θα έλεγα) κι αντί για ψωμί τρώω φρυγανιές. Παράλληλα κάνω και γυμναστική.
Ελπίζω να μην τα θαλασσώσω πάλι...
21-09-2008, 16:48 #51
γεια σας!προσφατα ανακαλυψα αυτο το site και ενιωσα παρα πολυ καλα οταν ειδα ποσο πολυ υποστηριζουμε ο ενασ τον αλλο!πριν 2 χρονια αποφασισα να κανω και εγω μια διατροφη με το προγραμμα τη gilli diet!ετσι μεσα σε 3 μηνεσ εχασα 17 κιλα!αλλα δυστιχως απο τοτε που πηγα 1 λυκειου τα ξανα πηρα απο το αγχος για το διαβασμα!εκανα πολλες προσπαθειεσ αλλα δεν τα καταφερα!τωρα ομως το εχω παρει πατριωτικα το θεμα! και ετσι προσπαθω να περιορισω τις θερμιδεσ που καταωαλωνω σε 1000 την ημερα! ελπιζω ολοι να τα καταφερουμε!
21-09-2008, 22:10 #52
Καλησπέρα zetta και καλώς ήρθες!
Νομίζω ότι 1000 θερμίδες την ημέρα είναι λίγες. Καλό θα ήταν να τις ανέβαζες σε 1200. Εγώ π.χ. με τη δίαιτα που κάνω αυτές τις μέρες προσλαμβάνω περίπου 1300 θερμίδες την ημέρα. Βέβαια, πηγαίνω και γυμναστήριο.
Εύχομαι καλή τύχη στην προσπάθεια σου!
03-10-2008, 22:37 #53
Γειά σας.
Είμαι η Εύα,15 ετών και προσπαθώ και εγώ να χάσω κάποια περιττα κιλάκια.
Είμαι 65.5(ήμουν 68.5) και θα ήθελα να φτάσω έστω 57.
Έχω ύψος 1.64 και κάνω υγιεινή διατροφή εδώ και πολύ καιρό.
Κάποια περιόδο είχα φτάσει 71.5 και τα έχασα. (Πάλι καλά)
Θέλω αλλα 9 περίπου.
03-10-2008, 22:55 #54
Καλώς σε βρίσκουμε,Ευάκι!
Χαίρομαι που διάλεξες τον υγιή (αν και πιο χρονοβόρο) τρόπο απώλειας βάρους
και δεν παρασύρθηκες από πολλά υποσχόμενες δίαιτες-αστραπή...
Θα σε βοηθούσε πολύ και κάποιας μορφής άσκηση(αν δεν κάνεις ήδη...)
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!Φιλάκια!
03-10-2008, 23:58 #55
Καλησπέρα σε όλους!! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ οπότε συγχωρήστε με άν κάτι δεν κάνω σωστά. Ξεκίνησα και'γω την προσπάθεια μου πρίν απο 2 μέρες και θα ήθελα πολύ να συζητάμε όλα αυτα που μας απασχολούν όταν κάνουμε δίαιτα. Είμαι 32 ύψος 1.62 και είμαι 69 κιλά .. θέλω να χάσω 10 κιλά. Το κακό είναι ότι έχω κουραστεί πάρα πολύ με τις δίατες κατα καιρούς αφού έκανα συνεχόμενα 1 χρόνο κ έχανα ελάχιστα.. (είμουν 74 κάποια στιγμή) . Μετά ανακάλυψαμε την διαιτολόγο μου κ διάφορες εξετάσεις ότι έχω αντοχή στην Ινσουλίνη κ αυτός ήταν ο λόγος που έχανα ελάχιστο λίπος παρόλο που έκανα γυμναστική κ διατροφή σωστή. Τώρα ξεκινάω πάλι , πέρνω το Glucobay (για την ινσουλινοαντοχή) και ξεκίνησα το lipotox για να με βοηθήσει με τις λιγούρες αφού λέγεται ότι κόβει κάπως την όρεξη. Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να τα καταφέρω αφού η επιθυμία μου μετά είναι να κάνω ένα παιδάκι. (παντρεύτηκα πέρυσι) Παρεπιπτόντως για να μπορέσω να το κάνω θα πρέπει να τα έχω χάσει διαφορετικά ο γιατρός μου έιπε ότι κινδυνέυω κ εγώ κ το έμβρυο να πάθουμε διαβήτη λόγω της κατάστασης που ανέφερα προηγουμένως. Θα εκτιμούσα πολύ όποια βοήθεια ψυχολογική!!!
04-10-2008, 00:13 #56
Γεια σου angelikig!
Καλως ηρθες στην παρεα μας και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!
Επισης θα σου ευχηθω να ζησετεεεε!!!(αντε και στα δικα μας οι ανυπαντρες!)
Ειμαι σιγουρη πως θα τα κααταφερεις να χασεις τα υπολοιπα κιλα!!!
Υπομονη θελει!!!! μακια!!!
04-10-2008, 00:14 #57
Καλώς μας ήρθες,Αγγελική μας και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!Γερά με τσαμπουκά!
Φαντάζομαι ότι τώρα πια με τη βοήθεια και της χημείας(αναγκαίο κακό κάποιες φορές...)
θα έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα...Έχεις εξάλλου και το πιο σπουδαίο κίνητρο ανάμεσα στα άλλα...
Σου εύχομαι από καρδιάς να πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό τα όνειρα σου!
Εμείς εδώ είμαστε πάντως να τα λέμε εντωμεταξύ...Φιλάκια...
04-10-2008, 11:41 #58
Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια κ κυρίως για τον τρόπο που με υποδεχτήκατε σ'αυτό το φόρουμ!!! Θα μοιραζόμαστε εδώ κοινές εμπειρίες σχετικά με την προσπάθεια μας!!
04-10-2008, 12:23 #59
Ευχαριστώ πολύ!!
Κάνω 4 φορές την εβδομάδα volley από 1,5h + που και που στεππερ 30'.
04-10-2008, 13:27 #60
[i]Originally posted by eva_5[/i
Κάνω 4 φορές την εβδομάδα volley από 1,5h + που και που στεππερ 30'.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....