Results 1 to 15 of 17
Thread: περιμενω απαντησεις επειγον!!!
-
06-10-2008, 21:56 #1
περιμενω απαντησεις επειγον!!!
εχω απογοητευτει απ τις συνεχομενες αποτυχημενες προσπαθειες μου κ θελω να δοκιμασω μια διαιτα( νομιζω ηταν χημικη) π ετρωγες για 20 νμζω μερες τ ιδιο πραγμα ανα μερα κ εχανες σε 20 μερες 10 κιλα... δν θυμαμαι ομως σε ποια κατηγορια ειχε δημοσιευτει κ τον τιτλο τς.. μπορειτε να μ πειτε?? plzzzzzzzzz
- 06-10-2008, 22:39 #2
απαντηστε μμ ...
pleaseeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
θελω να τν ξεκινησω απο αυριο κ δν τ βρισκω με τπτ..!
εχω γυρισει ολο τ site αναποδα!
06-10-2008, 22:40 #3
τη βρηκα....!
06-10-2008, 23:41 #4
απαντηση ενταξη και τι θα γινει μετα;
το τρωω το ιδιο πραγμα σημαινει οτι παιρνω παντα τα ιδια συστατικα και χανω καποια αλλα. ειπαμε σε ενα αμαξι δεν βαζουμε μονο βενζινη αλλα και λαδια και υγρα φρενων ,ετσι μονο λειτουργει σωστα .
07-10-2008, 01:21 #5
glwssou καλή επιτυχία σου εύχομαι, αλλά με προσοχή. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί ως γνωστό όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Την υγεία μας πάνω από όλα, δυστυχώς όμως οι περισσότεροι το σκεφτόμαστε αυτό αφού την πάθουμε...
07-10-2008, 07:21 #6
kali epitixia ....
προσοχη με τηνς χημικες διαιτες , δε ειναι καλυτερο να τρως σωστα σε μικρο πιατακι και να κοψεις τα πολυ παχηντικα...σωστη διατροφηηη
07-10-2008, 08:24 #7
Κάνε μια χημική δίαιτα για 20 μέρες και θα χάσεις 20 μέρες.
07-10-2008, 10:03 #8
είναι κρίμα αφού έχεις πάρει απόφαση να κάνεις δίαιτα χημική και όχι κανονική...με την κανονική αφού το έχεις πάρει απόφαση περνάει ο καιρός εύκολα δεν ζορίσεσαι και χάνεις ξεφουσκώνεις και νιώθεις όμοργα κατά τη γνώμη μου..εγώ έκανα δίαιτα για 1 χρόνο χωρίς να πεινάω και έχασα 20 κιλά..βέβαια για κάποιους μου πήρε πολύ καιρό αλλά δεν ζορίστηκα..
07-10-2008, 10:13 #9
ποιος να σε βοηθησει βρε γλωσσου?
σε καποιον που ξερει απο διαιτες, ειναι σαν να του ζητας τον γρηγοροτερο τροπο να βαλεις αλλα 10 κιλα...ειναι αυτες οι διαιτες...
δειξε κατανοηση για την ελλειψη διαθεσης συνεργασιας, αλλα οφειλουμε πολλα απ τα κιλα μας σε τετοιες διαιτες, δεν συνηθιζουμε να τις προτεινουμε και σε αλλους..
07-10-2008, 18:19 #10
Αχ,βρε glwssou μου...Κάνεις λες και βρήκες το θαύμα που θα σε σώσει από τα προβλήματα σου...
Οι περισσότεροι από μας έχουμε ταλαιπωρήσει πολλά χρόνια τον εαυτό μας με κάθε είδους ακατάλληλη δίαιτα
και λουζόμαστε τα αποτελέσματα και παλεύουμε να ισορροπήσουμε με τον έναν και μοναδικό ασφαλή και μόνιμο τρόπο,
αυτόν,που προανέφερε και η Ζωή(σωστή διατροφή και άσκηση).Παρεπειπτόντως,μπρ� �βο Ζωήτσα και καλή συνέχεια!
Ασφαλώς χρειάζεται δουλειά και στο ψυχολογικό μας κομμάτι,ώστε να κατανοήσουμε τι σημαίνει για μας αυτή η συμπεριφορά
και να αποκαταστήσουμε τη λανθασμένη σχέση μας με το φαγητό...
Σκέφτομαι τώρα στα 37 μου τι καλά που θα ήταν αυτή τη γνώση να την είχα αποκομίσει νωρίτερα!
Δυστυχώς εγώ δεν είχα κάποιον να με συμβουλέψει,οι γονείς μου μου ξεκίνησαν δίαιτα στα 11 μου χρόνια
και τις περισσότερες απ'όσες"θαυματουργές" δίαιτες έκανα τις κάναμε μαζί...Ούτε δίκτυο τότε,ούτε όλες οι σημερινές εκπομπές περί υγείας...
Μάθαμε με τον σκληρό τρόπο,όντας οι ίδιοι πειραματόζωα σε σειρά αποτυχημένων προσπαθειών με τίμημα τεράστιο!
Ξέρω ότι η αληθινή γνώση προέρχεται από τη δική μας εμπειρία ζωής και ότι θα μάθουμε μόνο αφού και οι ίδιοι πάθουμε...
Δεν είναι κρίμα όμως εσείς που έχετε τη δυνατότητα γνώσης να επιλέγετε να κάνετε τα ίδια με τα δικά μας λάθη;
Μην αγχώνεστε για το χρόνο!Τόν έχετε όλο μπροστά σας!ʼσε που έτσι τον χάνετε αντί να τον κερδίζετε!
Ξέρω ότι ακούγομαι σαν πρήχτρα γριά κήρυκας,αλλά τουλάχιστον προβληματιστείτε λιγάκι...
Μήπως δεν κάνουμε λάθος όλοι εμείς που σας λέμε "προσοχή!";Μήπως να το παρουμε αλλιώς να ξεμπερδεύουμε;
08-10-2008, 09:50 #11
NADINE μου συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες..έχεις δίκιο..μακάρι να είχαμε τη γνώση αυτή που έχουμε τώρα..έχω φτάσει πλέον στα κιλά μου 60 κάτι εάν και θέλω να φτάσω στα 58..από εδώ και πέρα τρέφομαι σωστά σαλάτες φρούτα γιαούρτι κρέας όσπρια..πχ εχθές έφαγα ένα πιάτο φακές και τόνο και σαλάτα και 5 ελιές..για μεσημεριανό..φροντίζω σε κάθε γεύμα να έχω πρωτείνη υδατάθρακες και φυτικές ίνες..και ο καιρός περνάει και νιώθω καλά...βέβαια πάντα περνάω τη φάση του να γίνεται κάτι και να σκέφτομαι να φάω ολο το Βόσπορο αλλά μετά το παλέυω και σκέφτομαι ότι δεν θα μου προσφέρει τίποτα..και τα προβλήματα θα είναι εκεί + 1 τα παραπανίσια κιλά..
08-10-2008, 09:55 #12
προσπαθώ να βάλω τικεράκι
[/url]
08-10-2008, 09:57 #13
πως το βγάζω το δεύτερο?
08-10-2008, 20:52 #14
τ ξέρω οτι δν ειναι σωστη αυτη η διαιτα αλλα πραγματικα τα χω δοκιμασει ολα.. κ η κοπελα π τν ακολουθησε τα εχασε αυτα τ 10 κιλα.. σημερα ειναι η 2η μερα κ δν ξερω τι θα γινει.. παντως αν τα καταφερω την αλλη μερα θα παω στν διατροφολογο μ για να με βοηθησει να διατηρηθω... κ να ξαναμπω στην σωστη διατροφη..
09-10-2008, 10:20 #15
γλωσου μ καλημερα.μην το κανεις.πραγματικα.δεν φανταζεσαι τι επιπτωσεις θα εχει.αν νομιζεις πως θα καταφερεις να κρατησεις τα κιλα π θα χασεις εισαι γελασμενη κ αυτο σημαινει 2 πραγματα--->δεν ειχες ποτε βρει εναν καλο διαιτολογο κ δεν εχεις διπλα σ ανθρωπους π γνωριζουν κ να μπορουν να σε βοηθησουν.
στην χημικη διαιτα δεν χανεις λιπος,τα κιλα αμεσως τα παιρνεις επι 2 το σωμα σ γινεται σαν χλαπατσα αν το κανεις κ συχνα κ το βασικοτερο....εχεις αφησει τον εαυτουλη σ τοσο μα τοσο πολυ....!ο οργανισμος μας χρειαζεται τα παντα.χρειαζεται συνδιασμους.δεν μπορεις να τρως μονο μακαρονια σημερα αυριο μονο κρεας κ τετοιες βλακειες.συνελθε!ειναι αυτοκτονια αυτο π κανεις.
ποσα θελεις να χασεις γενικα καλο μ?ποσα θελεις να χασεις με την χημικη?μαλλον περιμενεις να χασεις?πιστεψε με σ εχω την καλυτερη λυση.αρκει να εχεις θεληση!!!!εγω ας πουμε δεν εχω κ ακομη ψαχνω το γιατι....!εσυ αν εχεις μπορεις να τα χασεις.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση